2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben sigara içmeyi özledim istemiyorum tekrar başlamayı doğumdan sonrada eve gelince hayalim türk kahvesiyle sigara bakalım inşallah dayanırım

Başlamasın inşallah. Kuzenim doğuralı 4 ay oldu senin gibiydi o da hala tutuyor kendini başlamadı. Sen de başlamazsın inşallah.

Bana özel hastanede eğitimde, bebeğiniz uyuyor olsa bile 2 saatte uyandırın ve emzirin dediler.

Ne zamandı doğum tarihin? Hayırlısı olsun canım.
2gun onceydi canm günüm doldu ,cuma kontrol var doktor ne diyecek bakalım haftaya kesin aalırlar herhalde

Bi hafta bekleriz dedi doktor. Iki vunde bir kontrold gidicem. Bugun yine sanci filan cikmadi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Normal isteyenler bekliyor :) bakalim sana surpriz yapacak mi bebis
İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğarlar.

Benim NST de sancım hiç çıkmıyor. En fazla 35 gördüm. O da 1 adet

Bnmki de gerekli görürsek dedi ama inşallah gerekli olmaz sezeryana varım ama suni sancıya yokum, neden bilmiyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Suni sancı bana çok itici geliyor. Onun yerine sezeryanı tercih ederim.
Normal normal diye bekledik. Bakalım kısmet artık.

Ben sigara içmeyi özledim istemiyorum tekrar başlamayı doğumdan sonrada eve gelince hayalim türk kahvesiyle sigara bakalım inşallah dayanırım
Ben de çok sigara içerdin tam bir kahve delisiylm :) hamile kalınca iki şeyden tiksindim Türk kahvesi ve sigara kimse inanamıyor :) inşallah doğumdan sonra da böyle gider, hazır kurtulmuşken düşmeyiz pis sigaranın eline

Bakalım bugün kimler doğuracak.
Halime 'nin yavrusu yolda elde var 1
Annem uçaktan indi eve doğru geliyor :) artık ben de doğurabilirim
(Aaa yazınca farkettin Bu arada annemin adı da halime :)))

ayy demesin, bebeler beklemesin-bekletmesinnn!
Suni yerine 2 hafta daha beklemeyi tercih ederim. 42 olsun.

Artık keyfim yerinde. Ağrım yok. Sadece çorap ve ayakkabı giymek zor geliyor. O da çok önemli değil. Hamileliğin yeni yeni tadına varıyorum. Az daha uzayabilir

Oyy oyyy artik bnmde degil bgn duyduklarimdan sonra ; (( sanirim sezeryan olacagim yarin baska bir dr daha gidip netlesyrdkten sonra belli olacak duruma gore carsamba yada persembe sezeryan
Ne duydun canım? Artık herkesi birbirine karıştırmaya başladım. Bir de sayfalar çok birikmiş. Hepsini okuyamadım. Daha günün var senin. Neden sezeryan?

2015 derken 2016 Amannn Allahhimmm
Hayırlısı olsun canım. Geç olsun, güç olmasın.

canım ya senin bebeğin sanırım biraz iri bir bebkti yanlış hatırlamıyprsam o yüzden zorlandın sanırım kolay değil yaa ama atlattık neyse ki
Doktor hep iri bebek deyip durmustu ama 38 haftalik 3.160 gram dogdu oglum cokda iri deil evet cok sukur atlattik. Senin bebegin nasil sen nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…