2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende birsey sorayim süt günde 2 bardak ve ceviz 3 tam yiyorum 5 6 tane bademide mutlaka yerim ayrıca hersabah 1 tane yumurta günde 1 meyve eksik birşeyi varmı sizce ? Yapmadığım unuttugum

amin cumlemıze ınsallah benımkı evhamdan cok hastalık yuzunden 5 aylık gebelık sonlandırılması oldugu ıcın ıster ıstemez ya tekrarlarsa korkusu sanırım buda doguma kadar gecmıycek

Bende birsey sorayim süt günde 2 bardak ve ceviz 3 tam yiyorum 5 6 tane bademide mutlaka yerim ayrıca hersabah 1 tane yumurta günde 1 meyve eksik birşeyi varmı sizce ? Yapmadığım unuttugum
muz canım bebegın gelısımı acısından muz cok onemlı gunde bır tane muz gelısım gerılıgıne bıle ıyı gelıyomus

amin cumlemıze ınsallah benımkı evhamdan cok hastalık yuzunden 5 aylık gebelık sonlandırılması oldugu ıcın ıster ıstemez ya tekrarlarsa korkusu sanırım buda doguma kadar gecmıycek
Güzel olacak merak etmeyin sınandiniz ve geçtiniz Allahın izniyle insaAllah :)

işte benım sorunum orda :d benım rengımın bıtkıselı yok mecbur kalcam sakar eşek gıbı ıyy
hadi beee hepsini. Yokmu ben onu bilmuyordum heee :) senin renk nedir ayiptir sormasi :) ya bizim ailedebirsi benim saclar 19 yasinda basladi beyazlamaya dusun !

muz canım bebegın gelısımı acısından muz cok onemlı gunde bır tane muz gelısım gerılıgıne bıle ıyı gelıyomus
Hımmm sadece 2 gün muz yedim tekrar başlıca ona ozaman evde çilek ve armut var onlar bitsin muz alayım hemen :)

hadi beee hepsini. Yokmu ben onu bilmuyordum heee :) senin renk nedir ayiptir sormasi :) ya bizim ailedebirsi benim saclar 19 yasinda basladi beyazlamaya dusun !
kırmızı pembe benım saclarım kaldım boyle cok sevıyorum degısık renklerı daha once mor yesıl mavı sarı yapmıstım en son pembe kırmızı yaptım kaldı :d ben babaya cekmısım 29 yasındayım daha beyaz hıc cıkmadı ınsallahta hıc cıkmaz :S

Sanslisin sen ama orenkler dahada senlenecek :))) benim yas 34 canim dusun beyazlari

Benim çocuklar tostcu olacak ben başka birşey yiyemiyom artk ne süt ne birşey birkaç meyve yersem Hemn görünce bulaniommm açlik tak ettiğinde tost yiyom offff offf çok kötüyüm

Benim çocuklar tostcu olacak ben başka birşey yiyemiyom artk ne süt ne birşey birkaç meyve yersem Hemn görünce bulaniommm açlik tak ettiğinde tost yiyom offff offf çok kötüyüm
benım ıkıncı oglumda gebelıgımde 9 ay boyunca tost makarna yemıstım baska hıc bıse yemıyodum bulantıların gecınce acısını cıkarırsın

Kızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var

Kızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var
Allah yardimcin olsun cnm evladini sana bagislasin hic panik yapma allaha sigin herkesin basina geliyor ins borsey olmayacak

Cnm rabbim sizinle olsun korkma birsey olmaz insallah bende 10 gun once kanama gecirdim adet kanamasi gibiydi bir gun boyunca surdu bisey olmadi cok sukur cok dikkat et hic kalkma hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninle rabbim evladini sana bagislasin

gunaydin kızlar dun muayenedeydim. dr karindan bakti her sey guzel dedi. sonra kucuk oglumda basima gelen bir sey anlattim. 9. haftada kontrole gittiydim aynen boyle. dr kisalma baslamis dediydi. bekle baska dr ile bakacagiz dediydi. beklerken fos diye kanamam geldi dedim bu dr ye. sonra idrar kulturu istedi bu dr. veznede kimse yoktu geri döndüm. hemsire dedi biz de sizi ariyorduk.koltuga kan cikmis dedi. siizden mi. ben pantolona baktim kan olmus. yatırdı. hastanedeyim. coraspini kesti. su an kahveye dondu.

proluton depot yapmislardir di mi ben de ayni dün birden fos diye kanama oldu

çok geçmiş olsun canim.çok ilginç gerçekten,kisalma olmus mu peki

çok geçmiş olsun canim.çok ilginç gerçekten,kisalma olmus mu peki
yok canim olmamis olmaz da dedi. benim serklajim çok ustten atilmisti. laparoskopik abdomonal serklaj. dikişler sapasaglam. dr korktu kalbi durursa cok zor kurtaj olur dedi. dikisten dolayi

yok canim olmamis olmaz da dedi. benim serklajim çok ustten atilmisti. laparoskopik abdomonal serklaj. dikişler sapasaglam. dr korktu kalbi durursa cok zor kurtaj olur dedi. dikisten dolayi
Allah korusun seni ve bbebeğini. emin ellerdesin stres yapma lutfen,şanslısınız en azından hastanedeyken olmuş, memleketindeyken olsaydi yatış yapilmayip ilaçla gecistirilebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…