2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar biz bugün bir haftalık olduk..
Maşallah oğluma :)
Anne olmak zor olsada gerçekten çok güzel.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Pazartesi günü doğum günümdü. Geçen yıl doğum günümü hatırladım.
O gün çok ağlayıp dua etmiştim.
Yeni yaşımda eksilmeyelim çoğalalım diye..
Şükürler olsun bu doğum günüm de evladım kucağımdaydı.
Her geçen gün büyüyoruz.
Daha göbeğimiz düşmedi.
Sizin yavruların kaçıncı gün düştü kızlar?

Of meltemcim beklemekten bunaldim yetmezmiş gibi kv arıyor daha dogurmadin mi ay daha kaç gün var deyip sinirimi bozdu
Benm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.

Benm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.
Ay benide kızın arkadaşları ve kızıda bıktırmışlar kız hergün tarih söylüyor dünde öğretmeni bile aradı artık sıkıldım herkese hep 16 aralık demekten

Doktorum 41 haftadan sonra beklemek istemiyo, 41 i gecirirsen imzali kağıt ver sorumluluğu ben almak istemem dedi
Dr dinle meltem normal olucak inşallah olmazsada nasip de kızkardeşim bekledi ve yinede sonuçta acil sezeryan boşuna suni sancı çekti bebeği kakasını yaptı çok uraştılar daha geç çıktı hastaneden inşallah bade hm engeç pazartesi normal doğar

Benim kardeşim altını alırken mermerşahin kumaş varya onlardan almıştı pipinin üstüne koyup popoyu temizliyordu yaparsa o ıslanıyordu

Hadi ya ilk kez duydum avm ye gittiğimde bir bakayım canim o değil üst değışmekten üşütecem diye korkuyorum kaçkez ananenin eline işedi ama artık işi çözdüm gibi altını açtığımda pipisini havaya diktiğinde hemen işiyor bende önce kontrol ediyorum

Bende çok gerginim ya hamileliğinin başından beri hiç böyle hissetmemiştim ay iyi ki varsınız ya yoksa kafayı yerdim

İlk dönem ılık suda pamuğu ıslatıp ole silmeni tavsiye ederim canım. Bende ilk Unibaby nin yenidogan ıslak mendilini kullandım poposunda kızarıklık oldu. Pamuğa gecince kızarıklık da hemen gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…