ay allah korusun kız 7 aylık :s bende fal baktırdım banada oglun olcak dedı falı bakan kadındoğrudur bebeğim son adet tarihim 07/03/2015bir arkadaşım bana fal bakmıştı dalgasına sen hamilesin oğlun olcak 7 aylık doğurcan dedi hahahaha o aklıma geldi bir an
dün akşam dedi o zaman yarın 10 mm olcak benim bebe 4 5 gün geriden geliyomus belki ondandırne zaman dedı 8 mm dıye gunde 1 mm buyuyo bu sıpalar
benımkıde 1 hafta gerıden gelıyo muz ye yumurta ye gunde 1 tane gelısımını hızlandırıyomusdün akşam dedi o zaman yarın 10 mm olcak benim bebe 4 5 gün geriden geliyomus belki ondandır
fal işte yavrum yaaay allah korusun kız 7 aylık :s bende fal baktırdım banada oglun olcak dedı falı bakan kadın
yok kız Allah korusun cıgerlerı gelısmemıs oluyo Allah tam zamanında nasıp etsın delüfal işte yavrum yaa7 aylık bebiklere bişi olmuyomus ama 8 aylıklara oluyomus daha az kilo daha erken kavuşma aslında fena fikir değil gibi gelmişti
1.05 cm canım çarşamba günü gittimSenin bebiş kaç cm. di inş. canım
ıyımıs gı bu yarın benım velet el ayak gelısımının krıtık donemını atlatcakmıshttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
burda hamilelik takvimi varya kutu icinde her gune yaziyor
ciddimi aman allah korusun o zaman allah sağlıklı shatli noksansız kavuştursun kucağımıza :Syok kız Allah korusun cıgerlerı gelısmemıs oluyo Allah tam zamanında nasıp etsın delü
Allahın ısıne bak ya once hucre sonra mm mm buyuyo sonra cme donuyo ne acayıp bısey 1 cm bebekte kol bacak var1.05 cm canım çarşamba günü gittim
aminnnn tabı canım cıgerler son ayda gelısıyo hatta 15 20 gun once felan gelcekse hemen cıger gelıstırıcı ıgne yapıyolar sana bebegının cıgerı gelıssın dıye en guzelı tam zamanında gelmesı ne erken ne geçciddimi aman allah korusun o zaman allah sağlıklı shatli noksansız kavuştursun kucağımıza :S
yumurta hergün yiyorum o zaman muzda yiyeyim ama oda kabız yapar zati fenayım kayısı kuru eriklerle yaşıyorumbenımkıde 1 hafta gerıden gelıyo muz ye yumurta ye gunde 1 tane gelısımını hızlandırıyomus
gunde 1 tane yıycen bol su ıccen bısey yapmıo canımyumurta hergün yiyorum o zaman muzda yiyeyim ama oda kabız yapar zati fenayım kayısı kuru eriklerle yaşıyorum
bura daha ıyımıs dımı :d daha hareketlıyumurta hergün yiyorum o zaman muzda yiyeyim ama oda kabız yapar zati fenayım kayısı kuru eriklerle yaşıyorum
suda günde yırtına yırtına en fazla 1,5 lt içebiliyorum hiç aram yok senin ilk gebelikmi cnm bu arada kilo aldınmı hiçgunde 1 tane yıycen bol su ıccen bısey yapmıo canım
bebem bir sen varsın meldada gitti :) ama olsun daha iyi sevdim ben burayıbura daha ıyımıs dımı :d daha hareketlı
benım 6. gebelık canım 2 sı yasıyo baya tecrubelıyım hamılelık konusunda :Ssuda günde yırtına yırtına en fazla 1,5 lt içebiliyorum hiç aram yok senin ilk gebelikmi cnm bu arada kilo aldınmı hiç
canım su bıle ıcemıyosan 3 kılodan fazla verdıysen acıle gıt vucudunun sıvıya ıhtıyacı var serumla sıvı takvıyesı yapılsın :SHamileliğin bukadar zor olduğunu bilmiodum kızlar su dahi icemiyorum((
tuzlu şeyler ye canım birde armut kesiyo zorla ye azcık rahatlatıyor birde aç karnına orijinal bal yeHamileliğin bukadar zor olduğunu bilmiodum kızlar su dahi icemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?