2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İkinizi de bekliyoruz sabrszlıkla nihat hatipoğlu ile sahur vakti gbi geceleri leyloşla kaka gaz süt muhabbetleri yapıyız bekleriz gece nöbetlerine doğurun da
İnşallah sağlıkla sorunsuz kolay doğumlar olsun size güzell hamiişlerimmm bnmm

Kizlar bizim kiz gazla birlikte cok sulu kopuklu kaka yapıyor. Normal mi sizdede benzer durum var mi ishal mi oldu :/
canım sarı cıvık kakaysa korkma o sütün yaradıgı ıcın benım kızımda o sekılde başladı hatta az once ılk banyosunu yaptırmak zorunda kaldım sırtına kadar halletmıs

yumurta akı gıbıyse nişandır canım sımdı hafıften adet sancısı gıbı sancılar baslar onu takıp et

Hadi yaaa...
Az önce ben de ıslaklık hissettim. Gittim, baktım. Yumurtlama dönemindeki şeffaf, yumurta akı kıvamında çok az bir akıntı var. Sanırım nişan değil.
Nişan için sarı, pembe, kahverengi diyorlar. Seninki sarı olduğuna göre nişan olabilir. Hadi bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

canım sarı cıvık kakaysa korkma o sütün yaradıgı ıcın benım kızımda o sekılde başladı hatta az once ılk banyosunu yaptırmak zorunda kaldım sırtına kadar halletmıs
Benimkide sarı yeşil arası katı kaka yapiyor bazen yeşil bazen sarıya dönüyor ve her emzirmemin arkasindan neredeyse kaka yapıyor elifcim ya ıkına ıkına hali kalmıyor acaba üşütmüşmüdür senin 3. bebek benden deneyimlisin arkadaşım

Sarılık değeri yüksek çıktı yarın gene gidicez tahlile
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşir bebeğin.

Sezeryan olacak arkadaş lar hiç korkmayın ilk gece daha yürüyüş yaptım sonda çıktı ve hiç ağrım olmadı annem olmasa kalkıp iş güç yapıcam maşallah
Senin adına çok sevindim.

Selam kizlar nasilsiniz ben bebekle ugrasmakdan giremiyorum siteye artik.. dikislerim iyilesmedi hala cok skintiliyimm sizin nasil gidiyo ?[/QUO
Sarılık değeri yüksek çıktı yarın gene gidicez tahlile
Biz hastaneden cikali 5 gun oldu kimse bizim sarilik degerimizi olcmedi,sizler nerede ne neden olcturuyorsunuz

bebeklerın yeşil kaka yapması üşüttüğü için oluyo canım ama dogumu 4 5 gun olduysa normal daha fazlaysa üşütmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…