- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Evet malesef oyle bi durum war. Suni sonrasi sezeryan olayı Ben de pek sıcsk bakmiyorumYok Canım beklemeyeceğim. bugün gene bir sürü akinti oldu yumurta kıvamında bu gece gelir inşallah da.suni sanci olayıni sevemedim sonu sezeryan da olabiliyor o kadar cefanin
Ayy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi
Anladım canım ne yapalım anneyiz artık oğullarımız için olacak buElbette oyle cnm bnm de insan tedirgin oluyor birde ben ameliyat masasi narkozdan felan korkuyorum daha onceki gecirdigim ameliyatlar yuzunden fobi oluaty o yuzden sanirsam
Meltemcim bu gece doğum yaptın diye gecti içimden nedense uyandım Meltem doğuma gitti galiba dedim içimden ehehe iyice kafayı yedikEvet malesef oyle bi durum war. Suni sonrasi sezeryan olayı Ben de pek sıcsk bakmiyorum
Ayy allahım ya, artık herkes panik halinde, biz doğursak da toplu olarak rahatlasa herkes :)
Ayyy hic sorma, ben odamdan cıkmayinca o geliyor yataga oturup izliyor emzirirken bile cocuga Paşa diyor. hicde sevmem paşa kelimesini. ben prensim diyorum daha avrupai
Bende öyle diyodum da görüyolar cnm ya kaçarı yok
Süt fışkırt ne kız ay koptum gece gecesu tabancası mı bu şarjım bitmese bomba bişey anlatcam da yarın anlatayım
Cnm dogumami gdcksn bugun yanlismi anladm ?Bilmiyorumki umarim ustten gozukur yoksa alttan yaptirmam cok acidi ilk kez dun bebegin kafasina ulasmak icin derin inceledi oda canim yandi bide gidecegm simdiki dr erkek hic baktiramm
Hayirlisi olsun hakkinda insallah.. birlikte normali bekliyorduk ama bakalim dr ne dcek. Uzme kendiniBi sonucu goreyim kesinlikleyazarim aylardir beraberiz birskirmiyim habersiz dua edin hayirli haberlr alayim cnm
Benimde öyle oluyor gündüz temizlik yemek yürüyüş yapıyorum akşam adım atamiyorumBnm de öyle, gündüz o kadar değil ama akşamları adım atamıyorum yerimden kalkınca. Kocama mı nazlanıyorum acaba bilinçaltından
Ay canım hayırlı olsunKızlar ben doğurdum :))
Aynen oyle kuzum ya biyandanda onun hyecani var hem mutluluk hem burukluk ayri degisk bir heyecan sezertan felan aslinda bende ameliyat fobisi oldu 5 kere olunca o oda beni cok korkutyor yoksa baska bisi degil yaneAnladım canım ne yapalım anneyiz artık oğullarımız için olacak budiğer ameliyatların sonu boşluk bunda ayıldığında cennet kollarına verilecek senin oğlun
Vallahi cnm bnm aynen oyle bekle bekle sonra boyle biseyle karsilas haydee beynine kaynar su dokuldu sanki ama napalim hersey Allahtan hayirlisi diyorum ne diyimHayirlisi olsun hakkinda insallah.. birlikte normali bekliyorduk ama bakalim dr ne dcek. Uzme kendini
Yok kuzum baska bir dr a daha muayene olup kesin sezeryanmi degolmi ogrenmek istyorum bakalim nolcak o ne diyecek diye eger sezeryan derse yarin kendi dr uma gidip onda sezeryan olcak bakalim hayirlisiCnm dogumami gdcksn bugun yanlismi anladm ?
Evet Rabbim en dogrusunu bilir.. belli de olmaz gerci bi bak bakalim obur dr ne dicekVallahi cnm bnm aynen oyle bekle bekle sonra boyle biseyle karsilas haydee beynine kaynar su dokuldu sanki ama napalim hersey Allahtan hayirlisi diyorum ne diyim
Bende erkek dr istemiyorum zaten bayandan bile sıkılıyoruz şimdiden düşünüyorum haftaya doğum var ağdamı yine kendimmi yapsam yaptırsammı kendim iyi temizleyemiyorum ama işte altı açmakBilmiyorumki umarim ustten gozukur yoksa alttan yaptirmam cok acidi ilk kez dun bebegin kafasina ulasmak icin derin inceledi oda canim yandi bide gidecegm simdiki dr erkek hic baktiramm
Kizlar gunaydinn bugun az biraz toparlandimm gazim cikmadi anca kalkip yurumeye basldm bebisde iyi 2.935 dustu kilomuz hersey normal doktorlar ne derse yapiyrm ama burdanda cikmak istemyrm yaa evde naparim acaba diye dusunyrmmm burasi cok rahat
Sezeryan snrasi gaz cikarma tavsiyeniz varmi bnm icin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?