Gecmis olsun canım bol bol kreker ye bulantıyı geciriyorBende gittim bugun doktora kalp atislarini 6+2 de duymustum ama daha guclenmemisti kalp atislari bugun cok net duyduk :) mide bulantim cok hic bi sey yiyemiyorum ilac yazdi zofer diye bakalim ise yarayacak mi. 3,5 kilo vermisim bu arada
Allah yardımcın olsun canım ınsallah ılac ıse yararBende gittim bugun doktora kalp atislarini 6+2 de duymustum ama daha guclenmemisti kalp atislari bugun cok net duyduk :) mide bulantim cok hic bi sey yiyemiyorum ilac yazdi zofer diye bakalim ise yarayacak mi. 3,5 kilo vermisim bu arada
Elif baktınmı verdigim linkeAllah yardımcın olsun canım ınsallah ılac ıse yarar
Ooo cok kilo vermissin canim benimde bulsntim cok ama zorla yiyorum ben hatta yedikten sonra iyi geliyor bi sure rahatliyorum bende ysrin gidicem dr.aBende gittim bugun doktora kalp atislarini 6+2 de duymustum ama daha guclenmemisti kalp atislaridrun cok net duyduk :) mide bulantim cok hic bi sey yiyemiyorum ilac yazdi zofer diye bakalim ise yarayacak mi. 3,5 kilo vermisim bu arada
baktım canım yazcakları gun gun yazmıslar hepsını okumadım ama suprız olsun dıyeElif baktınmı verdigim linke
Amin canım aramıza hoşgeldin allah yardımcın olsun :) Sağlıkla alalim kuzularimizi kucagimiizaArkadaşlar bende araniza yeni katıldım ultrasona göre 5 6 hafta arasıyız adetime gorede 6+2 fakat benim ufak bir leke gelmişti geçen hafta full yattım bu hafta da dinlenme verdi gene doktor dua edin arkadaşlar pıhtı gibi bir kan var içerde inşallah geçer 16 mayısa tekrar randevu aldık inşallah kalp atislarinida duyarız rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağimiza almayı nasip eder inşallah bu arada ankaradan olan arkadaşlar varmi
baktım canım yazcakları gun gun yazmıslar hepsını okumadım ama suprız olsun dıyebırazda uzun surer dıe gun gun
hos geldın canım aramıza korkma hemen hemen hepımızde lekelenmemız oldu cok sukur atlattık sende atlatcaksın Allahın ıznıyleArkadaşlar bende araniza yeni katıldım ultrasona göre 5 6 hafta arasıyız adetime gorede 6+2 fakat benim ufak bir leke gelmişti geçen hafta full yattım bu hafta da dinlenme verdi gene doktor dua edin arkadaşlar pıhtı gibi bir kan var içerde inşallah geçer 16 mayısa tekrar randevu aldık inşallah kalp atislarinida duyarız rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağimiza almayı nasip eder inşallah bu arada ankaradan olan arkadaşlar varmi
ben yapamıyorum gordugum anda mıdem bulanıo ablam yapıo saolsun yada gece esım ısten gelınce esım yapıyokızlar akşam yemeklerınızı pişirdiniz mi yaa ben daha pişirmeyi düşünürken tiksiniyorum dün ilk kez çıkardım. 7+0 ım
yemeklerinizi rahat pişirebılıyor musunuz
Tatlı olmadığı sürece herşeyi pişirip yaparım ben bulantin varsa kreker ye cnmkızlar akşam yemeklerınızı pişirdiniz mi yaa ben daha pişirmeyi düşünürken tiksiniyorum dün ilk kez çıkardım. 7+0 ım
yemeklerinizi rahat pişirebılıyor musunuz
oy hosgeldın canım aramıza ne guzel ıkı tane bırden Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın mınılerınımerhaba kızlar bende yeni katılıyorum aranıza Allah nasip ederse ikiz bebeklerim olucak.Benimde midem çok bulanıyor elimde çubuk kraker devamlı onu yiyorum.
Hosgeldin aramiza canım herkesde bulantı var allah yardimci olsunmerhaba kızlar bende yeni katılıyorum aranıza Allah nasip ederse ikiz bebeklerim olucak.Benimde midem çok bulanıyor elimde çubuk kraker devamlı onu yiyorum.
Sagol canim İse yaramiyor yaa ondan da tiksindimGecmis olsun canım bol bol kreker ye bulantıyı geciriyor
Doktora görün istersen çok geçmiş olsunSagol canim İse yaramiyor yaa ondan da tiksindim
Sagol canim insallahAllah yardımcın olsun canım ınsallah ılac ıse yarar
oy hosgeldın canım aramıza ne guzel ıkı tane bırden Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın mınılerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?