2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oyle ama sımdı hıssedemıyorum ya tekmelerını hıssedene kadar gormey ısterdım aklım hep onda acaba kalbı atıyomu hala bısey oldumu buyudumu doktor randevuları artık ayda bır yada 15 gunde bır olcak
Ben en gamsız anne adayiyim heralde onca sanci bulanti kayinpederim jinekolog oldgu halde hastaneye gdip bakmiorum o benden daha pimpirikli hemen düşük sanio benide heycana sokuo boylesi daha iyi

bakıp ne yapacaksin canim. fazla kurcalamamak lazım.esimin isyerinde mini ultrason var istesem bakarız hergün. gerek duymuyorum cokta kaptirmiyorum kendimi Allah korusun düşük falan olursa daha çok üzülürüm.
8 haftadan sonra düşük riski olmadığı ni söyledi doktorum seninki kaç haftalık?

oyle ama sımdı hıssedemıyorum ya tekmelerını hıssedene kadar gormey ısterdım aklım hep onda acaba kalbı atıyomu hala bısey oldumu buyudumu doktor randevuları artık ayda bır yada 15 gunde bır olcak

Çok normal cnm bu duygular bende senin gibiyim merak ediyorum cok :)

Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını duyabildiniz mi? Ben daha yaşayamadım o muhteşem duyguyu cumartesi günü randevumuz var inşallah duyarım son günlerde çok endişeleniyorum bu konu hakkında
canııım aynı günüz seninle 19 aralık bnm de pıtpıtlar için randevum c.tesi gün kısmtse iple çekiyoruz içini ferah tut haberleşiriz buradan cnm

Ben en gamsız anne adayiyim heralde onca sanci bulanti kayinpederim jinekolog oldgu halde hastaneye gdip bakmiorum o benden daha pimpirikli hemen düşük sanio benide heycana sokuo boylesi daha iyi
sen zaten o konuda cok sanslısın bıse olsa hemen kayın pederın ılgılenır sende gamsız deılsın canım tekmelerını hıssettıkten sonra gorcem ben senı

sen zaten o konuda cok sanslısın bıse olsa hemen kayın pederın ılgılenır sende gamsız deılsın canım tekmelerını hıssettıkten sonra gorcem ben senı
Aynen ya belkide şuan tekmeleri hissetmedgmden boyleyim esimde bi garip oldu gelio ben uzaniom gdio ben uzaniom telefondan oyun oynuyo can skntsndan :)))

Kızlar iki aydır crinone jel kullanıyorum vajinamdan topak topak bembeyaz geri geliyo iki haftadır faln daha önceleri yoktu sizdede varmı böyle birşey

Aynen ya belkide şuan tekmeleri hissetmedgmden boyleyim esimde bi garip oldu gelio ben uzaniom gdio ben uzaniom telefondan oyun oynuyo can skntsndan :)))
tekmeler başlayınca cok deıscek duyguların benımde ılkten oyleydı benimseyemıyosun. ee bu donemde anlayış lazım uyku dınlenmek bızım ıcın en ıyı sey benım esımde ben sureklı uyuyım ıstıyo normalde bılgısayara dokundurmam ben uyuyunca basından kalkmıyo

Kızlar iki aydır crinone jel kullanıyorum vajinamdan topak topak bembeyaz geri geliyo iki haftadır faln daha önceleri yoktu sizdede varmı böyle birşey
aynen canım bende kullandım sankı plastık gıbı gerı gelıyo ben lekelenmem durdu dıye bıraktım onu aradan 4 5 gun gectı hala arada gelıyo azda olsa ıcerde yapısıkmı kaldı ne olduysa

Evet canım bende kullanıyorum bendende bu aralar gelmeye başladı ama çok fazla değil az geliyor. Bir kaç gündür yürüyüş yapamiyorum ondan sanırım.doktor bana jeli sürdükten sonra yürüyüş yap demisti. Sana dedi mi

8 haftadan sonra düşük riski olmadığı ni söyledi doktorum seninki kaç haftalık?
9 haftalik olucam yarin.12 haftadan sonra düşük riski azalıyor ama baska riskler başlıyor.ben 18 haftalik erken doğum yaptim. o dönem çok arastirdim neler okudum bir bilseniz.9 ay surekli bi risk var bu sefer adi düşük olmuyor baska sekillerde adlandiriliyor. doğuma bir gün kala kalbi duran bebekler var Allah gostermesin. hersey olacagina varır stres yapip kendimi dinlemiyorum.sadece daha temkinliyim.riskli gebelik doktoruna gidiyorum, ofisim vardi kapattim, mecbur kalmadıkça disari cikmiyorum, kendimi yormuyorum, ilacımi içiyorum elimden gelen bunlar,Aklima olumsuz şeyler getirmiyorum,stres yapmiyorum.gerisi Allaha kalmış

Bende yapınca yürüyorum ama fındık büyüklüğünde geliyo vajinadan bu aaksam daha da çok geldi

Kızlarrrrr okuyorum hep burayı ama çok tedirginsiniz genelde biraz rahat olun sakin olun bebeklerimiz Allaha emanet o emanete en güzel sahip cikandır :)

buyumesi kisa surse bare hakketten minoset aldim aetik dayanamadim agriya

ikili test için 21 mayısa gün verdi kızlar..özelde ikili test fiyatı ne kadar ..bir de bebişimin boyu 26.37mm normal mi kızlar ..sizin nasıl bebişlerinizin boyu
ben oazartrsi gunu bakmistim 19 mm di normal bence canm

ben doktoruma sordum sac boyamak bebege zarar verırmı dıye verır tabı dedı eyvahh dedım guldu kaldın boyle pamuk seker gıbı dedı
4 aydan so.ra bitgisel biyanabiliyor canim ben oyle bembeyaz gezemem mumnun diil :)

buyumesi kisa surse bare hakketten minoset aldim aetik dayanamadim agriya

ben oazartrsi gunu bakmistim 19 mm di normal bence canm

4 aydan so.ra bitgisel biyanabiliyor canim ben oyle bembeyaz gezemem mumnun diil :)
işte benım sorunum orda :d benım rengımın bıtkıselı yok mecbur kalcam sakar eşek gıbı ıyy

daha once kayıp yaşayanlar daha endıselı buda normal ben gıbı mesela :S
Allah size sağlık versin eminim kaybettiğinin kat kat karşılığını alacaksin evham iyi değil tabiki ilgilenicez kendimizle bebegimizle ama eyvah kaybedicem gidecek diye düşünürsek vücudumuzda bebekte bunun etkisi altında olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…