2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ikili test için 21 mayısa gün verdi kızlar..özelde ikili test fiyatı ne kadar ..bir de bebişimin boyu 26.37mm normal mi kızlar ..sizin nasıl bebişlerinizin boyu

ikili test için 21 mayısa gün verdi kızlar..özelde ikili test fiyatı ne kadar ..bir de bebişimin boyu 26.37mm normal mi kızlar ..sizin nasıl bebişlerinizin boyu
ben en son bebegımı 21 nısanda gordum sonrakı randevum ta ayın 12 sınde boyunu bılmıyorum malesef keske evde ultrason olsada sureklı baksam

İyi ya maşallah gene iyi iciyosn BN çok iciyorm keşke iki-üç tane icebilsem çok mutsuzum..

Kızlar yeni bişi öğrendim yeni dünya diye bi meyva var .bebeğin anne rahmine tutunmasını sağlıyormuş ve Bebeğin damarlarının annenin Vücuduna iyice bağlanmasını sağlıyormuş biraz ekşi bişi bugün yedim bol bol bi araştırın yeni çıktı tamda mevsimi

Aaa bilmiyordum, 2 gündür deli gibi ondan yiyorum ben de. Çok sevindim bunu duyduğuma
Ananas suyu da tutunmasını sağlıyormuş. Marketlerde bulunabiliyor artık.

ben cok severım yenıdunyayı dur gece eşimle gıdım 24 saat acık manava ınsallah vardır hemde ekşi ımmmhh

Hadi ya doktoruma sorayım bir başka yazsın o zaman ya
aynen canım nete yaz orda bıle dıyo domuz jelatını var ıcınde ben eczaneden vıtamın alırken eczacıya sordum gercekten elevıtın ıcınde domuz maddesı varmı dıe evet dedı ve malesef en cok yazılan vıtamınde bu dedı elevıtle decavıt eş deger decavıt kullan canım

tamam canım Sağol ya

Selam kızlar kafayı yemek üzereyim cildimm rezil durumda pul pul dökülüyo sizde durumlar nasil ne yapacagimida bilmiyorum tonik krem falan uyguluyorum bu beyazlarim cıkdı ve daha coook basindayiz

Bende cildime bir çare bulamıyorum sivilceler çıktı. nemlendirici ve güneş kremide sürme dedi doktor sadece parapensiz sabunla yikiyorum o kadar 3. Aydan sonra en azından güneş kremine başlarız herhalde. Saç boyası da ayrı dert

bence normal canim ben 8+4 de 19 mm idi arada bi hafta fark var günde 1 mm büyüdügüne göre +7 26 mm yapar ama takilmayin ya öyle seylere rahat olun arkadaslar hepiniz. bulanti koku ve kusmalarim olmada benim kafa cok rahat olacakta iste sabir biraz

Duyduk kalp atışlarını çok şükür darısı başına. Seninle çok yakın sanırım sat. Benim de 18 Aralık gösteriyor tarih:)
Canım benim sagol. Ben salı günü duydum bebisimin kalbini. Çok sevindim duymana. Çok mutlu oluyor insan o sesi duyunca

Cnm daha once dis gebelik yasamistim henuz doktora gitmedim artis var mi diye verdim 2 gun sonra yine veriicemm 2 kat artis varmi diye sonrada vermiicem artik 8 mayisada randevu aLdim bakaliim noolucak :) Sukur bi skintimda yok

ben doktoruma sordum sac boyamak bebege zarar verırmı dıye verır tabı dedı eyvahh dedım guldu kaldın boyle pamuk seker gıbı dedı

ben en son bebegımı 21 nısanda gordum sonrakı randevum ta ayın 12 sınde boyunu bılmıyorum malesef keske evde ultrason olsada sureklı baksam
bakıp ne yapacaksin canim. fazla kurcalamamak lazım.esimin isyerinde mini ultrason var istesem bakarız hergün. gerek duymuyorum cokta kaptirmiyorum kendimi Allah korusun düşük falan olursa daha çok üzülürüm.

bakıp ne yapacaksin canim. fazla kurcalamamak lazım.esimin isyerinde mini ultrason var istesem bakarız hergün. gerek duymuyorum cokta kaptirmiyorum kendimi Allah korusun düşük falan olursa daha çok üzülürüm.
oyle ama sımdı hıssedemıyorum ya tekmelerını hıssedene kadar gormey ısterdım aklım hep onda acaba kalbı atıyomu hala bısey oldumu buyudumu doktor randevuları artık ayda bır yada 15 gunde bır olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…