2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
amin canım ınsallah zaman bı gecse hızlıca

evet ama buralara gelene kadar o kadar günleri saydım ki anlatamam :)şuan tadını çıkarıyorum ne kadar midem çok bulansada buna bile şükür diyorum :) bundan sonrası geçer herhalde en azından bizimle olduğunu biliyoruz Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

amin ınsallah canım bulantıların 12. haftada yok denecek kadar azalcak sadece bebişler acıkınca olcak o zaman daha cok tadını cıkarcaksın hamılelıgın

Merhaba kizlarr.. ne tatli ne tuzlu hicbirsey yiyemiyorum kilo vermeye başladım sürekli halsizim uyuyorum. Eşim cok kotu gorunuyosun hayat enerjin bitti senin deyip duruyor beni canlandırmaya çalışıyor ama nafile midem çok bulanmiyo iştahsızlıktan yiyemiyorum. karaktermis leblebiymis hiç faydası yok bana onlar bile midemi sisiriyor

eksı seyler deneseydın canım lımonta v.s belkı ıyı gelır :S Allah yardımcın olsun

Ben de tatlıdan tiksiniyorum ama
Dun hap ictim Zofer diye cok iyi geldi ,doktor yazmıştı zaten zor durumda kalınca onu alabilirsiniz ,ben cok zayıfladım cunku yiyip çıkarmaktan (( siz de sorun bi doktora .guzel bi ilac,hayata dondum

acilde kan testi yaptırdım değerim 9742.20 nasıl kaç haftalıktır ordaki doktor bilemedi

Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi progestan verdiler mi
Saol cnm daha iyiyim.kanama azaldı sanırım.vajinal ultrasonda gorunuyo ic camasirima az geciyo.dun daha coktu.simdi kanama bittimi emin olamiyorum cnm.progestan günde 3 kez kullanıyorum.

Saol cnm daha iyiyim.kanama azaldı sanırım.vajinal ultrasonda gorunuyo ic camasirima az geciyo.dun daha coktu.simdi kanama bittimi emin olamiyorum cnm.progestan günde 3 kez kullanıyorum.
gecmıs olsun canım ınsallah hemence sag saglım atlatırsın bu durumu

Aman dikkat et yorma cnm

Ben varim cnm igneyi haftada 1
Progestani her aksam fitil olarak 1 aliyorum
canım pekı ıgneyı haftada bır kullanıorsun ya benım doktorda bana yazdı ama bırını bu hafta dıgernı ıkı hafta sonra kulan dedı o fıtıl seklınde olanı ıste bende acayıp koku yapıor sen nasıl hıssedıorsun kendını sana ıyı geldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…