2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende spinal oldum canım belki 15 kez belimden iğne soktular yeri bulamadılar buna rağmen bebek etkilenmesin diye anestesi uzmanı genel anestezi yapmak istemiyorum dedi bunuda açıkca dile getirdi kevgire döndü sırtım ama sonunda çok şükür buldular.kuzumu ilk ben gördüm öptüm kokladım sonra yukarı cıkardılar.baş agrısı falan çekmedim sadece sezeryan dikişlerim ilk birkaçgün çok ağrıdı onun dışında bi sorun yok cok şükür.

Oooo sayende yeni şeyler öğrendim. -3 -2 -1 0 1 2 3 ler
Bu konuda doktorum bir sayı söylemedi. Sadece kanala girmiş dedi.

Fakat ben dediğin hareketi kanalda olmasına rağmen yapıyorum. Sen kanalda olmamasına rağmen yapamıyorsun. :)

Teşekkürler canım. Sen de bebeğini sağlıkla büyüt.

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :) ama erken değilmi nasıl oldu nedden erken gelmiş bak bana yakınsın stres oldum bende normal doğum ıstıyorum :)

Bu sipalar ne kadar rahat ya

Ben avent in makinasini almistim sonra begenmeyip birde lansinoh aldim bebegim hastanede kalinca. Ama avent cok daha iyi lansinohtan sagdikca sutumude artirdi. Tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar doğsun bebeğim artık yaa, sabirsizlaniyorum. Hem onu merak ediyorum hem hamile olmaktan sıkıldım artık... karnımda bir bebek olduğuna inanamıyorum, tamam hareket ediyor filan ama, görmek istiyorum onu artık. Karnima dayadığı o minik ayağına dokunmak öpmek istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…