2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gunaydın kızlar gune kusarak basladım kendımı hasta gıbı hıssedıyorum cok yorgunum

amin inşallah beraber yaşar, paylaşırız o güzel anları.. çok evham etmemeye, doğal karşılamaya çalışıyorum ben de. hafif hafif ama sürekli bulantım dışında bi rahatsızlığım yok , gerçi bu da tek başına yaşam kalitemi düşürüyo ama sabredicez mecbur. yarın kaçta randevun? bizimki 9'da. sabahı zor edicez zaten diyerek ilk randevuyu aldık

merhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
ALlah korusun cnm inşallah olumsuz bir durum yoktur, kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim

Canım 11:30 da bizim randevumuz izmirde aliağa da oturuyoruz doktorumuz konakta uzak olduğu için geç saate aldık biraz; inşallah güzel haberlerle döneriz

Canım 11:30 da bizim randevumuz izmirde aliağa da oturuyoruz doktorumuz konakta uzak olduğu için geç saate aldık biraz; inşallah güzel haberlerle döneriz
aa anladım bizimki hemen evin yanında da o konuda şanslıyız evet. aman netice güzel olsun

Allah rahmet eylesin.. benim daha once kanamam olmustu ama o kanama kanali ondan baya sonra ortaya cikti. Insallah canim amiin

Bende okunamistim canm eşim farketti bende igneye giderken yapiodum 15 20 dk yürümüş oluyordum şimdide genelde ayakta bir iş yapacağım zaman yapıyorum jeli eskiden akiodu su gibi şimdi topak topak oluyor bnde anlamadım canm

kızlar bugün doktora gittim 9+3 teyim bebişim 26.37 mm olmuş cinsellik yasak yine sizce normal mi bebişin boyu ..aynı haftada olup bebişininizin boyunu yazarmısınız
Canin senin dogum.
kızlar bugün doktora gittim 9+3 teyim bebişim 26.37 mm olmuş cinsellik yasak yine sizce normal mi bebişin boyu ..aynı haftada olup bebişininizin boyunu yazarmısınız
Canim senin dogum.4.12 mi? Ben bugun 8+4 üm.dogum tarihi 7.12 senin kasimin sonu olmuyo mu ya da aralik ilk gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…