- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Beklenen tarihime 4 gün var. Perşembe dolacak. Cuma günkü kontrolde doktorum bebeğimin kanala girdiğini söyledi. Aşağıya baskı dışında birşey hissetmiyorum. Geçtiğimiz günlerde adet sancısı gibi sancılarım vardı. 2-3 gündür o da yok.yumurta akı gıbı olan akıntı cogunlukla nısan oluo canım helede dogum yakınsa tıkacın dusmus demekkı
Bende de var o akintidan bayadir ama tık yok bende :)yumurta akı gıbı olan akıntı cogunlukla nısan oluo canım helede dogum yakınsa tıkacın dusmus demekkı
Gizemcim aklmdaydin bu kız nerelerde die :)
Kızlar bebeğim doğdu. Hastanede internet çok kotu çekiyor. 12 saat sancı çektim. Sonuç sezeryan oldu. Her şey nasip kısmet. İkimiz de iyiyiz. Forumu okuyacak zamanım yok şimdilik. En çok @NzLi yi merak ediyorum. Sizler ne yaptınız? Sevgilerle.
Onu ölmeden çıkartmıyor lar ki sen bi ara sor belki sorun yok diye söylenmedi hiçBiz hastaneden cikali 5 gun oldu kimse bizim sarilik degerimizi olcmedi,sizler nerede ne neden olcturuyorsunuz
14 gün oldu..sinir oluyorum ya pirima kullaniyorum her işemede üstünü ıslak buluyorum büyük ihtimal ondan oldubebeklerın yeşil kaka yapması üşüttüğü için oluyo canım ama dogumu 4 5 gun olduysa normal daha fazlaysa üşütmüş
Kaç çıktı?Sarılık değeri yüksek çıktı yarın gene gidicez tahlile
MaşallahSelam Teyzoş lar
MaşAllah barekAllah kuzuma ne tatli öyle :*Selam Teyzoş lar
Hiiiiii maşallah maşallah maşallah yakışıklııı kuzuuSelam Teyzoş lar
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünSelam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum A archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli
İlk gün ve 3. Gün çıkarken ölçtüler. Vücudunu kontrol et cnm yüzünden değil de vücudundan bakın sarılık farkederseniz diye demişti dr. Bol bol anne sütü çaresi. Seninkine bakmıştır çocuk dr.u, taburcu olmadan önce gelip bilgi vermediler mi tek tek dr.lar hemşireler??Biz hastaneden cikali 5 gun oldu kimse bizim sarilik degerimizi olcmedi,sizler nerede ne neden olcturuyorsunuz
Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum A archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli
fani2606 Nilaycımmm siz nasılsınız oğlan ne durumda konuşamadık hiç kanala indi mi seninki? İzne çıktın di mı?
ya benim kızda aynı iyice ağzını açıp ağlamdan meme yok sonra hemen uyuyor emerlen cadı yaa benimki daha 4 defa kustu ama aklımı aldı diyebilirim korkudanHahhaha öyle geliyo tabii her şeyleribebekleri uyutupp doğruuu forumaaa
Bnmki daha kusmalara başlamadı bazen ağlamaya da üşeniyo bende bırakıyom sesi çıkana kdreh eh eh eh diye sesler çkarıyo gaza getiriyo kendini iyice sonra başlıyo ağlamaya
Maşallah tatlı bebişeSelam Teyzoş lar
avucuma yaptı ama hiçç tiksinmiyor insan inan meltemcimNayıııır nolamaz eline mi yaptı, yooooo :))
Benim ilk olcum 61 di,cikarken 55ti senin kac cikmisti canimOnu ölmeden çıkartmıyor lar ki sen bi ara sor belki sorun yok diye söylenmedi hiç
Ayy bizim efe her altını actigimizda anneannemizin eline yapiyor. Annem altını açarken korkuyor artikavucuma yaptı ama hiçç tiksinmiyor insan inan meltemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?