2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende birsey sorayim süt günde 2 bardak ve ceviz 3 tam yiyorum 5 6 tane bademide mutlaka yerim ayrıca hersabah 1 tane yumurta günde 1 meyve eksik birşeyi varmı sizce ? Yapmadığım unuttugum
Oh madallah bi de muz yedn mi tamam.. yiyebildigin surece ye. Ben ceboz aldim birsuru ama icim almiyor sutu de biraktim.istemiyor icim

Oh madallah bi de muz yedn mi tamam.. yiyebildigin surece ye. Ben ceboz aldim birsuru ama icim almiyor sutu de biraktim.istemiyor icim
Şimdi yiyebildiğimi yiyimde diğer haftalarda mide bulantısı baslarsa yiyemicem dimi

he gıttıgınde 12 haftalık olcan canım doktorun teste cagırmıs hesapladım bırden uzun geldı ama tam zamanına cagırmıs
Ya ben test yaptirmak istemiyorum bana da sordu doktor. Yani test neyime yarayacak sonucta bebegimi aldirmicam insallah..

canım kahveye donmesi iyi. bende dun yoktu bugun kese altinda kanama alani var.

Ya ben test yaptirmak istemiyorum bana da sordu doktor. Yani test neyime yarayacak sonucta bebegimi aldirmicam insallah..
canım oyle dıyosun ama Allah korusun kotu bısey olsa ortaya erkenden cıkması daha ıyı deılmı bebekte problem sadece down sendromu felan olmuyo bak benım 5 aylık gebelıgım ensefalosel denen bı hastalık yuznden sonlandırıldı bebegımın hıc yasama şansı yoktu ve otopsı raporunda beyın kanamasının basladıgı yazıyodu o sekılde karnımda ölse belkıde benı zehırlıycektı Allah gostermesın evlatlarımızın acısını yasatmasın ama bence gereklı bu testler 11 14 yaptırmasan bıle 3 lu testı muhakkak yaptır canım

Bende öğürerek basladm güne bi duş aldm kendime geldim göbegim almis basini gitmis baya sismisim.16 Mayista ikili taramaya gün aldik bakalim hayirlisi.
benım gobekte fena ya önde gıdıyo bıde benım zaten dogumlardan kalan gobek vardı suan 6 aylık hamıle gıbı karnım eşim dalga gecıyo

Merhaba hepiinzee kizlarr :) bende aralik annesi olucam Allah izin verirse.. daha 6+2 yiz..insallah pazartesi kalp atislarini gormeye gidicez.herkese hayirli hamileliklerrr :)
HOŞGELDİN. SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH
merhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
çok üzüldüm ama başka bir doktora git istersen. yani belki doktor görememiştir. kesenin şekli nasıl? oval mi, dağınık mı düzenli mi?
Kızlarr minnakımın kalp atışlarını duydum :)
maşallah gözün aydın
Kızlar bu arada salam sucuk cigkogte filan yemeyin aman. Ben gecen bilmeyip cigkogte yedim ,doktor yemeseydin keske dedi ( dikkat edin siz de .
o çiğ etle yapılandan bahsetmiştir. diğer türlü olanlar ince bulgur ve bol baharatla yapılıyor. en fazla midemizi bozarız canım. hiç korkma..
Senin geçti mi kanama cnm, yada kanama oldu mu. İnşallah olmamıştır.hap vermismiydi
yok canım olmadı hiç. doktor farketmeseydi gayet hoyratça davranacaktım ve belkide kanama başlayacaktı. istirahat ve vajinal jel verdi kanama olmasın diye. ama risk altındayım. kesemin yanında kan kesesi var.
Allah rahmet eylesin.. benim daha once kanamam olmustu ama o kanama kanali ondan baya sonra ortaya cikti. Insallah canim amiin
allah razı olsun. benim henüz kanamadı ama doktorum kanamaz diye kesin konuşamam biz şimdiden önlemimizi alalım dedi.
Canim sen yanlis anlamissin 1.76 cm yani 17 mm galiba
17 mm de fazla büyük değil mi canım şmdi netten baktım 12.5 mm olmalıymış 8.haftada
şimdi ilacın üzerine baktım gece yatarken yazıyor. kafam çok karıştı doktorumu arayım sana da bilgi veririm

hoşbulduk tatlım aynen burası daha kalabalık orası azdı bu hafta gittinmi doktora
yok canım ayın 12sınde randevum en son ayın 21ınde gıttım veletımın pıtpıtlarını duydum sen ne zaman gıttın en son. bıde gebelık takvımı yapsana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…