bizimki bir haftanın sonunda düşüşe geçti umarım senşnde düşüşe geçmiştirBende 1 saatte bir emziriyorum kaç günde geçti acaba nette 1 hafta 2 hafta diyor.. Bişzim değee ilk başta 9 du şimdi 12 yarın tekrar ölçülecek. Umarım yükselmemiştir
çatlaklardan kaçış yok ne yapalım ben her baktığımds güzel kızıma karnımda ayırdığım harşka zamanlar kalacak diye düşünüyorum çok da sorun etme bence sende öyle düşün kuzucumBenimde göbek altım catladı bu ay başı oldu nolduysa ne güzel catlamadim diye seviniyordum o kadarda badana boya yapar gibi buladim kendimi kreme ya
canım benim sütüm hemen gelmişti öncesinde de sızıntı oluyprdu zaten rahat ol vücudun yapması gerekeni yapar zaten süt hemen gelir sen yeterki iste ve rahat ol emelcim
gözün aydın zuhalcim çok sevindimmKızlar sonunda göbüşumüz düştüyıkamadım korktum düşmez ıslanır diye sonra pes ettim kuzum kokacak diye yıkadım ertesine göbüş düştü keşkem daha evvel yıkasaymışım...bu erkek bebişler neymiş böyle ya maşallah bi işedilermi tazyikli su misali heryer sidik oluyor gece karyolama işedi sıpa artık jet gibi açıp kapıyorum altını
Son gunler patir patir dokulmeye basladinizKızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedibebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
neydi pınarcım geçen gün yazdığın (aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor)Son gunler patir patir dokulmeye basladiniz
Canim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadimbacım ne yapalım bu bebeler anca fırsat veriyor neyse az kaldı sizide görücez haha bizim kiler azıcık büyüdü dillerini çözmeye başladık üstüne kusmuklar
emelcim şuan halimi görsen varya eşin seni boşar dersiniz saçlarımı toplamaya halim yok yaa sabahtan beri çiş kaka gaz neyse karnı açıktı ayy doyduda uyudu ohh be bende dinleneyim diyorum hanım benim uyumamı bekliyor hopp gözler anıonda cin cin bakmaya başlıyor gelde uyu ondan sonra başlıyorum kızımla sohbete cadı kızım
pınarcım vallahi 2 gündür kusuyor ben yan yatış yastığı kullanıyorum vallahş reflğden zş.yade boğulması beni korkutuyır iki gündür beni nöbetler başladı tekrar alışana kafdar tekrar uyku yok bana olmazsa reflü yastığı alıcamCanim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadim
Ayyne güEl cok rahat bi doğum olmus snrm :) tam olarak kaç haftalik kaç günlüktün tatlm?
Ben tam 39+4 deyim ne agri var ne sanci
hayirla, saglikla ve mutlulukla kucagina al insallah. dualarimiz seninle...Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Ahhhh ahh gece kuşuna döndük..canım uyusana sen ya ben deliksiz uykuya hasret kaldım yaaa bak çok arayacaksın sonra bu uykuları hamileyken bile nasıl uyumuşu diyeceksin
Bizimkide banyo yaptırırken düştü. Bizde korkar olduk altını acarken. bugün doktor teyzesinin ofisinin her yerine işaretini bıraktı oğlusum :)Kızlar sonunda göbüşumüz düştüyıkamadım korktum düşmez ıslanır diye sonra pes ettim kuzum kokacak diye yıkadım ertesine göbüş düştü keşkem daha evvel yıkasaymışım...bu erkek bebişler neymiş böyle ya maşallah bi işedilermi tazyikli su misali heryer sidik oluyor gece karyolama işedi sıpa artık jet gibi açıp kapıyorum altını
Sağ ol canım benim ya çok mutlu oldum senin ki gibi göbeğinde kaldı azıcık o da düşer gider artık.gözün aydın zuhalcim çok sevindimm
Aaaaaaaa anlamıştır o doktor teyzesinin orasını burasinı elleyeceğini inadına yapmıştır.rutin kontrolmüydü canım? bundan 1 ay öncesinde kendi kontrollerimizi anlatırdık şimdi sıra bebişlere geldi herşey yolundadır umarımBizimkide banyo yaptırırken düştü. Bizde korkar olduk altını acarken. bugün doktor teyzesinin ofisinin her yerine işaretini bıraktı oğlusum :)
yastık kullanmıyor musunuz?Canim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadim
Ben almadim yan yatis yastigi. battaniyesini arkasindan katlayip destek yapiyorum yan yan yatiyor oglumpınarcım vallahi 2 gündür kusuyor ben yan yatış yastığı kullanıyorum vallahş reflğden zş.yade boğulması beni korkutuyır iki gündür beni nöbetler başladı tekrar alışana kafdar tekrar uyku yok bana olmazsa reflü yastığı alıcam
Normal bas yastiklari 6 aydan sonra kullaniyormus,yastiksiz yan yatiriyorum skmdilik bugun 1 haftalik oldukyastık kullanmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?