İkinizi de bekliyoruz sabrszlıklaaynıyız desenedemek bana özgü değilmiş, demek gebelikten pireyi deve yapıyomuşuz bize küsme cnm!
evet iki gündür yazamadı nickiiki emzikte de soothie diyor aslında ama biri avent, onu biliyosunuz ztn uyku arkadaşı yok. arkadaşlı olan ise lansinoh soothie diyor ama şekli yapımı malzemesi güvenilirliği aynı mı ki acaba ? sen ne aldın meltem? ben uyku arkadaşsız alcam galiba ya ama o niye 2 tane satılıyor anlamadım arkadaş
Allah keyfini bozmasın cnm maşallahgeberttin beni burda
inşallah kuzucum inşallah, haftaya falan doğsa, meltemle aynı gün doğursak hele ne güzel olur demi19 aralık çok geç yeaa
aaa dert ettiğin şeye bak, yaza kadar toparlar tosun olur kış bebeği ya düşünme bunları, kilo dediğin nedir
cnm yaa sen de artık bi kurtulsan rahatlasan vallainşallah ertelenmez yine
Ben cok seviyorum altini acmayi meltemmm,eminim sende cok seveceksin,yerim onun mokunu ben
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :) ama erken değilmi nasıl oldu nedden erken gelmiş bak bana yakınsın stres oldum bende normal doğum ıstıyorum :)[/QUOTEcanım zaten bebeğimiz ultrasonda önen gidiyordu o yüzden sıkıntı olmadı
canım sarı cıvık kakaysa korkma o sütün yaradıgı ıcın benım kızımda o sekılde başladı hatta az once ılk banyosunu yaptırmak zorunda kaldımKizlar bizim kiz gazla birlikte cok sulu kopuklu kaka yapıyor. Normal mi sizdede benzer durum var mi ishal mi oldu :/
yumurta akı gıbıyse nişandır canım sımdı hafıften adet sancısı gıbı sancılar baslar onu takıp etKızlar bende bir şey geldi ama az.. Uhu gibi ( ya da yumurta akı gibi :))ama hiç kan ya da pembelik yok sarı gibi rengi... Acaba nişan olabilir mi? Internette kan olması Şart deği diyor ama bilemedim , belki biraz daha gelir diye merakla bekliyorum
Ay inşallahh canımyumurta akı gıbıyse nişandır canım sımdı hafıften adet sancısı gıbı sancılar baslar onu takıp et
Hadi yaaa...Kızlar bende bir şey geldi ama az.. Uhu gibi ( ya da yumurta akı gibi :))ama hiç kan ya da pembelik yok sarı gibi rengi... Acaba nişan olabilir mi? Internette kan olması Şart deği diyor ama bilemedim , belki biraz daha gelir diye merakla bekliyorum
Canım benim de yumurta akı gibi geldi az önce. Çok az ve şeffaf. O da mı nişan?yumurta akı gıbıyse nişandır canım sımdı hafıften adet sancısı gıbı sancılar baslar onu takıp et
Ayyy ne güzel sevinmişsin. Senin adına ben de çok mutlu oldum.Ay inşallahh canım
Benimkide sarı yeşil arası katı kaka yapiyor bazen yeşil bazen sarıya dönüyor ve her emzirmemin arkasindan neredeyse kaka yapıyor elifcim ya ıkına ıkına hali kalmıyor acaba üşütmüşmüdür senin 3. bebek benden deneyimlisin arkadaşımcanım sarı cıvık kakaysa korkma o sütün yaradıgı ıcın benım kızımda o sekılde başladı hatta az once ılk banyosunu yaptırmak zorunda kaldımsırtına kadar halletmıs
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşir bebeğin.Sarılık değeri yüksek çıktı yarın gene gidicez tahlile
Senin adına çok sevindim.Sezeryan olacak arkadaş lar hiç korkmayın ilk gece daha yürüyüş yaptım sonda çıktı ve hiç ağrım olmadı annem olmasa kalkıp iş güç yapıcam maşallah
Maşallah subanallah çirkin şey seni :)Selam Teyzoş lar
Selam kizlar nasilsiniz ben bebekle ugrasmakdan giremiyorum siteye artik.. dikislerim iyilesmedi hala cok skintiliyimmsizin nasil gidiyo ?[/QUO
Biz hastaneden cikali 5 gun oldu kimse bizim sarilik degerimizi olcmedi,sizler nerede ne neden olcturuyorsunuzSarılık değeri yüksek çıktı yarın gene gidicez tahlile
yumurta akı gıbı olan akıntı cogunlukla nısan oluo canım helede dogum yakınsa tıkacın dusmus demekkıCanım benim de yumurta akı gibi geldi az önce. Çok az ve şeffaf. O da mı nişan?
Ayyy ne güzel sevinmişsin. Senin adına ben de çok mutlu oldum.
bebeklerın yeşil kaka yapması üşüttüğü için oluyo canım ama dogumu 4 5 gun olduysa normal daha fazlaysa üşütmüşBenimkide sarı yeşil arası katı kaka yapiyor bazen yeşil bazen sarıya dönüyor ve her emzirmemin arkasindan neredeyse kaka yapıyor elifcim ya ıkına ıkına hali kalmıyor acaba üşütmüşmüdür senin 3. bebek benden deneyimlisin arkadaşım
Maşaallah Maşaallah Maşaallah Maşaallah MaşaallahSelam Teyzoş lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?