kahvaltı yapınca bıraz duzeldım canım velet acıkmısGeçmiş olsun canım kraker ye geçirir biraz bendede var
Oh madallah bi de muz yedn mi tamam.. yiyebildigin surece ye. Ben ceboz aldim birsuru ama icim almiyor sutu de biraktim.istemiyor icimBende birsey sorayim süt günde 2 bardak ve ceviz 3 tam yiyorum 5 6 tane bademide mutlaka yerim ayrıca hersabah 1 tane yumurta günde 1 meyve eksik birşeyi varmı sizce ? Yapmadığım unuttugum
gozun aydın canım ama neden o kadar uzun zamana verdı 11 14 testı yaptırmıcakmısın :SKızlar bugün dr a gittik 11.30 da , meleğimin kalp atışlarını duydum 2 hazirana randevu verdi
bilmiyorum ki bende şaşırdımgozun aydın canım ama neden o kadar uzun zamana verdı 11 14 testı yaptırmıcakmısın :S
Şimdi yiyebildiğimi yiyimde diğer haftalarda mide bulantısı baslarsa yiyemicem dimiOh madallah bi de muz yedn mi tamam.. yiyebildigin surece ye. Ben ceboz aldim birsuru ama icim almiyor sutu de biraktim.istemiyor icim
he gıttıgınde 12 haftalık olcan canım doktorun teste cagırmıs hesapladım bırden uzun geldı ama tam zamanına cagırmısbilmiyorum ki bende şaşırdımYaptırıcaz ama testi
Haha aynen bulantidan ziyade tiksinme de olabilir. Insallah cok kolay atlatirsinŞimdi yiyebildiğimi yiyimde diğer haftalarda mide bulantısı baslarsa yiyemicem dimi
Ya ben test yaptirmak istemiyorum bana da sordu doktor. Yani test neyime yarayacak sonucta bebegimi aldirmicam insallah..he gıttıgınde 12 haftalık olcan canım doktorun teste cagırmıs hesapladım bırden uzun geldı ama tam zamanına cagırmıs
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi progestan verdiler miKızlar dua edin ne olur. Dünden beri hastanedeyim.yatış verdiler. Kanamam oldu aniden.. :-( bebegin kalp atışı var ama kırmızı renkli kanamam da var
canım kahveye donmesi iyi. bende dun yoktu bugun kese altinda kanama alani var.Kahveye dönüyor gibi sulu gibi cnm.kahveye dönmesi iyi mi acaba.kırmızı kanamadan iyidir sanirim.keşke bu da olmasa .bnm kanama iç çamaşır a baya geldiğinden üstten yltrasonda kanama görünmez, vajinal bakcaz öyle görünür dedi.baktı 16 mm kanama alanı var yatış veriyorum dedi dünden beri yatiyorum.kahveye dönük ve hafifçe batma tarzında agrm var.doktor hic kalkma yat dedi.progestan günde uç kez ağızdan kullanıyorum . sanırım yaticam bi iki gün daha
Benimde 1,73 boyum 65 kilom vardi ilk hamilelikte ama tamamen kilom gobekte yani bacagi, kalcam yok hic bolgesel yaglanma160boy 64.5 kılo aslında yaglı degılım oyle
Bende öğürerek basladm güne bi duş aldm kendime geldim göbegim almis basini gitmis baya sismisim.16 Mayista ikili taramaya gün aldik bakalim hayirlisi.gunaydın kızlar gune kusarak basladım kendımı hasta gıbı hıssedıyorum cok yorgunum
canım oyle dıyosun ama Allah korusun kotu bısey olsa ortaya erkenden cıkması daha ıyı deılmı bebekte problem sadece down sendromu felan olmuyo bak benım 5 aylık gebelıgım ensefalosel denen bı hastalık yuznden sonlandırıldı bebegımın hıc yasama şansı yoktu ve otopsı raporunda beyın kanamasının basladıgı yazıyodu o sekılde karnımda ölse belkıde benı zehırlıycektı Allah gostermesın evlatlarımızın acısını yasatmasın ama bence gereklı bu testler 11 14 yaptırmasan bıle 3 lu testı muhakkak yaptır canımYa ben test yaptirmak istemiyorum bana da sordu doktor. Yani test neyime yarayacak sonucta bebegimi aldirmicam insallah..
benım gobekte fena ya önde gıdıyo bıde benım zaten dogumlardan kalan gobek vardı suan 6 aylık hamıle gıbı karnım eşim dalga gecıyoBende öğürerek basladm güne bi duş aldm kendime geldim göbegim almis basini gitmis baya sismisim.16 Mayista ikili taramaya gün aldik bakalim hayirlisi.
HOŞGELDİN. SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAHMerhaba hepiinzee kizlarr :) bende aralik annesi olucam Allah izin verirse.. daha 6+2 yiz..insallah pazartesi kalp atislarini gormeye gidicez.herkese hayirli hamileliklerrr :)
çok üzüldüm ama başka bir doktora git istersen. yani belki doktor görememiştir.merhaba kızlar bende 7+1 oldum dun lekelenme ve agrıdan sebep doktora gittim ama hala bebek gorunmedi kese buyumus 18,1 mm olmus ama hala bebek yok ultrasona gore 6+0 cok moralim bozuk acaba bos gebelik mi benimkisi
maşallah gözün aydınKızlarr minnakımın kalp atışlarını duydum :)
o çiğ etle yapılandan bahsetmiştir. diğer türlü olanlar ince bulgur ve bol baharatla yapılıyor. en fazla midemizi bozarız canım. hiç korkma..Kızlar bu arada salam sucuk cigkogte filan yemeyin aman. Ben gecen bilmeyip cigkogte yedim ,doktor yemeseydin keske dedi ( dikkat edin siz de .
yok canım olmadı hiç. doktor farketmeseydi gayet hoyratça davranacaktım ve belkide kanama başlayacaktı. istirahat ve vajinal jel verdi kanama olmasın diye. ama risk altındayım. kesemin yanında kan kesesi var.Senin geçti mi kanama cnm, yada kanama oldu mu. İnşallah olmamıştır.hap vermismiydi
allah razı olsun. benim henüz kanamadı ama doktorum kanamaz diye kesin konuşamam biz şimdiden önlemimizi alalım dedi.Allah rahmet eylesin.. benim daha once kanamam olmustu ama o kanama kanali ondan baya sonra ortaya cikti. Insallah canim amiin
17 mm de fazla büyük değil mi canımCanim sen yanlis anlamissin 1.76 cm yani 17 mm galiba
şimdi ilacın üzerine baktım gece yatarken yazıyor. kafam çok karıştı doktorumu arayım sana da bilgi veririmBende okunamistim canm eşim farketti bende igneye giderken yapiodum 15 20 dk yürümüş oluyordum şimdide genelde ayakta bir iş yapacağım zaman yapıyorum jeli eskiden akiodu su gibi şimdi topak topak oluyor bnde anlamadım canm
hos geldın canım bak bu taraf daha kalabalıkbende geldimm
hoşbulduk tatlım aynen burası daha kalabalık orası azdı bu hafta gittinmi doktorahos geldın canım bak bu taraf daha kalabalık
yok canım ayın 12sınde randevum en son ayın 21ınde gıttım veletımın pıtpıtlarını duydum sen ne zaman gıttın en son. bıde gebelık takvımı yapsana kızhoşbulduk tatlım aynen burası daha kalabalık orası azdı bu hafta gittinmi doktora
Hoşgeldin canımbende geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?