ben zaten 7 24 burdayımbebem bir sen varsın meldada gitti :) ama olsun daha iyi sevdim ben burayı
Yok cnm karnimda şişlik var kilo vermedim su içmek istiyorum ama su kokuyor gibi gelio bana çok halsiz kaldimcanım su bıle ıcemıyosan 3 kılodan fazla verdıysen acıle gıt vucudunun sıvıya ıhtıyacı var serumla sıvı takvıyesı yapılsın :S
nefesını tut o sekılde az az da olsa ıcmeye calıs canım su cok onemlı :SYok cnm karnimda şişlik var kilo vermedim su içmek istiyorum ama su kokuyor gibi gelio bana çok halsiz kaldim
benım 6. gebelık canım 2 sı yasıyo baya tecrubelıyım hamılelık konusunda :Ssu muhakkak ıc 1,5 yeter yazın arttırırsın az daha kılo 1 kılo almısım ama şişkınlıgım cok 6 aylık hamıle gıbı karnım
mutfak kokuyor banyo kokuyor bütün ev bana kokuyor ne kahvaltı yaptım ne bişe icebildim yarın hastaneye gidicem bi ilaç isticemnefesını tut o sekılde az az da olsa ıcmeye calıs canım su cok onemlı :S
hahah ben çalışıyorum az daha takılırsam kovulcamben zaten 7 24 burdayım
yok ben samsundayım canımuff maşallah canım sen baya tecrübelisin ben bir düşük yaptım oda kesa falan görünmüyodu bu ikinci :) trabzonda benimde arkadaşım var bu arada onunda iki kızı var yeşil gözlüsarısın kıvırcık saçlıbiran dedim omusun yoksa
Hamileliğin başından beri ağzıma tatlı suremedim tiskindim ama armut u denicem canm saolltuzlu şeyler ye canım birde armut kesiyo zorla ye azcık rahatlatıyor birde aç karnına orijinal bal ye
canım o bulantıyla ılacta ıcemezsın sen doktorundan ıgnesını ıste ben oncekınde emedur ıgne kullanıyodum 2 gun rahat edıyodummutfak kokuyor banyo kokuyor bütün ev bana kokuyor ne kahvaltı yaptım ne bişe icebildim yarın hastaneye gidicem bi ilaç isticem
2 sene olmuştur oraları hep gezdim doğu karadeniz batı karadeniz turu yaptıkyok ben samsundayım canım
senın kızın olcakHamileliğin başından beri ağzıma tatlı suremedim tiskindim ama armut u denicem canm saoll
rica ederim cnm balıda dene sabah aç karnına 1 tatlı kaşığıHamileliğin başından beri ağzıma tatlı suremedim tiskindim ama armut u denicem canm saoll
bizimkiler oğlanmı diyorsuns
senın kızın olcak
benım ıcıme oyle doguyo kızımda bende tatlıdan tıksınmıstım gormeye bıle dayanamıyodumbizimkiler oğlanmı diyorsun
Eme dur ictim ben hiç faydasını görmedim iğnesi daha etkilidir evetcanım o bulantıyla ılacta ıcemezsın sen doktorundan ıgnesını ıste ben oncekınde emedur ıgne kullanıyodum 2 gun rahat edıyodum
Kız mi olacak erkekmi bilmiom ama çok huysuz olcak belli benim iflahimi kuruttuu:))s
senın kızın olcak
Kız bana bal demeeee:)))))rica ederim cnm balıda dene sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı
kızın olcak canım hem tatlıdan tıksınıyosun hemde cok kusuyosun kız cocugunda cok bulantı olurmusKız mi olacak erkekmi bilmiom ama çok huysuz olcak belli benim iflahimi kuruttuu:))
Kız burdayımbebem bir sen varsın meldada gitti :) ama olsun daha iyi sevdim ben burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?