diye gülüp dalga< geçiyorum ama popomuz pişik olmuş maalesef ciğer gibi kızarmış yazık bakınca gözlerimden yaşlar aıyor anlatamam ve o malum kaka meltem gerçekten çok kıymetliymiş kuzum zoraki alışıyor insanLeyloş ne kadar kaçsam da maksimum iki haftaya o malum şeyle karşılaşıcam, artık yavas yavas alişayım ben de :))
elif ya ne güzel bir kızın var yaa maşallah nasıl sinişrli bakmış cadı kızın yaa tam sıkıştırmalıksaolasın canım amin ınsallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
yok canım gülme inan doğum yapınca bütün ağrılar geçecek ve iyiki leblebi yutmuş solucan gibisin herkes sna a doğum sonrası gıptayla bakacak aa ne güzel zayıfladı diyecekCok haklisin cnm bekliuoruz sabirla hersey insallah minnak gelince duzelir buyudukce buyuyor leblebi yutmus solucan gibi dolaniyorum ortalikta kendimi gordukce gulesim geliyor
ben adamı öyle güldürürm işte@nicki nick fani doğru mu hatırlıyor cnm, konu soothie emzik?
ilahi, Allah da seni güldürsün baco!
benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!
Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?
Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!
Aa çok mu ağırdı ki boğaZ şişliğinBence hemen tahlil yaptir . Benim bogaz enfeksiyonum gecti bebegime. Eeken alindi yogun bakimda kaldi.
Ne tahlili bu arada?Bence hemen tahlil yaptir . Benim bogaz enfeksiyonum gecti bebegime. Eeken alindi yogun bakimda kaldi.
yok tatlım ya kızmıyor biz melteme takılıyoruz bu konuda ondan ayy oda badenin hastası olacak tabi ya biz nasıl hastası olduk kızlarımızınNiye kızıyor mu ki
Niye kızıyor mu ki sanki bade kaka yapmayacak mıbebeginin kakasi kaka gibi gelmeyecek bile bence boşuna büyütüyorsun gözünde meltemcivil
çok keyifçi bir bebek bu ya anlatamamMaşallah nil bebişime
Aynen çok seviyolar ilgiyi şimdiden yandıkk
Kaka muhabbetine bekleriz Gülaycıım
Leyla ile ben her gece meydanı boş bulup takılcaz
Bilimum kaka çiş süt gaz meseleleri masaya yatırılırleylam355
Geçmiş olsun cnm, iyi olmanıza sevindim
Ahh ahh çok düşünmekten oluyoo bunlar heppkendimden biliyorum
Az kaldııı folikimmm sabret az daha oğluna kavuşunca geçecek her şey bü bakıyosun her şey anlam kazanmış
Ben 0 beden almadım 2850 gr olduğumuz halde. 1 bedeni hafif kıvırıp üst kısmını öyle takıyoz hastanede gösterdikleri gbi. Korktum küçük olur sıkar fln diye
Kız meltem kakaları hiç öyle korkunç değil bende öyle sanıyodum
Mamayla ne olur bilmiyorum daha hiç mama vermedik ama şu an altın sarısı miniş miniş parçacıklar çoğu zmaan kokusuz
Yalnız byük insan gbi gaz çıkarıyolar o ses nasıl çıkıyo anlamıyorum gece beşiğinde ytarken zort zort seslere uyandım baktım iki ıkınıyo çıkarıyo az kaldı eşimden şüphe etcektim ıkındığını görmesem poposuna sağlık tamam da dışarda olsak zan altında bırakır bu bebişler
Aynıyız Çarşamba kontrolüm var 38+5 olucam acil iyileşmem LazımAy kızlar bu öksürük öldürecek beni gece bi öksürük tuttu tamam dedim bebek kendiliğinden dogacak o derece zorlandim.
Çarşambaya kadar iyileşirim insallah yoksa yine ertelerler sezeryani cunku yapilsa bile öksürükle dikiş falan patlar yani
canım bende mama veriyorum ama aynı mama değil bence dr na danış sana vereceği farklı bir tavsiye vardır birde bana şöyle demişti dr kaka değilse de çiş yapıyorumu ona bak çiş yapmaması daha riskli bir durummuşKizlar bi sorum olcak bebegine mama verenlere oglum dunden beri kakasini yapmadi mamadan mi kaynaklaniyo acaba hero baby veriyorum degistiriyimmi mamayi
Ayy çok geçmiş olsun tekrar. Biraz daha sabır. Geçecek canım.14 gunluk bugun cnm insallah gecer oturamiyorum hala
Senin daha günün varmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar? Bir sorun mu vardı?12 saat suni sanci cektim sonra dogurdum amandogumdan sonra bayilmisimsuni sanci bana gore cok aci kendi sancini bekleyip dogurmak daha iyi olur die dusunuyorum
İnş gülcüm ya, isteyen herkese kısmet etsin allahım.Meltemcim inşaallah özellikle senin normal olsun doğumun çok istedin Rabbim nasip etsin
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Geçmezse de telaş yapma. Daha zamanın var. Biraz daha ertelense sorun olmaz.Ay kızlar bu öksürük öldürecek beni gece bi öksürük tuttu tamam dedim bebek kendiliğinden dogacak o derece zorlandim.
Çarşambaya kadar iyileşirim insallah yoksa yine ertelerler sezeryani cunku yapilsa bile öksürükle dikiş falan patlar yani
Yok tatlim, nerdeeeee :) kanala bile inmedi sıpa :)Meltem dogum yaptın mı
Ay inşallah başakcım ya inş.Senin yöntemi uygulamak gerek kulağından tutup hadi kanala gir diyeceğiz.benim anneminde böyle oluyormuş sancılar başlayınca kanala gidiyormuş bebekler diyo ki senin de öyle olur
Geçmiş olsun canım. Nefes alamamak çok kötüKızlar hani bana Ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor tahmini doğum tarihini 10 gün önceye çekiyoruz Demişti ya sonra benimki de yok biz Sat a göre bakacağız Demişti... Böyle zaman yaklaşınca iki tarihle arada kaldımmm:) Erkene Çeken doktor haklı olsa olmaz mı yaaa :) böylece 4 gün kalmış olacak
Bu aralar en büyük sıkıntım burnummm! Hiç nefes alamıyorum, burun bandı takıyorum vs ama nafile. Bir de ben eskiden burnundan nefes alamayan biriydim ameliyat oldum da 5 senedir rahatımalışkınım yani güya, ne kadar kapandıysa şimdi Sıfır nefes. Şişti de şişti içi Su içerken boğulacağım zannediyorum
Canım riskli bir durumun yoksa bekleyebildiğin kadar bekle sezeryan için kendi doktorunu dinle erken gelmesi daha sıkıntı bırak çıkmaya iyice hazırlasın yavrucak kendini ben o yüzden çok üzülüyorum benim kuzuma 2 hafta önce geldi doğalı 13 gün oldu yeni yeni toparlanıyoruz normalde bu ara doğması gerekiyordu...hem emin ol o doğduktan sonra senin hasta olman daha büyük sıkıntı yaratıyor onun bakımı emzirme uyku aman hastalık bulaşmasın derdi..Kızlar hani bana Ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor tahmini doğum tarihini 10 gün önceye çekiyoruz Demişti ya sonra benimki de yok biz Sat a göre bakacağız Demişti... Böyle zaman yaklaşınca iki tarihle arada kaldımmm:) Erkene Çeken doktor haklı olsa olmaz mı yaaa :) böylece 4 gün kalmış olacak
Bu aralar en büyük sıkıntım burnummm! Hiç nefes alamıyorum, burun bandı takıyorum vs ama nafile. Bir de ben eskiden burnundan nefes alamayan biriydim ameliyat oldum da 5 senedir rahatımalışkınım yani güya, ne kadar kapandıysa şimdi Sıfır nefes. Şişti de şişti içi Su içerken boğulacağım zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?