2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım su bıle ıcemıyosan 3 kılodan fazla verdıysen acıle gıt vucudunun sıvıya ıhtıyacı var serumla sıvı takvıyesı yapılsın :S
Yok cnm karnimda şişlik var kilo vermedim su içmek istiyorum ama su kokuyor gibi gelio bana çok halsiz kaldim

uff maşallah canım sen baya tecrübelisin ben bir düşük yaptım oda kesa falan görünmüyodu bu ikinci :) trabzonda benimde arkadaşım var bu arada onunda iki kızı var yeşil gözlüsarısın kıvırcık saçlı biran dedim omusun yoksa

yok ben samsundayım canım

mutfak kokuyor banyo kokuyor bütün ev bana kokuyor ne kahvaltı yaptım ne bişe icebildim yarın hastaneye gidicem bi ilaç isticem
canım o bulantıyla ılacta ıcemezsın sen doktorundan ıgnesını ıste ben oncekınde emedur ıgne kullanıyodum 2 gun rahat edıyodum

Bende gittim bugun doktora kalp atislarini 6+2 de duymustum ama daha guclenmemisti kalp atislari bugun cok net duyduk :) mide bulantim cok hic bi sey yiyemiyorum ilac yazdi zofer diye bakalim ise yarayacak mi. 3,5 kilo vermisim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…