2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
eksı seyler deneseydın canım lımonta v.s belkı ıyı gelır :S Allah yardımcın olsun
Sağol canım :) limonlu soda içiyorum biraz iyi geliyor. Hatta bugün bi şey gördüm internette kadının biri doktora soruyor çok soda içiyorum bebeğim erir mi diye
yemek yemeyip aç gezsem superim hicbiseyim yok ama yiyince şişkinlik yapıyor işte ona uyuz oluyom bebeğim iştahsız mi olcek acep

bebegım erırmımı kahkaha attım yemeden olmuyo ama ya benım agzım bos kalmıyo hıc

Tmm canm

Canim hic birsey istemiyor. Ne yemek gorsem dusunsem iyyyy oluyorum.. Acim yine ..

Ya doktor pazartesi gel dedi kalp atışları için 6+3 oluyo pazartesi ben bi kaç gün daha ense yapsam gitmesem ödüm kopuyo duyamam die varya

bulantısı olan arkadaslar sımdı bı dr arkadasım soyledı azıcık çiğ turk kahvesı yut gecer dedı denıcem

Ya k8zlar bugib agrim olmadi dun fenaydi bu seferde insan garip oluyor alalh korusun birseymi var acaba diye resmne manyaklastim yaaa

canım sende gercekten bebegının kalp atıslarnı dınleetılermı bızde dınletılmedı cnku zararlıdır dıe
Evet, dinledim. Ablam , görümcem, ve birçok arkadaşım doğum yapAn dinlediler ve sapasağlam bebekleri var . Niye zararlı olsun ki. Ultrasonla bakarken duyuluyo zaten.

Evet, dinledim. Ablam , görümcem, ve birçok arkadaşım doğum yapAn dinlediler ve sapasağlam bebekleri var . Niye zararlı olsun ki. Ultrasonla bakarken duyuluyo zaten.

burdaki zararlı olan şey şu. Bebeğin kalp atışları 5 6 haftalık gebelikte ancak doppler ile duyulabilir. Bu doppler ısı verdiği için o ısı bebeğe zararlı olabilir. Ancak 7 8 haftalardan sonra kalp atışı güçlendiği için ultrasona yansır. Bunun da herhangi bir zararı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…