2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aa, geçmiş olsun cnm, ben de hiç sevmem dublex ev, hele bebekli ev zor. Allah korusun, her şey yolundadır inş.

Hoşbuldum canim yettim gayri ama en fazla çarşambaya kadar sana takılabilirim
Gerci carsambaya kadar ne olur bilinmez belki sen benden önce doğurursun sen kısa süreliğine bize takilmiş olursun
Ayy doktorumda oyle diyor pzts görüşürüz diyorum mesela belkide daha once gorusuruz diyor heyecanlandiriyor

Aa, geçmiş olsun cnm, ben de hiç sevmem dublex ev, hele bebekli ev zor. Allah korusun, her şey yolundadır inş.
Bu aralar kendimi iyi hissediyodum agrim.sizim yoktu smdi karnimin alti agriyor yattim dinleniyorum sabah ola hayrola allah hepimizin yardimcisi olsun

Belkide bebişler olmadan son haftasonumuz

Yan yana doguralim bence destek oluruz birbirimize

Bu aralar kendimi iyi hissediyodum agrim.sizim yoktu smdi karnimin alti agriyor yattim dinleniyorum sabah ola hayrola allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin. Hay Allah ya, bebek iyi olsun da cnm, hareket ediyorsa iyidir heralde, kaç kat koruma altında sonuçta.

Cok gecmis olsun cok dikkat etmek lazım son zamanlarimiz artik bugunde ayakkabimin bağcığı çözülmüş esim uyardı görmüyorum ki gobekten

evet ama ben en geç ayın 19'unda doğurmuş olmak istiyorum 1 gün bile dayanmak istemiyorum fazladan.
Beni 19 una kadar tutmaz doktorum senden once doguracagim ben sen dirayetliydin noldu daralmış gördüm seni

Geçmiş olsun allah korumuş bisi olmamis dikkat et

esraecem canim gecmis olsun dikkat et kendine ve bebişine.1 ay öncesinde bende merdivenden inerken düştüm allahtan popomun üzerine düştüm bisey olmadi

ya niye tutmuyomuş ki? keşke bnmki de tutmasa +14 güne kadar yolumuz var dedi evde oturmak yaramıyo kuzum bana, kendimi çok dinler oldum
Bebıs 3300 du persembe beklersek 4 u geçer o yüzden ınsallah kanaldaysa suni verecek.Artık sabırsızlanıyorum gelsınler dıye herşey gözümüzdeki batıyor ben telefonlarımı açmıyorum artık gergin tacıZ edılıyorum doğurdunuz dıye

bnm de 3250'ydi cuma gün, ama hiç istifini bozmuyo bnm dr. nst'de şiddetli kasılmaları görünce bi durakladı, karnımı yokladı, derin nefes al dedi falan, fazladan 10 dakika daha bekletti ama sonuçta düzensiz olduğu için önemsemedi. haftaya cuma ne diycek bakalım. o zmna doğururum belki kim bilirkar yağsın da öyle doğurayım yea, bembeyaz bir istanbula doğurmak da ne unutulmaz olur

Hanımlar doğuran varmı öğlenden beri giremedim misafir geldi anca fırsat buldum geçmişte çok uzun okuyamam şimdi

Birde birşey sorucam bu sıfır numara prima çok küçük değilmi sıfır kullananlar cevap verirse sevinirim bir numara daha gelmedi ama bu çok küçük sanki

Çok geçmiş olsun canım bebeğinin hareketleri yerindeymiş bak problem yok gibi zorlada kanala soktun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…