Teşekkür ederim canım allah tüm isteyenlere nasip esin bu duyguyuHOŞGELDİN. SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH
çok üzüldüm ama başka bir doktora git istersen. yani belki doktor görememiştir.kesenin şekli nasıl? oval mi, dağınık mı düzenli mi?
maşallah gözün aydın
o çiğ etle yapılandan bahsetmiştir. diğer türlü olanlar ince bulgur ve bol baharatla yapılıyor. en fazla midemizi bozarız canım. hiç korkma..
yok canım olmadı hiç. doktor farketmeseydi gayet hoyratça davranacaktım ve belkide kanama başlayacaktı. istirahat ve vajinal jel verdi kanama olmasın diye. ama risk altındayım. kesemin yanında kan kesesi var.
allah razı olsun. benim henüz kanamadı ama doktorum kanamaz diye kesin konuşamam biz şimdiden önlemimizi alalım dedi.
17 mm de fazla büyük değil mi canımşmdi netten baktım 12.5 mm olmalıymış 8.haftada
şimdi ilacın üzerine baktım gece yatarken yazıyor. kafam çok karıştı doktorumu arayım sana da bilgi veririm
benım eşit hatta belım daha incedir bacaklar kalın sankı bırazBenimde 1,73 boyum 65 kilom vardi ilk hamilelikte ama tamamen kilom gobekte yani bacagi, kalcam yok hic bolgesel yaglanma
canım benım takvımde gebelık takvımı yazan yer varya en altta tıkla onu tahmını dogum tarıhını yaz aynı haftadayız senınle tahmını dogum tarıhın benle aynı tarıhı gır kaydetdiğer tarafa yazmışsın yasağı çiğnedim diye azz daha dur çiğneme dün gittim enson 8 mm olmuş ama ilişki kesinlikle yasak 9 hafta bitsin dedi ben her hafta gidiyorum adam her hafta alttan bakıyo bana pazartesi seroloji vs testleri yaptırcam dışarda naıl yapcam takvimi benim ilk gebelik bilmiyorumki :)
Canım kisisel blgilerde hamilelik takvimine bebeginin dogacagi tarihi yaziyorsun aramiza hosgeldindiğer tarafa yazmışsın yasağı çiğnedim diye azz daha dur çiğneme dün gittim enson 8 mm olmuş ama ilişki kesinlikle yasak 9 hafta bitsin dedi ben her hafta gidiyorum adam her hafta alttan bakıyo bana pazartesi seroloji vs testleri yaptırcam dışarda naıl yapcam takvimi benim ilk gebelik bilmiyorumki :)
tamam cnm yazayım hoşbulduk sen kaç haftalıksınCanım kisisel blgilerde hamilelik takvimine bebeginin dogacagi tarihi yaziyorsun aramiza hosgeldin
tamam cnm yazıyorumcanım benım takvımde gebelık takvımı yazan yer varya en altta tıkla onu tahmını dogum tarıhını yaz aynı haftadayız senınle tahmını dogum tarıhın benle aynı tarıhı gır kaydet
bende yarın tam 8 hafta oluyorum 7+6 bu gün8. Haftadayım canım sen kaç haftadasın ?
yazdım bebeğim oldumutamam cnm yazıyorum
olmus bakyazdım bebeğim oldumu
Oldu tatlım benden 1 gün sonra doğum yapıyormussunyazdım bebeğim oldumu
birde portalda var orda daha ayrintili yarinida goruyosunolmus bakburdan hergun bebegının gelısımını okursun cok zevklı
ohaa bu altta çıkan benim bilgilerimmi :O ama benim bebem 8 mm dedi dün ama yarına 11 14 olurmukiolmus bakburdan hergun bebegının gelısımını okursun cok zevklı
ene onu bılmıyodumbirde portalda var orda daha ayrintili yarinida goruyosun
doğrudur bebeğim son adet tarihim 07/03/2015Oldu tatlım benden 1 gün sonra doğum yapıyormussun
Evet senin olur olur güzel besleniyo belliki cimcimeohaa bu altta çıkan benim bilgilerimmi :O ama benim bebem 8 mm dedi dün ama yarına 11 14 olurmuki
ne zaman dedı 8 mm dıye gunde 1 mm buyuyo bu sıpalarohaa bu altta çıkan benim bilgilerimmi :O ama benim bebem 8 mm dedi dün ama yarına 11 14 olurmuki
Link atıyım bekle kızene onu bılmıyodumama boyle daha guzel gunluk fal gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?