Amin allah razi olsun cnm, hepiniznkini bagslasnÇok çok geçmiş olsun kızlar, Rabbim bebişlerinizi bağışlasın size.
Teşekkürler canımGünlerimiz aynı canım, rahim ve kasık ağrıları normalmiş. Rahim büyüyor.
Amin inşallah cnm allah razi olsnnormal cnm hepimizde var
cok gecmus olsun cnm cabuk atlatirdin ins
O herkesde var canım hamilelikte normalHamileligimin 7.haftasındayım kasigim da ağrı var normal mi acaba
Allah bı daha yasatmasın canımBen bi de
amin inşallah beraber yaşar, paylaşırız o güzel anları.. çok evham etmemeye, doğal karşılamaya çalışıyorum ben de. hafif hafif ama sürekli bulantım dışında bi rahatsızlığım yok , gerçi bu da tek başına yaşam kalitemi düşürüyo ama sabredicez mecbur. yarın kaçta randevun? bizimki 9'da. sabahı zor edicez zaten diyerek ilk randevuyu aldıkİnşallah mujdeli haberlerimizi veririz canım ne güzel bebislerimizi aynı gün alıcaz kollarımızaayy vallah doktor randevusunu iple çekiyorum artık cok evhamlı bir kişilik oldum sürekli kendimi dinliyorum Karnım mı ağrıyor belimmi ağrıyor sanki heran birşey olacakmış gibi korkuyorum bu durumda beni çok yoruyor güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah canım
ALlah korusun cnm inşallah olumsuz bir durum yoktur, kimseyi evladıyla sınamasın Rabbimmerhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
Canım 11:30 da bizim randevumuz izmirde aliağa da oturuyoruz doktorumuz konakta uzak olduğu için geç saate aldık biraz; inşallah güzel haberlerle dönerizamin inşallah beraber yaşar, paylaşırız o güzel anları.. çok evham etmemeye, doğal karşılamaya çalışıyorum ben de. hafif hafif ama sürekli bulantım dışında bi rahatsızlığım yok , gerçi bu da tek başına yaşam kalitemi düşürüyo ama sabredicez mecbur. yarın kaçta randevun? bizimki 9'da. sabahı zor edicez zaten diyerek ilk randevuyu aldık
geçen gece cnm çekti haşlanmış patatesle yapıp yedik eşimle çiğköfte.Kızlar bu arada salam sucuk cigkogte filan yemeyin aman. Ben gecen bilmeyip cigkogte yedim ,doktor yemeseydin keske dedi ( dikkat edin siz de .
aa anladım bizimki hemen evin yanında da o konuda şanslıyız evet. aman netice güzel olsunCanım 11:30 da bizim randevumuz izmirde aliağa da oturuyoruz doktorumuz konakta uzak olduğu için geç saate aldık biraz; inşallah güzel haberlerle döneriz
Geçmiş olsun canım kraker ye geçirir biraz bendede vargunaydın kızlar gune kusarak basladım kendımı hasta gıbı hıssedıyorum cok yorgunum
Senin bebiş kaç cm. di inş. canımSeninle gunlerimizde ayni inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza
160boy 64.5 kılo aslında yaglı degılım oylegobek kisminda yaglanma fazla ise gorulemeyebiliyor korkma hemen kilonunorantisi gobegibde fazlami ?
canim hemen miralini bozma baska doktora git
Allah rahmet eylesin.. benim daha once kanamam olmustu ama o kanama kanali ondan baya sonra ortaya cikti. Insallah canim amiininşallah canım. sende de kan kesesi mi görüldü?
evet aynen kanama yok ama olabilir dedi hatta olmamasına şaşırdı. cinsel ilişki yasakmış biz normal hayatımıza devam ediyorduk söylemesi ayıp
canım bugünde aksine cenaze vardı tüm gün ayaktaydım o kadar yoruldum ki.. bu arada kanaman hiç olmadı değil m? çok geçmiş olsun sana da. allahım bitsin şu 3 ay.. allahım bebeklerimizi bağışlasın bize
Canim sen yanlis anlamissin 1.76 cm yani 17 mm galibaGebeliğinizin 7 haftasında bebeğiniz yaklaşık 8.5 mm dir. benim ki 8. haftada 1.76 mmcüce olacak sanırım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/10/2-aylik-gebelik.html
Bende okunamistim canm eşim farketti bende igneye giderken yapiodum 15 20 dk yürümüş oluyordum şimdide genelde ayakta bir iş yapacağım zaman yapıyorum jeli eskiden akiodu su gibi şimdi topak topak oluyor bnde anlamadım canmne yalan söyleyim okumadım sadece endeksiyonları vs.. okudum. bu detayi kaçırmışım.. 2 gündür yatarken yapıyorum. şimdi yeniden bakıcam. çok teşekkür ederim. sen ilacı sıktıktan sonra ne kadar yürüyorsun ve sabah mı sıkıyorsun?
eres
Aktif Üye
ya arkadaşlar
crinone koyduktan sonra ayağa kalkıp yürüyünce hemen akmaya başlıyor ve çoğu gidiyor.bana hemşire koyduktan sonra 5-10 dk yatmamı söylemişti.
Canin senin dogum.kızlar bugün doktora gittim 9+3 teyim bebişim 26.37 mm olmuşcinsellik yasak yine sizce normal mi bebişin boyu ..aynı haftada olup bebişininizin boyunu yazarmısınız
Canim senin dogum.4.12 mi? Ben bugun 8+4 üm.dogum tarihi 7.12 senin kasimin sonu olmuyo mu ya da aralik ilk gunkızlar bugün doktora gittim 9+3 teyim bebişim 26.37 mm olmuşcinsellik yasak yine sizce normal mi bebişin boyu ..aynı haftada olup bebişininizin boyunu yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?