2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sorma şeytana bağladım resmen uykular haram oldu ama enerjim yerinde artık ilk zamanlar fenaydı off ruh gibi sinirli ve gergindim ama artım daha rahatım sanırım anneliğe alışmaya başladım

Yoksa sende en çok gece mi sinirli ve gergin oluyorsun annesi :) tatlı uyku bölününce 5 dk uyumak için can atıyorum ama hanfendi boncuk boncuk bakıyor :)

Valla ben hergün 2 sa yürüyorum, 12 kat merdiven cıkıyorum, arada da squat yapiyorum. Yine de normal doğmazsa çıldırcam artık.

canım yaa dr bir şey vermedimşi gaz sancısı için birde nasıl ıkınmaya çalışıyorlar minnacık bedenleriyle

Senn doktorun 42 ye kadar bekleme taraftarı mı?
Benm son 1 haftam malesef 41 sonuna kadar bekler doktorum
Yok canım nerdeee? Bana kalsa ben beklerim. 40 hafta dolunca müdahale ederiz dedi. Ben istemediğimi belirttim. 41 in sonuna kadar bekleyebilir. Yarın beklenen doğum tarihim. "Gel o gün konuşalım" dedi. Neye karar verecek bilmiyorum.

Ayyyh canım yaaa.
Çok güzel anlatmışsın.

Yoksa sende en çok gece mi sinirli ve gergin oluyorsun annesi :) tatlı uyku bölününce 5 dk uyumak için can atıyorum ama hanfendi boncuk boncuk bakıyor :)
bana akşam oldumu bir hüzün çöküyor, birde haberleri açtıklarında içim kararıyor anlatamam nasıl kaygıyla doluyor içim kızımı alıp kaçasım geliyor hemen nasıl bir dünyaya geldi benim yavrum diye

Hahaha :)) evet ya çok tatlı emiyolar benimki sanki 3 gün emmemis gibi her defasında emerken öyle sesler çıkarıyorki iştahlı iştahlı kuzum benim yaa :)
sinirle yapışıyor gibi memeye ıhh ıhh diye diye emiyor yazık bide sarlık dan dolayı ben çok uyandırdım kızı şimdi uykudan kalkınca ban nasıl sinirli sinirli bakıyor cadı

sizlerinde az kaldı yaa bakalım ne maceralar bekliyor inan gözğnğn içine bakar oldum o doysun uyusun ohhh dünyam benim yaa

Ama 40 cok erken, en azından 41 e kadar beklesin bari.

Maalesef canım keşke elimizden daha fazlası gelse onların gelecekleri için ama dua etmekten başka çare yok ben bütün acıları çekmeye razıyım yeterki kızımın ayağı taşa bile degmesin Allah ömürleri boyunca korusun yavrularimizi acılarını göstermesin

Ben de aynı fikirdeyim canım. Benim beklenen tarihim yarın. 1 hafta gecikir diyordum ama yeni ay olunca sanırım 1 gün gecikmeyle doğum yapacağım.

amin canım ya annelik çok güzel anneme sarılıyprum hergün sen neler çektin diye bizi büyütürken

Sariligimiz artmıştı onun için kontrole gittik. Çok şükür düşmüş biraz o rahatlikla oglusum içindekileri doktor teyzesine dökme ihtiyacı duydu

Gözün aydın canım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinin içinde erkek bebek için, altı açıldığında etrafa yapmasın diye bir kapak varmış. Kutunun üstünde resmini görmüştüm. İstersen bir dene. Ayrıca piyasada içeriği en sağlıklı olan ıslak mendillerden. Benimki kız olduğu için kızlara uygun paketten aldım.

Bizimkide banyo yaptırırken düştü. Bizde korkar olduk altını acarken. bugün doktor teyzesinin ofisinin her yerine işaretini bıraktı oğlusum :)
Canım az önce zendosta yazmıştım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinde bir kapak varmış. Onu dene istersen.

Canım bu yastık nerde satılıyor? İnternette bildiğin bir site var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…