Bende spinal oldum canım belki 15 kez belimden iğne soktular yeri bulamadılar buna rağmen bebek etkilenmesin diye anestesi uzmanı genel anestezi yapmak istemiyorum dedi bunuda açıkca dile getirdi kevgire döndü sırtım ama sonunda çok şükür buldular.kuzumu ilk ben gördüm öptüm kokladım sonra yukarı cıkardılar.baş agrısı falan çekmedim sadece sezeryan dikişlerim ilk birkaçgün çok ağrıdı onun dışında bi sorun yok cok şükür.Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim
Hadi seninde gozün aydın arkadaşım allah saglicakla büyütmeyi nesip etsin.. iki haftaya burasi bebeklerle dolar tek tek geliyordu bebişlèr şimdi ikişer üçèrli gelecekler inşallah..amin canım inş cumlemiz
Oooo sayende yeni şeyler öğrendim. -3 -2 -1 0 1 2 3 lercanım şöyle anlatayım: Bebeğin çıkışa ne kadar yakın olduğuna göre “-3, -2, -1, 0, +1, +2, +3″ şeklinde tabir edilir doğum kanalı mesafesi.. bu numaralar baş seviyesinin yakınlığını işaret eder ve senin bebeğinin kafasının kaç sayı içeride olduğuda önemli. mesela +2 doğum kanalında derse 1 2 güne doğum gerçekleşebilir. benim şuan kanalda değil -3 bile değilama eminim 1 2 güne girer kanala
bu arada ben ayağımı diğer ayağımın üzerine atamıyorum. pelvik kemikler izin vermiyor muhtemelen. ama kesinlikle kilodan değil. leblebi yutmuş solucan gibiyim çünkü
Ayni bende her naneyi yapabiliyorm belim agriyo o ayri amaWalla cok rahat yapiyorum Üstüne bi de amuda bile kalkabilirim :))
Ayyy hadi bakalım. Biz de seninle heyecanla bekliyoruz.Sancılar 10 dk bir geliyor.. beklemedeyizdualarinizi eksik etmeyin kızlar..
Maşallah canım.buda bebisim kizlar 2990 48 cm dogduk
Rabbim mutlulukla kucagina almayi nasip etsinSancılar 10 dk bir geliyor.. beklemedeyizdualarinizi eksik etmeyin kızlar..
Teşekkürler canım. Sen de bebeğini sağlıkla büyüt.bizim bebeğimizde 36+5 günlük olarak doğdu henüz doğum iznine bile ayrılmamıştım iyi ki de geldi henüz doğum yapmamış olanlara tavsiyem normal doğum yaptım kolaydı hiç korkmayın o an bir kolaylık oluyor herkese kolay doğumlar aralık anneleri dualarım sizlerle
İnan öyle öyle geçiriyorum günleri zaten bi gelsin yicem onu :)Sen de her dakika daha zaman varmıs gibi hayal et, bi de bebeğinle kavustuğunuz ilk anı, eminm bebeğini düşünmek seni rahatlatacaktır.
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :) ama erken değilmi nasıl oldu nedden erken gelmiş bak bana yakınsın stres oldum bende normal doğum ıstıyorum :)bizim bebeğimizde 36+5 günlük olarak doğdu henüz doğum iznine bile ayrılmamıştım iyi ki de geldi henüz doğum yapmamış olanlara tavsiyem normal doğum yaptım kolaydı hiç korkmayın o an bir kolaylık oluyor herkese kolay doğumlar aralık anneleri dualarım sizlerle
Bu sipalar ne kadar rahat yaKızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Ay maşallah yasaolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Aynen canım hakkımızda hayırlısı diyorum inşallah burdan güzel haberlerimizi en kısa zamanda birbirimize veririz.Muhtemelen öyle olacak :) 40 dolacak ama bişi olmayacak :)
Bekleyip göreceğiz cnm, elimizden bişi gelmez.
Ben avent in makinasini almistim sonra begenmeyip birde lansinoh aldim bebegim hastanede kalinca. Ama avent cok daha iyi lansinohtan sagdikca sutumude artirdi. Tavsiye ederimDogum yapan herkese saglikla meleklerini buyutmelerini bizim gibi hala kucagina almayanlar icin miiiis kokularini iclerine cekmelerini istiyorumm
Benim size sorum olucak guzel anneler
Sut sagma makinalarinizi hangi marka aldini ? Ve tekli mi ikilimi ? Hangisi daha avantajli ? Bilgili arastiran yada kullanan var mi ?
saolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Ben kaynattim canim 10 dakika falan hemde bikac kere hicbisey olmadi.Kızlar bişey sorucam sizlere, aldiğimiz bu kelebek uçlar var ya, cok ince silikon bunlar, sterlize etmek için tencerede kaynatsak erirler mi?
Leyloş sen kullanmadan once kaynattn mi @nilbebekveannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?