evet ya asıl faydalı süt bu şekilde bebeğe ulaşıyor ben süt sağmaya başlamadım e hala en fazla 3 saatte bşir emziriyorum uyanmasını beklemeden ben uyandırıyorum çünkü belli bşir saatten sıonra kan şekerleri düşermiş bebeklerin aç kalmasına şzin vermiyorum 3bu arada nil de keyif yapıyor artık yaa birde memede uyumak gibi bir huy eindirdim deniz ne yapacağım bu durumla ilgili hiç bilemiyorumBende mesela o memeyi 10 dk emdiyse bir sonrakinde yine onu veriyorum en az 25 -30 dk toplamda emsin o memeyi boşaltaın diye. Dediğin öok doğru son süt önemli kuzulara
Bizim duru keyif yapmalara başladı hanfendi önceden bi yapışıyodu 30-40 dk.
Şimdi 10 dk emiyo sonra takılıyo keyif yapıyo 15 dk daha emiyo arada uyuyo 10 dk kalkıyo bi daha istiyo iyice zilli olduüdoymadan bırakmıyorum napim
Ağzının tadını biliyomuşsunnn leylacım ayy gözümün önüne geldi ne tatlı yaayy benim annem kaçırmış ben bulmuşum ya ne yüzsüz arsız birşeymişim annem hep der ne zordu senin o huyun diye :) birde sanki güzel birşeymiş gibi reçele batırıp emerdim yaa salaklık işte benimki
canım ya yanmazm kelebek uç tak veya kalkan kullan ve krem sür pınar her emmeden sonra sür hemde benim kanlar akmıştı ama sonra emdikçe azalıyor acısı pınar sağdığın sütlerin ğzerine tarih yaz poşetle ve buzluğa at ama ilk gelen süt bittiyse tabi memeni boşaltacak kadar güçlü çene yapısına sahip değil bebeğin o yüzden memelerde anlık ödemler olabilirPeki emerken sizinde caniniz cok yaniyor mu,meme ucunu ve halesinj olabildihinde agzina sokuyorum o sekilde sut geliyor ama resmen canimdan can gidiyor bu oldumu sizde,normal mi
ayyy kuzum utanma bak ben hiç utanmıyorum nasıl çikolata yediysem kurdeşen döktüm hadtanelik oldum sende ye kuzum ya içinde kalmasın ama kurdeşen dökecek kadar yeme çok kaşıntı uyuz ediyor adamıAğzının tadını biliyomuşsunnn leylacım ayy gözümün önüne geldi ne tatlı yabende utanmasam kahvaltıda incir reçeli kavanozuna düşcem
Çok seviyolar memede uyumayıevet ya asıl faydalı süt bu şekilde bebeğe ulaşıyor ben süt sağmaya başlamadım e hala en fazla 3 saatte bşir emziriyorum uyanmasını beklemeden ben uyandırıyorum çünkü belli bşir saatten sıonra kan şekerleri düşermiş bebeklerin aç kalmasına şzin vermiyorum 3bu arada nil de keyif yapıyor artık yaa birde memede uyumak gibi bir huy eindirdim deniz ne yapacağım bu durumla ilgili hiç bilemiyorum
Yanıyor tabi hele ilk çekişte anam anam utanmasam alcam memelerimi kaçıcamPeki emerken sizinde caniniz cok yaniyor mu,meme ucunu ve halesinj olabildihinde agzina sokuyorum o sekilde sut geliyor ama resmen canimdan can gidiyor bu oldumu sizde,normal mi
Ben pompa almadım gerek olursa alırım diye düşündüm illede şart oluyor mu kievet
canım ya yanmazm kelebek uç tak veya kalkan kullan ve krem sür pınar her emmeden sonra sür hemde benim kanlar akmıştı ama sonra emdikçe azalıyor acısı pınar sağdığın sütlerin ğzerine tarih yaz poşetle ve buzluğa at ama ilk gelen süt bittiyse tabi memeni boşaltacak kadar güçlü çene yapısına sahip değil bebeğin o yüzden memelerde anlık ödemler olabilir
Şu kk da bildirim uygulamasi olsa birimiz geldiginde cagri atip çağırsak toplansak ne güzel olur birbirimizi kaçırıyoruz hep
Evett doğurun da katılın aramızaSelam gece kuşlarıayy artık bizim kızımızda gelse süt kaka muhabbetlerine karışsak dışarıda kaldık böyle sanki her ne kadar hamileligi cok sevmia olsamda artık doğsun kucağıma alayım istiyorum carsamba günü karar gunu olacak bizim icin bebis 3500 gectiyse başı kanaldaysa suni ile dogumu baslatabilir doktorum yoksa bizim tombik tavsan 4 u gececek carsamba gelmez bana şimdi
Acaba sancı olmadan ıkınsak çıkmaz mıEvett doğurun da katılın aramızahadi bakalım hakkınızda hayırlısı az kaldı artk geri sayımlar
birde azıcık doyup uykuları bitince boncuk boncuk bakıyorlar ya ben ona bitiyorum oyy kızım yaaaYanıyor tabi hele ilk çekişte anam anam utanmasam alcam memelerimi kaçıcam
Leylanın dediği gibi bol kremle meme ucun kurumasın çatlamasın kalkan ya da gögüs ucu kullan
Zamanla düzeliyo emme düzenin oturuyo cnm.
Ben düzeni bir meme en az 25 dk olarak oturttum. Sende kendine bi düzen oturt muhakkak süre tut ben hep saat tutuyorum.
Doyduğunu da ben ağzından ehh diye bi ses çıkarıp diliyle ucu dışarı doğru iteklemesinden anlıyom
hehe cadıların ilgi alaka saatleri bitmiyorki arada sadece nefes arası veriyorlar cadılar bende özledim sizi ama 2 gündür kızım çok uzlu maşallah bol bol takıldım buralarfda
canım bence alıp almamayı doğum yapınca karar veririsin bence bekle ama çalışan anneler sonrası içinde almöak zorunda maalesefBen pompa almadım gerek olursa alırım diye düşündüm illede şart oluyor mu ki
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kızlar biz doğduk ikimizde iyiyiz çok şükür
Ben de hala karnımda bir bebek olduğuna inanamıyorum.Merhaba arkadaşlardoğsun bebeğim artık yaa, sabirsizlaniyorum. Hem onu merak ediyorum hem hamile olmaktan sıkıldım artık... karnımda bir bebek olduğuna inanamıyorum, tamam hareket ediyor filan ama, görmek istiyorum onu artık. Karnima dayadığı o minik ayağına dokunmak öpmek istiyorum....
Kızçeler merhaba. Benim gece suyum geldi. 5ten beri hastanedeyiz. Bebeğim kendisi gelmeye karar verdi. Pazartesi suni sancı deneyecektik :) Dualarımızı bekliyoruz. Rabbim günü gelen tüm gebeleri kurtarsın bir an evvel sağlıkla :)
ayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumuSelam gece kuşlarıayy artık bizim kızımızda gelse süt kaka muhabbetlerine karışsak dışarıda kaldık böyle sanki her ne kadar hamileligi cok sevmia olsamda artık doğsun kucağıma alayım istiyorum carsamba günü karar gunu olacak bizim icin bebis 3500 gectiyse başı kanaldaysa suni ile dogumu baslatabilir doktorum yoksa bizim tombik tavsan 4 u gececek carsamba gelmez bana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?