gözün aydın elificim çok tatlı ve güzel bir kızın var maşallah sağlıkla büyüt bebeğiniselam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
Niye kızıyor mu kiayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumu
Niye kızıyor mu ki sanki bade kaka yapmayacak mıayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumu
Suni sanci kotu bisi mi banada verebilir Dr.umSelam gece kuşlarıayy artık bizim kızımızda gelse süt kaka muhabbetlerine karışsak dışarıda kaldık böyle sanki her ne kadar hamileligi cok sevmia olsamda artık doğsun kucağıma alayım istiyorum carsamba günü karar gunu olacak bizim icin bebis 3500 gectiyse başı kanaldaysa suni ile dogumu baslatabilir doktorum yoksa bizim tombik tavsan 4 u gececek carsamba gelmez bana şimdi
Benim doktor kanala girmezse suni vermem dedi hepsi ayrı telden çalıyor ama suni sancı verilen cok kişi varSuni sanci kotu bisi mi banada verebilir Dr.um
Hayır kötü değil bebegin başı kanaldaysa dogumu başlatıyor ama normal sancilardan daha siddetli oluyormus ondan kötü biliniyor.yani suni sanci alip açılma olmazsa sancıyı çektigimizle kalabilir sezeryan olabiliriz Allah korusunSuni sanci kotu bisi mi banada verebilir Dr.um
Hayirlisi bakalim ne olcaBenim doktor kanala girmezse suni vermem dedi hepsi ayrı telden çalıyor ama suni sancı verilen cok kişi var
Hoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalımİyi geceler gece kuşlarıyine kaka muhabbeti başlamış
nasilsiniz bakalim karındakiler ve dışardaki bebişler iyiler mi
@yekta gözün aydın Sağlikla büyüt bebişini
Ay o kadar acidan sonra sezeryan okmayalim ya Rabbim hayirlisini versinHayır kötü değil bebegin başı kanaldaysa dogumu başlatıyor ama normal sancilardan daha siddetli oluyormus ondan kötü biliniyor.yani suni sanci alip açılma olmazsa sancıyı çektigimizle kalabilir sezeryan olabiliriz Allah korusun
Ama haklı kanalda değilse cok zor değil mi mantıken yorulup acı çektiğimizle kalirizBenim doktor kanala girmezse suni vermem dedi hepsi ayrı telden çalıyor ama suni sancı verilen cok kişi var
Amin bende doktoruma bıraktım kararı binlerce kadın dogurtmus hicbirsey icin diretmiyorum kızımı saglikla kucagima alayim yöntemine o karar versinAy o kadar acidan sonra sezeryan okmayalim ya Rabbim hayirlisini versin
Aynen saglikli dogsunlarda farketmez normal sezeryanAmin bende doktoruma bıraktım kararı binlerce kadın dogurtmus hicbirsey icin diretmiyorum kızımı saglikla kucagima alayim yöntemine o karar versin
Seninle günümüzde aynıymış benümde salı karar günü benim bebişte sisko olacak beklerse salı kanala girmediyse sezercik olcak galiba suni sancı vermeyecek kanala girmezse. Benim üç gün önce 3400 cıktı bakalım ne olacakHoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalım
Hoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirimHoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalım
folik
Canım nicki nick ile bu konuyu konuşanlardan biri bendim. O jokerden oioi aldı diye hatırlıyorum. Emziğinin avent olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
nicki nick canım doğru mu hatırlıyorum?
Girip okuyorum arada ama pek yazamiyorum.evet burdayim konu neydi kizlar
canım nuk damaklı 1 numara diye aldık biz bence sende dr tavsiyesiyle al bende çookkkk uzun süre emmşim hala bakınca emesim gelmiyor değil yani :)
kuzum niye sinirlisin bu arada tam 8 yaşında bıraktım emziği annem çok utanıyorum senden rezil derdi bana
benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!inşallah meltemci,m dilediğin gibi olur inan senin için çok dua edicem istediğin gibi normal doğum olsun diye
Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?Ayy leyloşum bu snirle güldürdünn beni
Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!Hoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirim
Gerci carsambaya kadar ne olur bilinmez belki sen benden önce doğurursun sen kısa süreliğine bize takilmiş olursun
Bende oluyordu Canım doktor magnezyum verdi daha iyiyimKızlar yaklaşık 10 gündür bacak aralarım ağrıyor,sanki spor yapmış ta hamlamış gibi,sizlerde böyle birşey oldu mu,oturup kalkarken eğilirken çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?