2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bnmki degildi herlde ne sanci vr ne suyum geldi cnm gerci gecte geldigi olurms ama bnmkide kanli,degildi beklemedeyz bebisin kac kilo oldu tatlm topladimi
Benmki de nişan değil bence. Pek sallamadim ztn :)
Topladi canm, 2980 gr, artık kılodan yana içim rahat :)

kizlar birazcik squat hareketi yaptim ic camasirim islandi zorlanmadan altima mi kacirdim bilmiyorum ama galiba bebek kanala inmis cunku hareketlerden sonra bacak arasinda bi dolgunluk hissettim hadi dogsunlar artik yaaaa

Canm peki açilma war mı sende?

İnş dünürcüm ya.

Kizlar Dr.geldim yatirmak istedi beni bugün takip için nst biraz sanci cikti kontrol için yatirmak istedi bende dayanilmicak kadar agri hissetmiyordum o kadar dedim imza attim ciktim ebe muayane etti biraz kanama oldu çok az kaldi kanama bisi olursa Dr.aricam iyi mi yaptim kotu mu biledim kizlar

Seni hatırlıyorum ama sık giremiyorsun sanırım başka bebeğin olduğu için. Tavsiye için de sağol, daha çook öneriye ihtiyacımız olacak
Kizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu

3800 demisti kilosuna en son hepinizi opuyrn
Haydi gözün aydın cnm, maşallah, Allah sağlık sıhhat versin ikinize de!
Kilo o kadar farklı olabiliyormuş demek

kizlar birazcik squat hareketi yaptim ic camasirim islandi zorlanmadan altima mi kacirdim bilmiyorum ama galiba bebek kanala inmis cunku hareketlerden sonra bacak arasinda bi dolgunluk hissettim hadi dogsunlar artik yaaaa
O nasıl bi hareket cnm bizim bıdığın da kanala girmesi Lazm bişiler yapabiliyomuyuz

O nasıl bi hareket cnm bizim bıdığın da kanala girmesi Lazm bişiler yapabiliyomuyuz
canm kollar onde comelme hareketi 2-3 kere yapabildim yaparken kasildigim icin biraktim ama biraktigimda alt bolgede baski ve dolgunluk hissettim o hareketlerden olacagini sanmiyorum cunku cok yapmadim galiba benim bebis kanala inmis ondan rahatsiz etti beni cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…