2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
BENİMDE SUYUM COK AMA NEDEN BEKLEMIYORKİ 40 I SUYUN COK DİYE NE SAKINCASI OLUYORMUS 1 HAFTA DAHA BEKLEMENİN NE DEDİ DOKTORUNUZ
Canim şimdiye kadar hep suyun iyi diyordu
Bugun ilk defa oyle dedi
Bi de benim bebis ilerden gidiyor o yüzden
Demis olabilir

Hepimiz için hayırlısı tatlım salı günü tekrar bakıp değerlendirecez bakalım nasipte ne var saglıkla gelsinlerde gerisi teferruat
Ben de normali cok istiyodum, bebek de dondu ama pek kanala grmiş gibi hava yok, agri sizi aknti yok, benm de sezeryan olacak gibi, ben de artık sağlkla gelsn de nasil olursa olsun modundayım

Kızlar bugün dayanamadım doğumdan önce son kez pizza yedim canım kaç gündür çekiyordu. Inşallah çok zararlı değildir ☺

Canim şimdiye kadar hep suyun iyi diyordu
Bugun ilk defa oyle dedi
Bi de benim bebis ilerden gidiyor o yüzden
Demis olabilir
benım de suyum cok bebekde ilerden gidiyor bana beklemeyız falan demedi de o yuzden merak ettim normal sancımı beklicem ben

Suyun çok olmasisa iyi değil benim.arkadasmin suyu biraz fazlaydi erken doğum yapti sezeryanla beklemiyolar
evet suyun cok olması ıyı degıl erken doguma yol acıyor ama bence dogum normal olacaksa zamanı beklenmelı dıye dusunuyorum sezeryan olacaksa zaten 38-39 haftalarda her halukarda dogum oluyor

benım de suyum cok bebekde ilerden gidiyor bana beklemeyız falan demedi de o yuzden merak ettim normal sancımı beklicem ben
Evet canim normal sanciyla gelsin diyor
Daha sezeryan falan demedi
Pazar tekrar nst icin çagirdi
O zaman detayli konusacagiz
Bi de hurma ye dedi normal dogum icin faydasi olur dedi

Benm sekerim de var zaten tatlim, o yuzden korkuyorum cok yükseltir die.

Perine masajına neden hayr dedi bilemiyorm ama doğal zeytınyaği sonucta banada bi zararı olmaz gibi geliyo

Ayyy ne güzeeeellll bayıldm hıkayene, bize de nasip olur inşallah.
Bi gece bi bakarız bi sancıyla uyanmişiz :)

Benimde eşim aynısını diyor kızı bedavaya doğurduk bunda dokuz ay kullandığım iğneler muayneler doğum ücreti hepsini sakla sıpaya gösterceem diyor
Bizimkide diyor ya slipleri saklamis hesap yapiyor o dogsun sorcam ben ona diye ) ama ciddi ciddi harcadik yani ya saka gibi bi cocuk yapmak bukadar masraflimi yavv

Evet canim normal sanciyla gelsin diyor
Daha sezeryan falan demedi
Pazar tekrar nst icin çagirdi
O zaman detayli konusacagiz
Bi de hurma ye dedi normal dogum icin faydasi olur dedi
evet hurmayı bende araştırdım hatta yarın alıp baslamayı düşünüyorum 37 haftalıgım suanda

Tatlim benm ya, cok uzuldum yazdıklarini okuyunca
Sikma canını, bak kaldi 2-3 gün, hem ilaçlarini kullanrsn gribin gecer tam saglıklı bi şekilde pzt bebegine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…