2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende doğurup kucagımda olsun istiyorum artık yalancı sancı oluyor ama hep yalancıktan psikolojik olarak gerginim herkese küsesim var öyle işte
aynıyız desene demek bana özgü değilmiş, demek gebelikten pireyi deve yapıyomuşuz bize küsme cnm!
folik bişey sordu canm, uyku arkadasında emzik var ya, o emziğin markasi soothie olan var mıydı?
evet iki gündür yazamadı nicki iki emzikte de soothie diyor aslında ama biri avent, onu biliyosunuz ztn uyku arkadaşı yok. arkadaşlı olan ise lansinoh soothie diyor ama şekli yapımı malzemesi güvenilirliği aynı mı ki acaba ? sen ne aldın meltem? ben uyku arkadaşsız alcam galiba ya ama o niye 2 tane satılıyor anlamadım arkadaş
Allah keyfini bozmasın cnm maşallah geberttin beni burda
inşallah kuzucum inşallah, haftaya falan doğsa, meltemle aynı gün doğursak hele ne güzel olur demi 19 aralık çok geç yeaa
ben adamı öyle güldürürm işte
tabiki de dua ederim foligim
ama maalesef önce ben doğurdum kızlar yaa keşke azıcık daha kalaydı içimde belki daha kilolu bir bebiş olurdu yaa
aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedir
cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan valla inşallah ertelenmez yine

Sezaryan olan arkadaslar sutum gelmiyor. Gogsumun ucu cok cikmiyorda tutamiyor cocuk. Sutunuzu neyle arttirdiniz napmaliyim
valla canım benımde 3 gun gelmedı ama yınede ınatla emzırdım başka bısey vermedım mama felan her agladıgında tıktım once damla damla sonra tam geldı

İnşallah toparlarsın canım çarşambaya kadar.

Var var Canım bi iki arkadasa kırgınım genelliyorum yalnızım ben diyorum arada eşime de ne yapsa nafile oluyor hele düzgün uyuyamadıysam herkese psikopat gibi bakıyorum son ay ne zormuş ya sıkıntı geldi

Canim ben oioi uyku arkadasi aldim,onu arastirirken bir kac yerde sootie emzik oldugu yaziyordu ben henuz onu kullanmadim.daha once aventin emzigini almistim onu denedim hosuna gitti geceleri mecbur kalirsam kullanmayi dusunuyorum

Masallah ogluna,Allah hayirli evlat etsin hepsini

Ne tahlili bu arada?

Yok hic agir degildi kulagima vuran bogaz agrisi vardi 1 haftadir falan devam ediyordu. ama ben ayaktaydim ateslenmedim hic. Calisamaz raporu almak icin hastaneye gittim kbb ye de bir goruneyim dedim. Doktor bakti bisey yok dedi. Ama kan tahlili kesin sonuc verir dedi. Enfeksiyon degeri yuksek cikti. Bebegin hareketlerindede sorun vardi cok az hareket ediyordu. Doktor suphelenip hemen aldi bebegimi. Bebege bulasmisti kanda mikrop varmış.

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. NzLi dan haberim yok.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydınnnn, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Kızlar bende bir şey geldi ama az.. Uhu gibi ( ya da yumurta akı gibi :)) ama hiç kan ya da pembelik yok sarı gibi rengi... Acaba nişan olabilir mi? Internette kan olması Şart deği diyor ama bilemedim , belki biraz daha gelir diye merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…