elifcim allah korumuş neyse ki sağlıkla atlatmışsın bebekde sağlıkla gelmiş kucağına bundan sonra kan ilacını düzgün iç tatlım ben hala içmeye devam ediyorum ve emzirdiğim sürece içecekmişim sende mutlaka ihmal etme elifcimcok tşk ederım canım valla normalde fetal stres 40 haftadan sonra olurmus yanı bebek kakasını 40 haftadan sonra yaparsa yaparmıs anne karnına bızım zıllı 38 haftada yaptı sukurler olsun rabbıme yutmadan kurtardılar ıkımızıde bıde aşırı kansızmısım o kadar acele ettılerkı kan gelmesını bekleyemedıler bıle bankadan ınsallah bısey olmaz dıye dıye besmele ceke ceke bayılttılar benı amelıyattan sonra 3 unıte kan verıldı yınede yetmedı kan ılaclarını ıcmemenın sonu :S
oyy maşallah efe bebeğe ya ayşe çok iğrenç olacak ama bebek kakası sıvıya nasıl avucumdan akıyor yaa bende korkuyorum artık her altını açtığım da 2 yada 3 bez kullanıyorumAyy bizim efe her altını actigimizda anneannemizin eline yapiyor. Annem altını açarken korkuyor artik
Ah ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyimyok canım gülme inan doğum yapınca bütün ağrılar geçecek ve iyiki leblebi yutmuş solucan gibisin herkes sna a doğum sonrası gıptayla bakacak aa ne güzel zayıfladı diyecek
Anne sütü emen bebegin kakasi daha akışkan olurmus diye duydum canım. Annemde ole dedi. Bizimkinin biraz katı kabiz mi diye korkuyos ama Maşaallah her 3 saatte bir yapıyor kakasini.oyy maşallah efe bebeğe ya ayşe çok iğrenç olacak ama bebek kakası sıvıya nasıl avucumdan akıyor yaa bende korkuyorum artık her altını açtığım da 2 yada 3 bez kullanıyorum
inşallah betülcüm ya azıcık kilo alsa haa tamam kurtardı kendini diye düşünücem ama işte deli anne oldum ben kızıma bakıp bakıp kafayı yememek için tutuyorum kendimi niye erken geldi diye ama artık sağlıklı olsun diye düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sağlıkla geldi ya neyse artık diyorumaynıyız desenedemek bana özgü değilmiş, demek gebelikten pireyi deve yapıyomuşuz bize küsme cnm!
evet iki gündür yazamadı nickiiki emzikte de soothie diyor aslında ama biri avent, onu biliyosunuz ztn uyku arkadaşı yok. arkadaşlı olan ise lansinoh soothie diyor ama şekli yapımı malzemesi güvenilirliği aynı mı ki acaba ? sen ne aldın meltem? ben uyku arkadaşsız alcam galiba ya ama o niye 2 tane satılıyor anlamadım arkadaş
Allah keyfini bozmasın cnm maşallahgeberttin beni burda
inşallah kuzucum inşallah, haftaya falan doğsa, meltemle aynı gün doğursak hele ne güzel olur demi19 aralık çok geç yeaa
aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedir
cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan vallainşallah ertelenmez yine
Massallah bebegime teyzesi yesin onun cucugunuSelam Teyzoş lar
canım yaa meraklanma en az 10 kg doğumda gidiyor kaldı 8 oda ödem ve kg ee emziriken hepsi hopp diye gider meraklanma çabucak zayıflarsınAh ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyim
canım benim kızda mama desteği alıyor önemli olan kakasını ve en önemlisi çişini yapıyor olması ve düzenli olması ee efe bebekde düzenli yapıyor maşallah bizim oğlanaAnne sütü emen bebegin kakasi daha akışkan olurmus diye duydum canım. Annemde ole dedi. Bizimkinin biraz katı kabiz mi diye korkuyos ama Maşaallah her 3 saatte bir yapıyor kakasini.
MaşallahSelam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli
Massallsh cok guzel bi dogum olmus darisi bizim bssimiza ins cnm gozun aydin Rabbim anali babali buyutmeyi nasip eder insSelam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli
Çarşamba günü son günümdü canım. Perşembe günü de bir iş için 3 saatliğine işyerine gittim. Sonra da doktor kontrolüm vardı zaten. Cuma gününden beri evdeyim.
Oğlan pek hareket etmeyince nst de baya durdum o gün. Kafası baya aşağıda dedi doktor ama kanalda mı değil mi onu bilmiyorum canım. Ben nstde durunca kalabalık olmuştu baya. Bende yorulunca soru moru sormadan bir an önce kaçtım.
7-14 Aralık arası Amerika'da olacakmış doktorum. Ben yokken hoplayıp zıplama dedi.
Oğlanda evde olduğumu mu anladı naptı anlamadım. Çoğu zaman kıpır kıpır durmuyor. Hani yeri daralınca pek kıpırdanmıyordu bu bebeler ya.
Akşamları belli bir saat var. O saat olunca kemik ağrım başlıyor. Akşamları 1-2 saat boyunca oda ve wc arasında mekik dokuyorum. Geceleri 2 saatte bir wc banko zaten.
ayy nilay aslında ne uzun yapıyormuş wc olayını doğumdan sonra ayy bana ne oldu dedim sonra hatırladı ben doğum yaptım mesabnedeki baskı gitti yer genişledi diye şimdide çok su içmekten çıkamıyorum ayrıca o bebekleri azıcık daha tutun içinizde kızlar sonra erken gelirse benim gibi içinşz yanar ya yazık kıyamam ben onlara
Sizleylam355 ile lohusalığı bitireceksiniz. Ben hala wc sorunu ile uğraşıyorum işte.
Buyuyecekler annesi. Giysilerini dolduracaklar inşaallah. Bizimkine yeni doğan kıyafetler kocaman oluyor. Eli kolu kayboluyor içinde kuzumuninşallah betülcüm ya azıcık kilo alsa haa tamam kurtardı kendini diye düşünücem ama işte deli anne oldum ben kızıma bakıp bakıp kafayı yememek için tutuyorum kendimi niye erken geldi diye ama artık sağlıklı olsun diye düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sağlıkla geldi ya neyse artık diyorum
Anneler de önemli35 den sonra haftada ne kadar alıyor bebikler kızlar?
Ayyy ins gideryaacanım yaa meraklanma en az 10 kg doğumda gidiyor kaldı 8 oda ödem ve kg ee emziriken hepsi hopp diye gider meraklanma çabucak zayıflarsın
eee canım benimde aynı prematüre tulumu aldım bir tan esadece o tam oluyor diğer kıyafetler maalesef büyük sende 2 tane tulum al ayşe çok rahat ettim benBuyuyecekler annesi. Giysilerini dolduracaklar inşaallah. Bizimkine yeni doğan kıyafetler kocaman oluyor. Eli kolu kayboluyor içinde kuzumun
benım kilo almamda sorun olmadıgı için, bebike odaklandımAnneler de önemli
gidiyor ya benim gitti işte ama hala tombişim o ayrı mesele AMA EMZİRİNCE HEMEN GİTMEYE BAŞLIYUOR KIZlar asy büyük harfe geçti düzelmek zor geldi esmer cim kusura bakma istemeden geçmişimAyyy ins gideryaacnm bnm agzn bal yesin
Genelde 32-38 arası çok alıyorlarmış. 38-40 arası daha az. O yüzden sezeryanı 38.haftada yapıyorlarmış.35 den sonra haftada ne kadar alıyor bebikler kızlar?
Amaaann boşver. Verirsin canım. Toplamda 20 kg. bile olmamış. 30 kg.alanlar var.Ah ahh bgn tatrtildim bi baktim 70 olmusum anam dedim nasil olur tosun gibiyim millet zayif diyo ama hic degilim bence tamm boyumdan gostermiykrum belkide 52 den 70 e gelmek soklara soktu beni cok saskinim dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?