- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Benmki de nişan değil bence. Pek sallamadim ztn :)Bnmki degildi herlde ne sanci vr ne suyum geldi cnm gerci gecte geldigi olurms ama bnmkide kanli,degildi beklemedeyz bebisin kac kilo oldu tatlm topladimi
Anladim cnm, sağol.evt canım kanlı bir akıntı adetin ilk başlangıcına bbenzer birşey hatta sabah tekrar geldi
Bi o gun gelsin de karar vericez artık :)Valla bilemicem hayirlisi neyse o olsun canim. Eger bebegin suyu falan yerindeyse doktorun bekleyebilirsin diyorsa bekle.
Canm peki açilma war mı sende?Bugün 40+3 oldum artık ben de çok zorlanıyorum canm muayeneden sonra yine sancım başladı ama kesilecek diye korkuyorum bekliyorum bu sefer gelse artk ya yoksa cuma ya da cumartesi ilaç denemesi suni filan yapılacak olmazsa sezeryan Sen tecrübelisin ne güzel ben ne olacağını da bilmiyorum anca sabırsızca bekliyorum
İnş emelcim ya hepimzn tek beklentisi o bu aralar.Olmuyormus tek refekatci icin izin varhayırlısıyla dogursaydık son haftalar zor geciyormus cidden
Yoo vermedim valla :) pek rahatım ben masallah :)Doktoruna bilgi verdin mi meltem? Belki muayene etmek ister tatlım
İnş dünürcüm ya.olma dünür, razı olma, baştan kabullenme yenilgiyisen 12'ye göre hazırla yine kendini akıntı da başlamış bak
canımm, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kolay geçer doğumun, sağlıkla kavuşup al gel kuzuyu inşallah
Gözün aydın esroş :)Kizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu
3800 demisti kilosuna en son hepinizi opuyrn
Bak sen yaramaz özgürlüğüne düşkün olacak sanırımKızlar biz odaları ayırdık oğluşumla kendi odasında yatıyoristesekte yanimizdaki beşikte uyumuyor kendi odasında huzurlu sanırım
Maşaallah canım gözün aydın kavuştunKizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu
Seni hatırlıyorum ama sık giremiyorsun sanırım başka bebeğin olduğu için. Tavsiye için de sağol, daha çook öneriye ihtiyacımız olacakSelam. Doğuran güzel anneler güle güle büyütün bebeklerinizi. Allah bağışlasın hepimize. Ben de son 2 hftadayım. Çamaşor yıkama işlerini bitiriyorum bugun. Hastaneme gidip anestezist ile görüşeceğim. Epşdural sezeryan mı genel anestezi mi o karar aşamasındayım. Her doğum kendine özel farklı, her anne ve her bebek gibi. Asla karşılaştırmamak lazım biliyorum ama burada okuduklarım da çok faydalı oluyor. Önceki tecrübemden söylüyorm; bebejler 1 aylık olunca bir disipline geçin kızlar, her memeyi 20 dakka emsin alın sonra. Yoksa emzik yapıyorlar memenizi, çok sıkıntı olabiliyor. Ben im oğlumun bütün gece mememde ıyuduğunu bilirim. Kafayı yiyodum. Herkese sevgiler. Meltem ve folik sizi özellikle heyecanla takp ediyorum
Haydi gözün aydın cnm, maşallah, Allah sağlık sıhhat versin ikinize de!Kizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu
Gözün aydın canımKizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu
Bu oldu o da olur inşlh :)Ayyy döndü mü senn bebiş :) cok sewindim hadi hayrlisi canm.
Yalnz donmesi yetmiyo tabii, kanala girmesi ve doğumu baslatmasi da lazım
O nasıl bi hareket cnm bizim bıdığın da kanala girmesi Lazm bişiler yapabiliyomuyuzkizlar birazcik squat hareketi yaptim ic camasirim islandi zorlanmadan altima mi kacirdim bilmiyorumama galiba bebek kanala inmis cunku hareketlerden sonra bacak arasinda bi dolgunluk hissettim hadi dogsunlar artik yaaaa
canm kollar onde comelme hareketi 2-3 kere yapabildim yaparken kasildigim icin biraktim ama biraktigimda alt bolgede baski ve dolgunluk hissettim o hareketlerden olacagini sanmiyorum cunku cok yapmadim galiba benim bebis kanala inmis ondan rahatsiz etti beni cokO nasıl bi hareket cnm bizim bıdığın da kanala girmesi Lazm bişiler yapabiliyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?