2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bir de on gündür kilo almayan bebeğin anneSi kimdi. Benim dört hafta önce öyle bir durum oldu doktor alacaktı bebek kilo almaya başlayınca vazgeçti. Bol et fasulye kefir tüket ve stres yapma bence biraz daha bekle canım..o anneyi bulamadım bulan olursa mesajı iletilir mi

Direk yüzüne söyle bence yoksa laftan anlamıyorlar. Allah aabir versin artık. O masum güzellik herşeyi unutturuyor ya o yetiyor iste

Kızlar lohusa lık nasıl gidiyor bu bugun hastahane ye yuruyerek gittik 10 dk falan annem kızıyo çabuk ayaklandı diye ama iyi hissediyorum kendimi
Valla ben hiç lohusa gibi hissetmiyorum artk kendimi. 4. Günden sonra coştum tam ayaklandım ağrılar da 7. Gün tamamen bitti zaten. Gayet enerjik hatta bıraksalar çok skıldım azcık gezeyim iatiyorum da sağlık ocağı ve hastane dışında adım attırmıyolar annem ve kv ;(( daha erkenmiş 20 günden sonra belkiymiş ( her an kaçabilirim arada derede hiihhiih

Evet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim
Geçmiş olsun inşallah ağrıların kısa zmaanda geçer toparlanırsın canım. Ağrıların geçince hatırlanmayacak bile bu acılar bebişlerin hayatlarımıza dokunuşu yetecektabi ki dertleşceksin kötü bir deneyim olmuş ama sağlıkla kavuştun oğluna Allah beterinden korusun

Emzirirken sütünü fışkırt suratına ay pardon dersinbelki izlemez bi daha.bende hic sevmem oyle izlenmeyi dogurunca nolur bilmiyorum ama suan annem bile görsün istemiyorum yani
Bende oyle diyordum tatlim ama maalesef hic oyle olmuyor.butun gun tek memem disarida geziyorum evde,gormeyen kalmadii

Bende cok iyi hossediyorum kendimi,saglik ocagina gittik ggeldik,carsamba hastane kontrolumuz var ,benim kv ve annede yollamiyorlar ama bizcesimle hastane cikisi kacmayi planliyoruz

Emzirirken sütünü fışkırt suratına ay pardon dersinbelki izlemez bi daha.bende hic sevmem oyle izlenmeyi dogurunca nolur bilmiyorum ama suan annem bile görsün istemiyorum yani
Bende öyle diyodum da görüyolar cnm ya kaçarı yok
Süt fışkırt ne kız ay koptum gece gece su tabancası mı bu şarjım bitmese bomba bişey anlatcam da yarın anlatayım

Aynı ben :) sezeryan mı seninde

Bende cok merak ediyorumda sezeryan diyince kotu oldum nebilim pek beklemiyordum aon haftasi boyle olmasi tuhaf oldu baska dr da aynisini derde yarin bende efeye kavuscam

Bilmiyorumki umarim ustten gozukur yoksa alttan yaptirmam cok acidi ilk kez dun bebegin kafasina ulasmak icin derin inceledi oda canim yandi bide gidecegm simdiki dr erkek hic baktiramm

Elbette oyle cnm bnm de insan tedirgin oluyor birde ben ameliyat masasi narkozdan felan korkuyorum daha onceki gecirdigim ameliyatlar yuzunden fobi oluaty o yuzden sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…