2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var

Geçmiş olsun. Ikinci oğlumda 45 gün yogun kanama oldu öyle az buz değil günde 4-5 Ped değiştiriyordum. Ayrıca sancim da çoktu Ama doktorun verdiği ilaçları bile kullanmadım. Kaybedilecek bebeği ne yapsan kurtaramazsin bence. Nitekim bebeğim 37 haftalikken sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Inşallah senin de öyle olur içini ferah Tut.

Herkese Günaydın. Sürekli okuyorum ama konular çok çabuk ilerliyor hızınıza yetişip yazamiyorjm:) ilk oğlum dün 2 yaşını doldurdu çok şükür. Ikinci si de 7 aylik. Karnımda da sanırım 8 haftalik bir bebeğim daha var. Henüz doktora gitmedim. Haftaya inşallah. Son iki bebek sürpriz oldu:))

O
proluton depot yapmislardir di mi ben de ayni dün birden fos diye kanama oldu
O ne cnm bana sadece 8 saatte bir progestan hap ve yataktan kslkma dediler. Anlamadım bu ana kadar ne ağrı ne bulantı vardı. Turp gibiydim aniden kanama oldu

Amin allah razi olsun cnm, dua ediyorum başka carem yok.inşallah bisey olmaz dedgn gibi.güzel haberle dönmek istiyorum..

Saol cnm inslah bu kanama geçer. İnşallah rızki varsa yaşayacağı varsa yasar.kaybetmek istemiorumm korkuyorum.dualarm kabul olur insalh.

O

O ne cnm bana sadece 8 saatte bir progestan hap ve yataktan kslkma dediler. Anlamadım bu ana kadar ne ağrı ne bulantı vardı. Turp gibiydim aniden kanama oldu
kahveye dondu mu? hastanede misin ben hastanedeyim. kahverengi benim. azcik adet sokulmesi donemi gibi hafif agrim var normal dedi hemsire. ben dr deydim muayene etti karindan. hicbir sey yoktu. ilac yazdi. o arada koltuga kan cikmis hissetmedim bile. progestanin ignesi proluton depot etkili bir igne. ne zaman cikacaksin

masallah 3. sizinde demek. benim de iki oglum var 11 ve 2.5 yasinds. kucukmus sizinkiler var mi yardim eden biri size

Vallahi muhteşemsin :) süper kalabalık ailelere bayılırım :) Benimde kızım 6 yaşında şimdi bebişim de9 haftaya doğru gidiyoz.

Günaydın bu arada herkese benim gibi 1 Mayıs da çalışan varmı

Kızlar iki aydır crinone jel kullanıyorum vajinamdan topak topak bembeyaz geri geliyo iki haftadır faln daha önceleri yoktu sizdede varmı böyle birşey

Kızlar aynı jeli ben de kullanıyorum 2 gün oldu. Benim doktorum yatmadan önce dedi ve Yürüyüş ten bahsetmedi. Neden yurunmesi gerekiyor
Kızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var
Çok geçmiş olsun. Ben 1 aydır bir doktora gidiyordum.memnun kalmayinca değiştirdim ve yeni doktor kesenin yanında kan yolu olduğunu ve kanama olabileceğini söyledi. Şok oldum. Daha önce bundan bahsetmemisti eski doktorum. Yani aslında sende de vardır buna benzer birsey ama farkedilmemis olabilir.
Çok geçmiş olsun.insallah çabucak atlatirsib

canııım aynı günüz seninle 19 aralık bnm de pıtpıtlar için randevum c.tesi gün kısmtse iple çekiyoruz içini ferah tut haberleşiriz buradan cnm
İnşallah mujdeli haberlerimizi veririz canım ne güzel bebislerimizi aynı gün alıcaz kollarımıza ayy vallah doktor randevusunu iple çekiyorum artık cok evhamlı bir kişilik oldum sürekli kendimi dinliyorum Karnım mı ağrıyor belimmi ağrıyor sanki heran birşey olacakmış gibi korkuyorum bu durumda beni çok yoruyor güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah canım

Canııım Rabbim şifa versin bebeğine uzun ömürler versin herşey yoluna giricektir inşaallah canım

daha once kayıp yaşayanlar daha endıselı buda normal ben gıbı mesela :S
evet ben de 13 kasimda dusuk yaptim doktorum bu sefer ozellikle bana kendini rahatlat kotu seyler getirme aklina diye cok takiyorsun dedi oyle insan bir kere kaybedince hep oyle olacak saniyo

bikingfrog, post: 40762722, member: 438870"]Herkese Günaydın. Sürekli okuyorum ama konular çok çabuk ilerliyor hızınıza yetişip yazamiyorjm:) ilk oğlum dün 2 yaşını doldurdu çok şükür. Ikinci si de 7 aylik. Karnımda da sanırım 8 haftalik bir bebeğim daha var. Henüz doktora gitmedim. Haftaya inşallah. Son iki bebek sürpriz oldu:))[/QUOTE maşallah bu ne hız]
Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…