- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ayyy maşallah maşallah, aynı haberi ben de cmt günü duyarım inşallah.Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedibebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
Ben 36 dahil her hafta nst ye giriyrm tatlmYaa geçen kontrol Dr bana önce nst ye gir öyle muayeneye gel demişti bu defa öyle bişey demedi acaba unuttu mu yoksa son haftalarda her kontrolde girmeye gerek yokmu??? yarın kontrol. 37+3
Teşekkürler canım. Ben de sana hayırlı kolay bir doğum dilerim.
Ben doğsun doğsun diyenlerden değilim. Yeni yeni hamileliğin tadını çıkarıyorum. Keyfim yerinde. Ağrım sızım yok. Yarın beklenen doğum tarihim. Ama ben rahat 2 hafta daha bekleyebilirim.
Ama 2016 olsun diye değil. Zaten 2016 benim için imkansız gibi. 20 gün beklemez.
İlk zamanlar çok sıkıntı çekmiştim. Şimdi hamilelik bana güzel gelmeye başladı. Biraz keyif yapayım diyorum.
Ben de 39+6 yım. Aramızda 2 gün var Meltem. Yarın beklenen gün. Bakalım ne olacak. Doktor kontrolüm var. Ama doğurmaya niyetim yok.
Gülaycımmm hadi heyecanla bekliyoruzzKizlar ben sezeryana giriyorum dualarinizi eksik etmeyin
Walla ya, doğmayacak bizim bebekler galibaBi doguramadik :) diğer annelerin 40i çıkacak neredeyse
Hmm bana Dr ilk defa geçen hafta demişti bu hafta için hiç bişiy söylemedi. neyse canım gerekirse muayeneden sonra gireriz bizde :)Ben 36 dahil her hafta nst ye giriyrm tatlm
Yok ya atiyorlar ne erkeni. Oyle dediler ben de 38den ber bekliyorum insan daha gergin oluyo beklerkenbir de kız bebek erken olur derler alakası yok
Maalesef. İstanbul'dayım canım... Ankarayı hiç bilmem. Umarım gideceğim doktor ile fikirleriniz uyuşur. Haberdar et bizi gelişmelerden.Canim gunaydin yazdigin icin cik tesekkur ederim. Doktorun ne guzel izah etmis bir kac dr gittigim icin kafa karisikligi oldu bende sezeryan mi normal mi diye. Ozelde hic normale yinlendiren bir dr rast gelmemistim eger ankaradaysan bana dr nu inerir misin? Bugun koru hastaneainden bir dr randovu aldim ina gidicegim
bacım ne yapalım bu bebeler anca fırsat veriyor neyse az kaldı sizide görücez haha bizim kiler azıcık büyüdü dillerini çözmeye başladık üstüne kusmuklar
Ayyy şu sıralar bebiş kucağında olmalıııııı :))))11 30 u bekliyorum pabiklik var ,))) hastanedeyim
ben yapıyorum emel prematüre doğan bebek olduğu için yapıyorum yoksa sğütüm çok var da dr ver dediği için veriyorum
Ohhh maşallah hadi hayırlsı Aylin yola çıkmışşşşşş :)))Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedibebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
Ilk 2-3 gun fenaydi gercekten,sonra aklina bile gelmiyor sezaryan oldugun.Doğum yapan anneler ayakta bu saatte
Seninde gözün aydın canım,nasıl geciyor doğum sonrası benim agrımlar biraz çok oluyor sezeryan fenaymış
evet ya artık basılmışıs ama benim kız yine beni faka bastı sohbet, görmeden bebek emzşrmeye geçmişim hehe çok sevşyorum sizi kızlarHahahahha sizi uyutup takılıyoz doğurun da katılın artk hihihihileylam355
Süt hemen geldi cnm, mama kullanmıyorum sütüm geliyo ve emiyo o yüzden gerek yok ama dr.lara kalsa hemen mama takviyesi :/bence emiyosa ve sorun yoksa mamaya gerek yok. İstisna ve zorunlu durumlar hariç mesela nil bebiş prematüre doğdu zorunluluktan leylam mama takviyesi yapıyor
Çok tatlısınızzz siz ya
Folikcim sen antreman mı yapıyon uykusuz geceelr için uyusana cnm hazır uyuyabilcekken
Bnm için deliksiz en az 8 saat uyuyun sonrası hayal
Ama şu var Allah dayanma gücünü veriyor 3 saat uykuyla nasıl bir enerji oluyor
Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Canlarim benimmm hadi hayirlisiyla alin kucaginizaKizlar ben sezeryana giriyorum dualarinizi eksik etmeyin
canım uyusana sen ya ben deliksiz uykuya hasret kaldım yaaa bak çok arayacaksın sonra bu uykuları hamileyken bile nasıl uyumuşu diyeceksin
Dualarımız seninle , Hayırlısı ile güzel hanerlerinizş bekliyoruz @DuruveAnnesiSagol canim ben hala bekliyorum.acil hasta oldugu icin bekletiyorlar
Meltem yeni ay zamanı bebek doğumları artar diyorlar :) bilimsel bir veri yok elimizde ama Ay'ın hareketlerinin canlılar Üzerindeki etkisi de artık net :) Belki cumaya doğururuz :) ( dur burada istatistik yapalım normal zamana göre artacak mı cuma)Walla ya, doğmayacak bizim bebekler galiba
Ben gün gectikte ümidimi kesiyorum
ay denizcim ya sanırım kızları özendirdik kaka ve çiş sohbetine neyse az kaldı aralık bitecek herkes yanımıza gelecek karanlık tarafaBende saydım her yerini inceledim karnımın 4 tane 2 si alttaküçük diye düşünmiyim diyom
Welcome to the darkside tabelasının altında kapıda leyloşla karşılıcaz sizileylam355
Kaçarı yok o kakalar çişler temizlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?