9 haftalik olucam yarin.12 haftadan sonra düşük riski azalıyor ama baska riskler başlıyor.ben 18 haftalik erken doğum yaptim. o dönem çok arastirdim neler okudum bir bilseniz.9 ay surekli bi risk var bu sefer adi düşük olmuyor baska sekillerde adlandiriliyor. doğuma bir gün kala kalbi duran bebekler var Allah gostermesin. hersey olacagina varır stres yapip kendimi dinlemiyorum.sadece daha temkinliyim.riskli gebelik doktoruna gidiyorum, ofisim vardi kapattim, mecbur kalmadıkça disari cikmiyorum, kendimi yormuyorum, ilacımi içiyorum elimden gelen bunlar,Aklima olumsuz şeyler getirmiyorum,stres yapmiyorum.gerisi Allaha kalmış
ne yalan söyleyim okumadım sadece endeksiyonları vs.. okudum. bu detayi kaçırmışım.. 2 gündür yatarken yapıyorum. şimdi yeniden bakıcam. çok teşekkür ederim. sen ilacı sıktıktan sonra ne kadar yürüyorsun ve sabah mı sıkıyorsun?zonox ilacın prospektusunu oku orda da yaziyor yapınca yatilmamali diye
Kızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var
gunaydin kızlar dun muayenedeydim. dr karindan bakti her sey guzel dedi. sonra kucuk oglumda basima gelen bir sey anlattim. 9. haftada kontrole gittiydim aynen boyle. dr kisalma baslamis dediydi. bekle baska dr ile bakacagiz dediydi. beklerken fos diye kanamam geldi dedim bu dr ye. sonra idrar kulturu istedi bu dr. veznede kimse yoktu geri döndüm. hemsire dedi biz de sizi ariyorduk.koltuga kan cikmis dedi. siizden mi. ben pantolona baktim kan olmus. yatırdı. hastanedeyim. coraspini kesti. su an kahveye dondu.
Benimkide 7+3 deydi 1,08 cm cüce mi anlayamadımGebeliğinizin 7 haftasında bebeğiniz yaklaşık 8.5 mm dir. benim ki 8. haftada 1.76 mmcüce olacak sanırım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/10/2-aylik-gebelik.html
Kaç haftalık cnmkızlar dün hastanedeydım ama dr karından net göremedi bebegımı gecen hafta alttan görmüştü
7. haftam bugun bıtıyoKaç haftalık cnm
Kalp atısı da duyulmadi mi?7. haftam bugun bıtıyo
kızlar dün hastanedeydım ama dr karından net göremedi bebegımı gecen hafta alttan görmüştü
canım benım gıttıgım hastane devlet hastanesi hıc bır gittiğimde kalp atışını dyamadım ama gosterdıler bak kalbı atıyor dıye evıme yakın olan hastanedekı dr karnımdan gormuştu bebegı oburu ultrasonumu kotu nedır alttan bakmayınca goremedı karnımdan net gorunmuyor haftaya bakarız dedi yolladı. olmadı bu hafta içi özele gıder doya doya o kalp sesini dinlerim.Kalp atısı da duyulmadi mi?
canım benım gıttıgım hastane devlet hastanesi hıc bır gittiğimde kalp atışını dyamadım ama gosterdıler bak kalbı atıyor dıye evıme yakın olan hastanedekı dr karnımdan gormuştu bebegı oburu ultrasonumu kotu nedır alttan bakmayınca goremedı karnımdan net gorunmuyor haftaya bakarız dedi yolladı. olmadı bu hafta içi özele gıder doya doya o kalp sesini dinlerim.
keşke alttan baksaydıda görseydım ama süt izni varmış çıkacakmış acelesı vardı bakmak istemedi bende endişelendım halıyle keşke gorebılseydım içim rahat ederdı. şuan hareketlerını hıssetmıyoruz ya kalbı atıyor mu tek dayanak ultrason
Evet canim aynen öyle evine yakın olan hastaneye git için rahat etsin.[/Q
canım şuan 1 mayıs oldugu için sadece acili acık dr a başka hastanede dr karnımdan goremedi deyıp gitsem bu haftada gorunmeyebılır karından acılı meşgul etme dıye yollayabılırler p.tesi gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?