2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende 1 saatte bir emziriyorum kaç günde geçti acaba nette 1 hafta 2 hafta diyor.. Bişzim değee ilk başta 9 du şimdi 12 yarın tekrar ölçülecek. Umarım yükselmemiştir
bizimki bir haftanın sonunda düşüşe geçti umarım senşnde düşüşe geçmiştir

Kızlar sonunda göbüşumüz düştü yıkamadım korktum düşmez ıslanır diye sonra pes ettim kuzum kokacak diye yıkadım ertesine göbüş düştü keşkem daha evvel yıkasaymışım...bu erkek bebişler neymiş böyle ya maşallah bi işedilermi tazyikli su misali heryer sidik oluyor gece karyolama işedi sıpa artık jet gibi açıp kapıyorum altını

Benimde göbek altım catladı bu ay başı oldu nolduysa ne güzel catlamadim diye seviniyordum o kadarda badana boya yapar gibi buladim kendimi kreme ya
çatlaklardan kaçış yok ne yapalım ben her baktığımds güzel kızıma karnımda ayırdığım harşka zamanlar kalacak diye düşünüyorum çok da sorun etme bence sende öyle düşün kuzucum
@Dekalpy leylam355 kızlar siz mama takviyesi yapıyor musunuz? Sütünüz hemen gelmiş miydi
canım benim sütüm hemen gelmişti öncesinde de sızıntı oluyprdu zaten rahat ol vücudun yapması gerekeni yapar zaten süt hemen gelir sen yeterki iste ve rahat ol emelcim

gözün aydın zuhalcim çok sevindimm

Son gunler patir patir dokulmeye basladiniz

Canim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadim

Canim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadim
pınarcım vallahi 2 gündür kusuyor ben yan yatış yastığı kullanıyorum vallahş reflğden zş.yade boğulması beni korkutuyır iki gündür beni nöbetler başladı tekrar alışana kafdar tekrar uyku yok bana olmazsa reflü yastığı alıcam

Ayyne güEl cok rahat bi doğum olmus snrm :) tam olarak kaç haftalik kaç günlüktün tatlm?
Ben tam 39+4 deyim ne agri var ne sanci

Tam 40 haftalık olduğumuz gün. Gebeliklerin sadece yüzde 5i tam gününde tamamlaniyomus. Bizde girdik apar topar yüzde beşe :) bu sene yılbaşı bileti alayım bari :) ama doğumum beklediğim kadar kolay geçmedi. İlk doğumum çok daha kolay olmuştu ama hata bende bu konuda. Çok sıkıntılıyim diye 9 ayi yatarak geçirdim hiç hareket etmedim. O yüzden biraz zorlandım.

Bizimkide banyo yaptırırken düştü. Bizde korkar olduk altını acarken. bugün doktor teyzesinin ofisinin her yerine işaretini bıraktı oğlusum :)

Dogum yapan kizlar llk gunler brnim oglsn zor aliyordu memeyi bende sagdigim sutu mememe surup tadini aldirip oyle vermeye basladim,simdi alisti cok guzel aliyor masallah sut surmeme bile gerek kalmiyor.bir deneyin isterseniz.ama o meme acisi yok muuuuuuoffffff dusman basinanasil ve ne zaman gececek hic bilmiyorum.

Bizimkide banyo yaptırırken düştü. Bizde korkar olduk altını acarken. bugün doktor teyzesinin ofisinin her yerine işaretini bıraktı oğlusum :)
Aaaaaaaa anlamıştır o doktor teyzesinin orasını burasinı elleyeceğini inadına yapmıştır.rutin kontrolmüydü canım? bundan 1 ay öncesinde kendi kontrollerimizi anlatırdık şimdi sıra bebişlere geldi herşey yolundadır umarım

yastık kullanmıyor musunuz?

Ben almadim yan yatis yastigi. battaniyesini arkasindan katlayip destek yapiyorum yan yan yatiyor oglumben bi yastik gordum almadim ihtiyacim olursa alicam belki gormemissindir sende ondan al bence,hem reflu hem yan yatma hemde gaz icin oymali termafor yeri var super bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…