2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
doğrudur bebeğim son adet tarihim 07/03/2015 bir arkadaşım bana fal bakmıştı dalgasına sen hamilesin oğlun olcak 7 aylık doğurcan dedi hahahaha o aklıma geldi bir an
ay allah korusun kız 7 aylık :s bende fal baktırdım banada oglun olcak dedı falı bakan kadın

ay allah korusun kız 7 aylık :s bende fal baktırdım banada oglun olcak dedı falı bakan kadın
fal işte yavrum yaa 7 aylık bebiklere bişi olmuyomus ama 8 aylıklara oluyomus daha az kilo daha erken kavuşma aslında fena fikir değil gibi gelmişti

fal işte yavrum yaa 7 aylık bebiklere bişi olmuyomus ama 8 aylıklara oluyomus daha az kilo daha erken kavuşma aslında fena fikir değil gibi gelmişti
yok kız Allah korusun cıgerlerı gelısmemıs oluyo Allah tam zamanında nasıp etsın delü

ciddimi aman allah korusun o zaman allah sağlıklı shatli noksansız kavuştursun kucağımıza :S
aminnnn tabı canım cıgerler son ayda gelısıyo hatta 15 20 gun once felan gelcekse hemen cıger gelıstırıcı ıgne yapıyolar sana bebegının cıgerı gelıssın dıye en guzelı tam zamanında gelmesı ne erken ne geç

suda günde yırtına yırtına en fazla 1,5 lt içebiliyorum hiç aram yok senin ilk gebelikmi cnm bu arada kilo aldınmı hiç
benım 6. gebelık canım 2 sı yasıyo baya tecrubelıyım hamılelık konusunda :S su muhakkak ıc 1,5 yeter yazın arttırırsın az daha kılo 1 kılo almısım ama şişkınlıgım cok 6 aylık hamıle gıbı karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…