2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar dün hastanedeydım ama dr karından net göremedi bebegımı gecen hafta alttan görmüştü
gobek kisminda yaglanma fazla ise gorulemeyebiliyor korkma hemen kilonunorantisi gobegibde fazlami ?

merhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
canim hemen miralini bozma baska doktora git

masallah 3. sizinde demek. benim de iki oglum var 11 ve 2.5 yasinds. kucukmus sizinkiler var mi yardim eden biri size

Bakıcımiz var ben de çalışıyorum. 3. Gelince nasıl olacak bilmiyorum. Yatılı Gürcü istiyorum ama çok masraflilar. Siz de durumlar nasıl?

Çok hızlı oldu yaa... evleneli de 3.5 yıl oldu daha:))

Kızlar iki aydır crinone jel kullanıyorum vajinamdan topak topak bembeyaz geri geliyo iki haftadır faln daha önceleri yoktu sizdede varmı böyle birşey
Evet canım ya bugün dişimi fırçalıyodum tiksindim öğürdüm öksürdüm biraz basınç oldu bi baktım alttan bişi tak die düştü ödün koptu bi baktım Nur topu gibi jel topum olmuş ahaah

Kızlar bu arada salam sucuk cigkogte filan yemeyin aman. Ben gecen bilmeyip cigkogte yedim ,doktor yemeseydin keske dedi ( dikkat edin siz de .

merhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
bebek yok derken yolk kesesımı yok

Kahveye dönüyor gibi sulu gibi cnm.kahveye dönmesi iyi mi acaba.kırmızı kanamadan iyidir sanirim.keşke bu da olmasa .bnm kanama iç çamaşır a baya geldiğinden üstten yltrasonda kanama görünmez, vajinal bakcaz öyle görünür dedi.baktı 16 mm kanama alanı var yatış veriyorum dedi dünden beri yatiyorum.kahveye dönük ve hafifçe batma tarzında agrm var.doktor hic kalkma yat dedi.progestan günde uç kez ağızdan kullanıyorum . sanırım yaticam bi iki gün daha

kzılar ben doktora gıttıgımde kesının boyu kac dedım artık keseye bakmıyoruz bebege bakıyoruz dıyerek 6haftalık 6mm normal dedı .pek sızceee?

Senin geçti mi kanama cnm, yada kanama oldu mu. İnşallah olmamıştır.hap vermismiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…