Kizlar Dr.geldim yatirmak istedi beni bugün takip için nst biraz sanci cikti kontrol için yatirmak istedi bende dayanilmicak kadar agri hissetmiyordum o kadar dedim imza attim ciktim ebe muayane etti biraz kanama oldu çok az kaldi kanama bisi olursa Dr.aricam iyi mi yaptim kotu mu biledim kizlar
Aynenn oyyy41e 42 ye kadar yolu var cnm :)
Canim nisan pembeye yakin oluyor ya da kahve, cok az kirmizi. :) zaten olsa anlarsin muhakkak. Sari olmuyor ya da yesil.gibiCanm, bende hiç aknti yoktu biliyosun, cmt aksami bi pecete dolusu sarıya cok yakın renkte akşnti geldi, ben de içinde kan yok die sallamadm ama suul arkadas kan olmasi gerekmiyomus dedi, walla bende ne agri var ne sanci, dolayısıyla nişan falan olduğunu sanmam
Bol bol yuru pekvis kemiklerin icin yere cömel 5 10 dk sabit kal. Ama sirtini muhakkak koltuga duvara yasla. En azindan pelvis acilir.kolay olur dogumunKanala girdi. 2 haftadır 2 buçuk cm açılma var ama dogmuyo bi türlü çok yoruldum
Hissediyorum ama canim çok yanmiyo 15dk 10dk 20dk bir geliyor fazla uzun surmuyo neyapmaliyimİyi yapmışsın. Hastahane çok yorucu ve stresli oluyo. Muayeneden sonra çok az kanama normal. Doktor bana bi kaç saat içinde bir ped değiştirecek kadar kanaman olursa acile gel demişti. Sancı devam ediyor mu
Sevindim cnm iyi massallah ya normalden farkli bisey dustu bi anda pit diye fkt ne bilim sanci suda olmaynca insn o nisan diyemiyr bklm ne zmn gelckler senin az kalms gelsn artk bade hanimBenmki de nişan değil bence. Pek sallamadim ztn :)
Topladi canm, 2980 gr, artık kılodan yana içim rahat :)
Senin kanala girdi mi cnmAyyy döndü mü senn bebiş :) cok sewindim hadi hayrlisi canm.
Yalnz donmesi yetmiyo tabii, kanala girmesi ve doğumu baslatmasi da lazım
Doktrunla gorustnmu cnm 10 dk da bir olmasi lzm diye biliyrm cnmHissediyorum ama canim çok yanmiyo 15dk 10dk 20dk bir geliyor fazla uzun surmuyo neyapmaliyim
Bizim ogla da inmedi ya nst ye girdim simdi dr bekliyorum gelsin de muayenem varAynı canım bel ağrısı beni bitiriyor ama tık yok zaten daha kanala inmemisti cuma gittiğimde.adaçayı doğumu başlatıyor diye okudum senin bilgin var mi bu konuda
Ayy ben de yapiyorum ama su asagidaki dolgunluğu hissedemedim bi türlükizlar birazcik squat hareketi yaptim ic camasirim islandi zorlanmadan altima mi kacirdim bilmiyorumama galiba bebek kanala inmis cunku hareketlerden sonra bacak arasinda bi dolgunluk hissettim hadi dogsunlar artik yaaaa
Gülcüm bi bakmişssin dogum baslamıs, dr seni direk doğumhaneye almiş :)Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ne nişan ne başka bişey yok Bebek yerinde Mutlu bi yığın çatlak ve koca göbekle yoruldum ben saglıkla gelsinler inşaallah herşeyi unutalım
İnş tatlm.Bu oldu o da olur inşlh :)
Ben de oyle tahmın ettim ztn cnm.Canim nisan pembeye yakin oluyor ya da kahve, cok az kirmizi. :) zaten olsa anlarsin muhakkak. Sari olmuyor ya da yesil.gibi
Walla ya gelsnler artık :)Sevindim cnm iyi massallah ya normalden farkli bisey dustu bi anda pit diye fkt ne bilim sanci suda olmaynca insn o nisan diyemiyr bklm ne zmn gelckler senin az kalms gelsn artk bade hanim
Yok cnm girmediSenin kanala girdi mi cnm
Ben varım doğum yapmayan. Son 3 günüm. Sanki günümü geçirecekmişim geliyor. Bir tane kasım annesi de dün doğurdu. Bizim grupta yazdı. 10 gün gecikmeli doğum yaptı. Belki sen de ocak annesi olursun. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Dogum yapmayan kac Aralik annemiz kaldi? Yavas yavas azaliyoruz ama yine de takvimi bitip dogum yapamamayanlari gorunce gozum korkmuyor degil.
Kanala girmemesi çok büyük sıkıntı değilmiş Meltem, benim doktor girse rahat ederdik ama Sancı başlayınca Sancı ile de girebilir, çok sık Karşılaşılan bir durum dedi.Ayyy döndü mü senn bebiş :) cok sewindim hadi hayrlisi canm.
Yalnz donmesi yetmiyo tabii, kanala girmesi ve doğumu baslatmasi da lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?