2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmişte yaşadığın olaydan dolayı temkinli davranıyorsun anladım. Güzel düşün güzel şeyler olsun cnm inşallah hepimiz saglıklı şekilde bebeklerimizii kucağımiza alirizz

zonox ilacın prospektusunu oku orda da yaziyor yapınca yatilmamali diye
ne yalan söyleyim okumadım sadece endeksiyonları vs.. okudum. bu detayi kaçırmışım.. 2 gündür yatarken yapıyorum. şimdi yeniden bakıcam. çok teşekkür ederim. sen ilacı sıktıktan sonra ne kadar yürüyorsun ve sabah mı sıkıyorsun?

eres
Aktif Üye

ya arkadaşlar
crinone koyduktan sonra ayağa kalkıp yürüyünce hemen akmaya başlıyor ve çoğu gidiyor.bana hemşire koyduktan sonra 5-10 dk yatmamı söylemişti.

Kızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var

Çok çok geçmiş olsun kızlar, Rabbim bebişlerinizi bağışlasın size.

Günaydın kızlar më zaman biticek ya bu kusmalar ( vücudum yoruldu artık (

kızlar dün hastanedeydım ama dr karından net göremedi bebegımı gecen hafta alttan görmüştü

Kalp atısı da duyulmadi mi?
canım benım gıttıgım hastane devlet hastanesi hıc bır gittiğimde kalp atışını dyamadım ama gosterdıler bak kalbı atıyor dıye evıme yakın olan hastanedekı dr karnımdan gormuştu bebegı oburu ultrasonumu kotu nedır alttan bakmayınca goremedı karnımdan net gorunmuyor haftaya bakarız dedi yolladı. olmadı bu hafta içi özele gıder doya doya o kalp sesini dinlerim.

keşke alttan baksaydıda görseydım ama süt izni varmış çıkacakmış acelesı vardı bakmak istemedi bende endişelendım halıyle keşke gorebılseydım içim rahat ederdı. şuan hareketlerını hıssetmıyoruz ya kalbı atıyor mu tek dayanak ultrason

Evet canim aynen öyle evine yakın olan hastaneye git için rahat etsin.

merhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi

ayın 11 de randevum var kalp atısı için duyamazsam cok uzulurum nolur bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…