gobek kisminda yaglanma fazla ise gorulemeyebiliyor korkma hemen kilonunorantisi gobegibde fazlami ?kızlar dün hastanedeydım ama dr karından net göremedi bebegımı gecen hafta alttan görmüştü
canim hemen miralini bozma baska doktora gitmerhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
masallah 3. sizinde demek. benim de iki oglum var 11 ve 2.5 yasinds. kucukmus sizinkiler var mi yardim eden biri size
Vallahi muhteşemsin :) süper kalabalık ailelere bayılırım :) Benimde kızım 6 yaşında şimdi bebişim de9 haftaya doğru gidiyoz.
Teşekkür ederim ama çok zor geçiyor hele hamileyken iki küçük bebek... hem mide bulantısı hem halsizlik hem uyku hali... yine de bin şükür.
Günaydın bu arada herkese benim gibi 1 Mayıs da çalışan varmı
bikingfrog, post: 40762722, member: 438870"]Herkese Günaydın. Sürekli okuyorum ama konular çok çabuk ilerliyor hızınıza yetişip yazamiyorjm:) ilk oğlum dün 2 yaşını doldurdu çok şükür. Ikinci si de 7 aylik. Karnımda da sanırım 8 haftalik bir bebeğim daha var. Henüz doktora gitmedim. Haftaya inşallah. Son iki bebek sürpriz oldu:))[/QUOTE maşallah bu ne hız]
Masallah
Evet canım ya bugün dişimi fırçalıyodum tiksindim öğürdüm öksürdüm biraz basınç oldu bi baktım alttan bişi tak die düştü ödün koptu bi baktım Nur topu gibi jel topum olmuş ahaahKızlar iki aydır crinone jel kullanıyorum vajinamdan topak topak bembeyaz geri geliyo iki haftadır faln daha önceleri yoktu sizdede varmı böyle birşey
Seninle gunlerimizde ayni inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimizaCanım benimkiside salı günü baktırdıgımda 1,08 cm di:)
canim hemen miralini bozma baska doktora git[/QUOTE .!.:gittim ama o doktordada goremedim doktorlar bişey demiyo ama ben kesede bebek falan goremıyorum
bebek yok derken yolk kesesımı yokmerhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
kesenin içinde bebek gorunmuyobebek yok derken yolk kesesımı yok
Kızlar bu arada salam sucuk cigkogte filan yemeyin aman. Ben gecen bilmeyip cigkogte yedim ,doktor yemeseydin keske dedi ( dikkat edin siz de .
Ben yemiştim dün kritik birşey olmaz dimiiKızlar bu arada salam sucuk cigkogte filan yemeyin aman. Ben gecen bilmeyip cigkogte yedim ,doktor yemeseydin keske dedi ( dikkat edin siz de .
Kahveye dönüyor gibi sulu gibi cnm.kahveye dönmesi iyi mi acaba.kırmızı kanamadan iyidir sanirim.keşke bu da olmasa .bnm kanama iç çamaşır a baya geldiğinden üstten yltrasonda kanama görünmez, vajinal bakcaz öyle görünür dedi.baktı 16 mm kanama alanı var yatış veriyorum dedi dünden beri yatiyorum.kahveye dönük ve hafifçe batma tarzında agrm var.doktor hic kalkma yat dedi.progestan günde uç kez ağızdan kullanıyorum . sanırım yaticam bi iki gün dahakahveye dondu mu? hastanede misin ben hastanedeyim. kahverengi benim. azcik adet sokulmesi donemi gibi hafif agrim var normal dedi hemsire. ben dr deydim muayene etti karindan. hicbir sey yoktu. ilac yazdi. o arada koltuga kan cikmishissetmedim bile. progestanin ignesi proluton depot etkili bir igne. ne zaman cikacaksin
Amin allah razi olsun cnmÇok geçmiş olsun allah sana bağışlasın bebeğini inşallah
Hamileligimin 7.haftasındayım kasigim da ağrı var normal mi acaba
Senin geçti mi kanama cnm, yada kanama oldu mu. İnşallah olmamıştır.hap vermismiydiÇok geçmiş olsun. Ben 1 aydır bir doktora gidiyordum.memnun kalmayinca değiştirdim ve yeni doktor kesenin yanında kan yolu olduğunu ve kanama olabileceğini söyledi. Şok oldum. Daha önce bundan bahsetmemisti eski doktorum. Yani aslında sende de vardır buna benzer birsey ama farkedilmemis olabilir.
Çok geçmiş olsun.insallah çabucak atlatirsib
Amiiiin saol cnm insallhCanııım Rabbim şifa versin bebeğine uzun ömürler versin herşey yoluna giricektir inşaallah canım
normal cnm hepimizde varHamileligimin 7.haftasındayım kasigim da ağrı var normal mi acaba
cok gecmus olsun cnm cabuk atlatirdin insAmin allah razi olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?