2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok canım zaten normal Doğumu bekliyorum , normal doğum başlasa artık diyorum :) 41 in sonuna kadar bekleyeceğiz, sonra suni deneyeceğiz o FA olmazsa sezeryan. Oyy kuzunu da benim için kokla annesi

Canim suyum fazla oldugu icin 40. Haftayi beklemem dedi
Bebegimin gelisimi de önden gidiyor zaten şimdiden 3500 olmus o yüzden
Dogsun artik diyor
Zaten benim bebisim 34. Hafta geliyordu
Serumla durdurdu
Artik gelsin diyor

Yok canım zaten normal Doğumu bekliyorum , normal doğum başlasa artık diyorum :) 41 in sonuna kadar bekleyeceğiz, sonra suni deneyeceğiz o FA olmazsa sezeryan. Oyy kızını da benim için kokla annesi
Oğluşum teyzesi kuzumu kızım anlamışsın koklarım tabiki

Hahhaha öyle geliyo tabii her şeyleri bebekleri uyutupp doğruuu forumaaa
Bnmki daha kusmalara başlamadı bazen ağlamaya da üşeniyo bende bırakıyom sesi çıkana kdr eh eh eh eh diye sesler çkarıyo gaza getiriyo kendini iyice sonra başlıyo ağlamaya

Ayy bi alemsn deniz ya :) o kadar mi pırt yapıyo ki gece uyaniyosun :))

Nayıııır nolamaz eline mi yaptı, yooooo :))

Ayy bi alemsn deniz ya :) o kadar mi pırt yapıyo ki gece uyaniyosun :))
Zaten anne olunca her sese duyarlısın cnm ama bildiiin büyük insan gibi pırtladı gece şok oldum bende görcezzz meltem hnmmm badiş nasıl çıkaracak hem o gazlar çok değerli çıkarsın diye helak oluyo insanlar

Canm benim ya, sen cok çektin bu goğüs hastalıklarından

He he :) kedi yavrusu gibi desene :) miyav demeye üşenip miii miii diyolar onlar da :)

Aynıyız Çarşamba kontrolüm var 38+5 olucam acil iyileşmem Lazım
Benim kontrol değil sezeryan olacak kontrolüm yarin ilac kullaniyorum insallah iyilesirizde eertelenmez ben cok zorlaniyorum
huzurluvemutlu .!.:
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Geçmezse de telaş yapma. Daha zamanın var. Biraz daha ertelense sorun olmaz.
canim haklisin daha zamanim varda plesentada yaşlanma varya ondan biraz erken Alacak bebeği,almazsa bile iki güne bir kontrole çağiriyor bu soğuk havada gribim dahada artiyor çok zorlaniyorum hem bedenen hem ruhen yiprandim

Slm kızlar 2 3 gündür giremiyorum eğer doğurmuş olan varsa çok tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inşallah. Bu arada benimde son 5 günüm kaldı allahın izniyle .Şimdiden bir korku saldı sezeryan olan arkadaşlar nasılsınız nasıl geçti biraz moral lütfen

elif ya ne güzel bir kızın var yaa maşallah nasıl sinişrli bakmış cadı kızın yaa tam sıkıştırmalık
cok tşk ederım canım valla normalde fetal stres 40 haftadan sonra olurmus yanı bebek kakasını 40 haftadan sonra yaparsa yaparmıs anne karnına bızım zıllı 38 haftada yaptı sukurler olsun rabbıme yutmadan kurtardılar ıkımızıde bıde aşırı kansızmısım o kadar acele ettılerkı kan gelmesını bekleyemedıler bıle bankadan ınsallah bısey olmaz dıye dıye besmele ceke ceke bayılttılar benı amelıyattan sonra 3 unıte kan verıldı yınede yetmedı kan ılaclarını ıcmemenın sonu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…