ben en son bebegımı 21 nısanda gordum sonrakı randevum ta ayın 12 sınde boyunu bılmıyorum malesef keske evde ultrason olsada sureklı baksamikili test için 21 mayısa gün verdi kızlar..özelde ikili test fiyatı ne kadar ..bir de bebişimin boyu 26.37mm normal mi kızlar ..sizin nasıl bebişlerinizin boyu
Progestan 200 kullaniyprum gnde 2kez kullanıyorum bi sorun olmasin DİE önlem.amacliarkdaslar mrblar aranızda proluton ıgnesı ve progestan 200 ılacnı kullanan varmı
:):):):):):):)) ah keske canımben en son bebegımı 21 nısanda gordum sonrakı randevum ta ayın 12 sınde boyunu bılmıyorum malesef keske evde ultrason olsada sureklı baksam
Aaa bilmiyordum, 2 gündür deli gibi ondan yiyorum ben de. Çok sevindim bunu duyduğumaKızlar yeni bişi öğrendim yeni dünya diye bi meyva var .bebeğin anne rahmine tutunmasını sağlıyormuş ve Bebeğin damarlarının annenin Vücuduna iyice bağlanmasını sağlıyormuş biraz ekşi bişi bugün yedim bol bol bi araştırın yeni çıktı tamda mevsimi
ben cok severım yenıdunyayı dur gece eşimle gıdım 24 saat acık manava ınsallah vardırKızlar yeni bişi öğrendim yeni dünya diye bi meyva var .bebeğin anne rahmine tutunmasını sağlıyormuş ve Bebeğin damarlarının annenin Vücuduna iyice bağlanmasını sağlıyormuş biraz ekşi bişi bugün yedim bol bol bi araştırın yeni çıktı tamda mevsimi
Hadi ya doktoruma sorayım bir başka yazsın o zaman yacanım elevıt kullanma doktorundan decavıt ıste aynı işlemı goruyo elevıtın ıcınde domuzla ılgılı bısey var
aynen canım nete yaz orda bıle dıyo domuz jelatını var ıcınde ben eczaneden vıtamın alırken eczacıya sordum gercekten elevıtın ıcınde domuz maddesı varmı dıe evet dedı ve malesef en cok yazılan vıtamınde bu dedı elevıtle decavıt eş deger decavıt kullan canımHadi ya doktoruma sorayım bir başka yazsın o zaman ya
Ben geçen sene 80 tl yaptırdım bunda bilmiyorum daha vakti Var arti mi fiyatikili test için 21 mayısa gün verdi kızlar..özelde ikili test fiyatı ne kadar ..bir de bebişimin boyu 26.37mm normal mi kızlar ..sizin nasıl bebişlerinizin boyu
tamam canım Sağol yaaynen canım nete yaz orda bıle dıyo domuz jelatını var ıcınde ben eczaneden vıtamın alırken eczacıya sordum gercekten elevıtın ıcınde domuz maddesı varmı dıe evet dedı ve malesef en cok yazılan vıtamınde bu dedı elevıtle decavıt eş deger decavıt kullan canım
Duyduk kalp atışlarını çok şükür darısı başına. Seninle çok yakın sanırım sat. Benim de 18 Aralık gösteriyor tarih:)Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)inş
Selam kızlar kafayı yemek üzereyim cildimm rezil durumdapul pul dökülüyo sizde durumlar nasil ne yapacagimida bilmiyorum tonik krem falan uyguluyorum bu beyazlarim cıkdı ve daha coook basindayiz
bence normal canim ben 8+4 de 19 mm idi arada bi hafta fark var günde 1 mm büyüdügüne göre +7 26 mm yapar ama takilmayin ya öyle seylere rahat olun arkadaslar hepiniz. bulanti koku ve kusmalarim olmada benim kafa cok rahat olacakta iste sabir birazikili test için 21 mayısa gün verdi kızlar..özelde ikili test fiyatı ne kadar ..bir de bebişimin boyu 26.37mm normal mi kızlar ..sizin nasıl bebişlerinizin boyu
Canım benim sagol. Ben salı günü duydum bebisimin kalbini. Çok sevindim duymana. Çok mutlu oluyor insan o sesi duyuncaDuyduk kalp atışlarını çok şükür darısı başına. Seninle çok yakın sanırım sat. Benim de 18 Aralık gösteriyor tarih:)
Baya yüksek çıkmış maşallah, neden verdinki kan canım ? Ben 2 kere verdim sadece.
Rahmin büyüyor canım, üzerine bir de gaz sancısı olduğu için oluyor bu ağrılar. Ben de bugün gaz sancısından mahfoldum. Sabahtan beri berbat şişim.
ben doktoruma sordum sac boyamak bebege zarar verırmı dıye verır tabı dedı eyvahh dedım guldu kaldın boyle pamuk seker gıbı dedıBende cildime bir çare bulamıyorum sivilceler çıktı.nemlendirici ve güneş kremide sürme dedi doktor sadece parapensiz sabunla yikiyorum o kadar 3. Aydan sonra en azından güneş kremine başlarız herhalde. Saç boyası da ayrı dert
bakıp ne yapacaksin canim. fazla kurcalamamak lazım.esimin isyerinde mini ultrason var istesem bakarız hergün. gerek duymuyorum cokta kaptirmiyorum kendimi Allah korusun düşük falan olursa daha çok üzülürüm.ben en son bebegımı 21 nısanda gordum sonrakı randevum ta ayın 12 sınde boyunu bılmıyorum malesef keske evde ultrason olsada sureklı baksam
oyle ama sımdı hıssedemıyorum ya tekmelerını hıssedene kadar gormey ısterdım aklım hep onda acaba kalbı atıyomu hala bısey oldumu buyudumu doktor randevuları artık ayda bır yada 15 gunde bır olcakbakıp ne yapacaksin canim. fazla kurcalamamak lazım.esimin isyerinde mini ultrason var istesem bakarız hergün. gerek duymuyorum cokta kaptirmiyorum kendimi Allah korusun düşük falan olursa daha çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?