2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayyy maşallah maşallah, aynı haberi ben de cmt günü duyarım inşallah.

Senn doktorun 42 ye kadar bekleme taraftarı mı?
Benm son 1 haftam malesef 41 sonuna kadar bekler doktorum

Maalesef. İstanbul'dayım canım... Ankarayı hiç bilmem. Umarım gideceğim doktor ile fikirleriniz uyuşur. Haberdar et bizi gelişmelerden.

bacım ne yapalım bu bebeler anca fırsat veriyor neyse az kaldı sizide görücez haha bizim kiler azıcık büyüdü dillerini çözmeye başladık üstüne kusmuklar
emelcim şuan halimi görsen varya eşin seni boşar dersiniz saçlarımı toplamaya halim yok yaa sabahtan beri çiş kaka gaz neyse karnı açıktı ayy doyduda uyudu ohh be bende dinleneyim diyorum hanım benim uyumamı bekliyor hopp gözler anıonda cin cin bakmaya başlıyor gelde uyu ondan sonra başlıyorum kızımla sohbete cadı kızım

Ohhh maşallah hadi hayırlsı Aylin yola çıkmışşşşşş :)))

Doğum yapan anneler ayakta bu saatte
Seninde gözün aydın canım,nasıl geciyor doğum sonrası benim agrımlar biraz çok oluyor sezeryan fenaymış
Ilk 2-3 gun fenaydi gercekten,sonra aklina bile gelmiyor sezaryan oldugun.
alistim annelige,kimslere vermiyorum oglumu herseyini kendim yapiyirum,ilk bur kac gun zor uyanip zor aliyordu memeyi ama simdi duzeldi.birazdan kontrole oturucez,bakalim neler diyecek doktor teyzesi

evet ya artık basılmışıs ama benim kız yine beni faka bastı sohbet, görmeden bebek emzşrmeye geçmişim hehe çok sevşyorum sizi kızlar
D Dekalpy folik @Aylininannesi
denizcim bende aynıyım ya 3 saat uykuyla nasıl enerji doluyyum anlatamam bu arada dolu dolu 3 saatte olmuytor aslında

Walla ya, doğmayacak bizim bebekler galiba
Ben gün gectikte ümidimi kesiyorum
Meltem yeni ay zamanı bebek doğumları artar diyorlar :) bilimsel bir veri yok elimizde ama Ay'ın hareketlerinin canlılar Üzerindeki etkisi de artık net :) Belki cumaya doğururuz :) ( dur burada istatistik yapalım normal zamana göre artacak mı cuma)

ay denizcim ya sanırım kızları özendirdik kaka ve çiş sohbetine neyse az kaldı aralık bitecek herkes yanımıza gelecek karanlık tarafa suul canım arkadaşım folik merakla bekleneyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…