2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok Canım beklemeyeceğim. bugün gene bir sürü akinti oldu yumurta kıvamında bu gece gelir inşallah da.suni sanci olayıni sevemedim sonu sezeryan da olabiliyor o kadar cefanin
Evet malesef oyle bi durum war. Suni sonrasi sezeryan olayı Ben de pek sıcsk bakmiyorum

Ayy allahım ya, artık herkes panik halinde, biz doğursak da toplu olarak rahatlasa herkes :)

Elbette oyle cnm bnm de insan tedirgin oluyor birde ben ameliyat masasi narkozdan felan korkuyorum daha onceki gecirdigim ameliyatlar yuzunden fobi oluaty o yuzden sanirsam
Anladım canım ne yapalım anneyiz artık oğullarımız için olacak bu diğer ameliyatların sonu boşluk bunda ayıldığında cennet kollarına verilecek senin oğlun

Evet malesef oyle bi durum war. Suni sonrasi sezeryan olayı Ben de pek sıcsk bakmiyorum

Ayy allahım ya, artık herkes panik halinde, biz doğursak da toplu olarak rahatlasa herkes :)
Meltemcim bu gece doğum yaptın diye gecti içimden nedense uyandım Meltem doğuma gitti galiba dedim içimden ehehe iyice kafayı yedik

Anladım canım ne yapalım anneyiz artık oğullarımız için olacak bu diğer ameliyatların sonu boşluk bunda ayıldığında cennet kollarına verilecek senin oğlun
Aynen oyle kuzum ya biyandanda onun hyecani var hem mutluluk hem burukluk ayri degisk bir heyecan sezertan felan aslinda bende ameliyat fobisi oldu 5 kere olunca o oda beni cok korkutyor yoksa baska bisi degil yane

Hayirlisi olsun hakkinda insallah.. birlikte normali bekliyorduk ama bakalim dr ne dcek. Uzme kendini
Vallahi cnm bnm aynen oyle bekle bekle sonra boyle biseyle karsilas haydee beynine kaynar su dokuldu sanki ama napalim hersey Allahtan hayirlisi diyorum ne diyim

Kizlar gunaydinn bugun az biraz toparlandimm gazim cikmadi anca kalkip yurumeye basldm bebisde iyi 2.935 dustu kilomuz hersey normal doktorlar ne derse yapiyrm ama burdanda cikmak istemyrm yaa evde naparim acaba diye dusunyrmmm burasi cok rahat

Sezeryan snrasi gaz cikarma tavsiyeniz varmi bnm icin ?

Bilmiyorumki umarim ustten gozukur yoksa alttan yaptirmam cok acidi ilk kez dun bebegin kafasina ulasmak icin derin inceledi oda canim yandi bide gidecegm simdiki dr erkek hic baktiramm
Bende erkek dr istemiyorum zaten bayandan bile sıkılıyoruz şimdiden düşünüyorum haftaya doğum var ağdamı yine kendimmi yapsam yaptırsammı kendim iyi temizleyemiyorum ama işte altı açmak

Günaydın kızlar show tvde zahide de anne sütünü arttıran balık yapıcaklar sevenler bakabilir

Bir fırt sigara için diye duymuştum. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…