2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tatlim prospektusune baktim da hamile ve emziren annelere sakincali yaziyor.ee ne zaman kullanicaz ki emzirme bitene kadarda is isten gecmis olur

Oy yerim onun gobusunu maşallah

Ben bundan kullanıyorum kızlar ama bende termafor yerine kiraz çekirdekleri var dilersen sadece yan yastıklarınıda kullanabiliyorsun yan yatış için çok memnunum

Normal bas yastiklari 6 aydan sonra kullaniyormus,yastiksiz yan yatiriyorum skmdilik bugun 1 haftalik olduk
bakın bunu bilmiyordum. neden 6 aydan önce kullanılmıyormuş ki acaba? yastıksız yan yatınca boynuyla omzu arasındaki boşluk dolmadan nasıl rahat ederlerki. ay ayrıntılara çok takılıyorum galiba

Gözün aydın canım. Sancın kaçlarda çıktı? Sen hissediyor musun? İnşaallah sunisiz normal kolay bir doğumun olur.

Yaa geçen kontrol Dr bana önce nst ye gir öyle muayeneye gel demişti bu defa öyle bişey demedi acaba unuttu mu yoksa son haftalarda her kontrolde girmeye gerek yokmu??? yarın kontrol. 37+3
37.haftadan itibaren ben her hafta nst ye giriyorum canım. Asıl son haftalarda önemli nst olayı. Hatta 40ı doldurduktan sonra 2 ya da 3 günde bir nst istiyorlar.

Kızlar kasiklarimda sanki 2 taraftan cekiyormuş gibi bir ağri var ve karnımin altında da ağrı var.Yuruyemiyorum ama sürekli bir ağri zaman zaman girip çıkan bir ağri değil.
Burada sizlerin yazdığı çatı ağrısı mi kızlar doğum ağrısı değildir değil mi?Bilen cevaplar mi lütfen

Canim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadim

1 haftadan sonra kusmuklar başlıyor pinarcim bende hafif yan yatırıp sırtına alt acmasinin yastigini koyuyorum

Meme acısı benim bir hafta sürdü ayagimi yere vuran vuran emziriyodum lansinoh sürDüm bir kaç gün şimdi iki haftaligiz ağrı sizi kalmadı çok şükür

evet bende bu yastıktan bahsediyorum reflü yastığı eğer kusmalar devam ederse bundan alacağım ama şimdilik yan yatış yastığı yeterli gibi
yan yatıl yastığı çok rahat pınar inan çok da güvenli almadıysan tavsiye ederim

sorma şeytana bağladım resmen uykular haram oldu ama enerjim yerinde artık ilk zamanlar fenaydı off ruh gibi sinirli ve gergindim ama artım daha rahatım sanırım anneliğe alışmaya başladım
Hem anneliğe hem de uykusuz gecelere alışıyorsun leylacım... bende çok baş ağrısı yapıyor ama oģlanın gaz sancılarını gördükçe çok üzülüyorum başağrımı falan unutuyorum walla

Buarada 40 + 2 oldum. Demin nstden ciktim sadece birtane sanci cikti. Saka gibiyim. Kizim beni cok seviyor benden ayrilasi yok
Benim doktorum da geçen hafta aynı şeyi söyledi. Hiç sancım yok. Açılma yok. "Kızın seni sevmiş. Yeri rahat." dedi.

Bi doguramadik :) diğer annelerin 40i çıkacak neredeyse
Senin beklenen doğum tarihin hangi gün?

çatı ağrısı genelde yürürken oluyor doğum sancısı hakkında fikrim yok ama sürekli oluyorsa dikkat et

İşimiz yeniaya dolunaya mi kaldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…