2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
elifcim allah korumuş neyse ki sağlıkla atlatmışsın bebekde sağlıkla gelmiş kucağına bundan sonra kan ilacını düzgün iç tatlım ben hala içmeye devam ediyorum ve emzirdiğim sürece içecekmişim sende mutlaka ihmal etme elifcim

Ayy bizim efe her altını actigimizda anneannemizin eline yapiyor. Annem altını açarken korkuyor artik
oyy maşallah efe bebeğe ya ayşe çok iğrenç olacak ama bebek kakası sıvıya nasıl avucumdan akıyor yaa bende korkuyorum artık her altını açtığım da 2 yada 3 bez kullanıyorum

yok canım gülme inan doğum yapınca bütün ağrılar geçecek ve iyiki leblebi yutmuş solucan gibisin herkes sna a doğum sonrası gıptayla bakacak aa ne güzel zayıfladı diyecek
Ah ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyim

oyy maşallah efe bebeğe ya ayşe çok iğrenç olacak ama bebek kakası sıvıya nasıl avucumdan akıyor yaa bende korkuyorum artık her altını açtığım da 2 yada 3 bez kullanıyorum
Anne sütü emen bebegin kakasi daha akışkan olurmus diye duydum canım. Annemde ole dedi. Bizimkinin biraz katı kabiz mi diye korkuyos ama Maşaallah her 3 saatte bir yapıyor kakasini.

inşallah betülcüm ya azıcık kilo alsa haa tamam kurtardı kendini diye düşünücem ama işte deli anne oldum ben kızıma bakıp bakıp kafayı yememek için tutuyorum kendimi niye erken geldi diye ama artık sağlıklı olsun diye düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sağlıkla geldi ya neyse artık diyorum

Ah ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyim
canım yaa meraklanma en az 10 kg doğumda gidiyor kaldı 8 oda ödem ve kg ee emziriken hepsi hopp diye gider meraklanma çabucak zayıflarsın

Anne sütü emen bebegin kakasi daha akışkan olurmus diye duydum canım. Annemde ole dedi. Bizimkinin biraz katı kabiz mi diye korkuyos ama Maşaallah her 3 saatte bir yapıyor kakasini.
canım benim kızda mama desteği alıyor önemli olan kakasını ve en önemlisi çişini yapıyor olması ve düzenli olması ee efe bebekde düzenli yapıyor maşallah bizim oğlana

Maşallah
Baya tombiş. Normal doğumla iyi doğurmuşsun. Tebrikler.
Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim canım. Beklenen doğum tarihin hangi gündü?

Massallsh cok guzel bi dogum olmus darisi bizim bssimiza ins cnm gozun aydin Rabbim anali babali buyutmeyi nasip eder ins

Buyuyecekler annesi. Giysilerini dolduracaklar inşaallah. Bizimkine yeni doğan kıyafetler kocaman oluyor. Eli kolu kayboluyor içinde kuzumun

Buyuyecekler annesi. Giysilerini dolduracaklar inşaallah. Bizimkine yeni doğan kıyafetler kocaman oluyor. Eli kolu kayboluyor içinde kuzumun
eee canım benimde aynı prematüre tulumu aldım bir tan esadece o tam oluyor diğer kıyafetler maalesef büyük sende 2 tane tulum al ayşe çok rahat ettim ben

35 den sonra haftada ne kadar alıyor bebikler kızlar?
Genelde 32-38 arası çok alıyorlarmış. 38-40 arası daha az. O yüzden sezeryanı 38.haftada yapıyorlarmış.

Benim bebeğim 35-37 arası 600 gr. aldı. Yani haftada 300 gr.
37-39 arası sadece 100 gr.aldı.

35.haftada 2600 gr.dı.
37.haftada 3200 gr.oldu.
Bu gidişle 4 kg.yaklaşır diyorduk. 39 da 3300 gr.olmuş.

Amaaann boşver. Verirsin canım. Toplamda 20 kg. bile olmamış. 30 kg.alanlar var.

Bugün çok duygusalım duygu iniş çıkışları devam ediyor takvimime baktımda 7 -8 haftalıktan bugünlere geldik çok şükür insallah sağ salim doğurup kucagımızada alırız hastanede refakatçi eşim kalıcak annem biraz bozuldu ama ben anneysem esimde baba hadi bebegi yaptın Güle güle diyip hevesini kiramam ki normal olursa 1 gece kalinacak zaten herkesin uykusuz kalmasina gerek yok diye düşündüm. Laf aramızda dogum korkusu sardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…