Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi
Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama
Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((
Hepinizi seviyorum
Ayy doktorumda oyle diyor pzts görüşürüz diyorum mesela belkide daha once gorusuruz diyor heyecanlandiriyorHoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirim
Gerci carsambaya kadar ne olur bilinmez belki sen benden önce doğurursun sen kısa süreliğine bize takilmiş olursun
Sende nasıl cnm durum? Her şey yolunda mı, nasıl gidiyor?Bende oluyordu Canım doktor magnezyum verdi daha iyiyim
Bu aralar kendimi iyi hissediyodum agrim.sizim yoktu smdi karnimin alti agriyor yattim dinleniyorum sabah ola hayrola allah hepimizin yardimcisi olsunAa, geçmiş olsun cnm, ben de hiç sevmem dublex ev, hele bebekli ev zor. Allah korusun, her şey yolundadır inş.
Belkide bebişler olmadan son haftasonumuzSeninle günümüzde aynıymış benümde salı karar günü benim bebişte sisko olacak beklerse salı kanala girmediyse sezercik olcak galiba suni sancı vermeyecek kanala girmezse. Benim üç gün önce 3400 cıktı bakalım ne olacak
Yan yana doguralim bence destek oluruz birbirimize@nicki nick fani doğru mu hatırlıyor cnm, konu soothie emzik?
ilahi, Allah da seni güldürsün baco!
benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!
Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?
Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!
Amin. Hay Allah ya, bebek iyi olsun da cnm, hareket ediyorsa iyidir heralde, kaç kat koruma altında sonuçta.Bu aralar kendimi iyi hissediyodum agrim.sizim yoktu smdi karnimin alti agriyor yattim dinleniyorum sabah ola hayrola allah hepimizin yardimcisi olsun
Cok gecmis olsun cok dikkat etmek lazım son zamanlarimiz artik bugunde ayakkabimin bağcığı çözülmüş esim uyardı görmüyorum ki gobektenKizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi
Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama
Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((
Hepinizi seviyorum
evet ama ben en geç ayın 19'unda doğurmuş olmak istiyorumYan yana doguralim bence destek oluruz birbirimize
Beni 19 una kadar tutmaz doktorum senden once doguracagim benevet ama ben en geç ayın 19'unda doğurmuş olmak istiyorum1 gün bile dayanmak istemiyorum fazladan.
Geçmiş olsun allah korumuş bisi olmamis dikkat etKizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Hepinizi seviyorum
Aynen oyle artik son demindeyizCok gecmis olsun cok dikkat etmek lazım son zamanlarimiz artik bugunde ayakkabimin bağcığı çözülmüş esim uyardı görmüyorum ki gobekten
ya niye tutmuyomuş ki?Beni 19 una kadar tutmaz doktorum senden once doguracagim bensen dirayetliydin noldu daralmış gördüm seni
Bebıs 3300 du persembe beklersek 4 u geçer o yüzden ınsallah kanaldaysa suni verecek.Artık sabırsızlanıyorum gelsınler dıye herşey gözümüzdeki batıyor ben telefonlarımı açmıyorum artık gergin tacıZ edılıyorum doğurdunuz dıyeya niye tutmuyomuş ki?keşke bnmki de tutmasa +14 güne kadar yolumuz var dedi evde oturmak yaramıyo kuzum bana, kendimi çok dinler oldum
bnm de 3250'ydi cuma gün, ama hiç istifini bozmuyo bnm dr. nst'de şiddetli kasılmaları görünce bi durakladı, karnımı yokladı, derin nefes al dedi falan, fazladan 10 dakika daha bekletti ama sonuçta düzensiz olduğu için önemsemedi. haftaya cuma ne diycek bakalım. o zmna doğururum belki kim bilirBebıs 3300 du persembe beklersek 4 u geçer o yüzden ınsallah kanaldaysa suni verecek.Artık sabırsızlanıyorum gelsınler dıye herşey gözümüzdeki batıyor ben telefonlarımı açmıyorum artık gergin tacıZ edılıyorum doğurdunuz dıye
Çok geçmiş olsun canım bebeğinin hareketleri yerindeymiş bak problem yok gibi zorlada kanala soktun galibaKizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?