- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Melda gözün aydın :)) vajinal mi baktıKızlar bugün dr a gittik 11.30 da , meleğimin kalp atışlarını duydum 2 hazirana randevu verdi
kızlar akşam yemeklerınızı pişirdiniz mi yaa ben daha pişirmeyi düşünürken tiksiniyorum dün ilk kez çıkardım. 7+0 ım
yemeklerinizi rahat pişirebılıyor musunuz
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.. Çok şükür kalp atışını duymuşsun. Bende perşembe gidecem insaAllah şuan 5+5 çok şükürHmm bnm kanama nerede bilmiyorum ama kalp atışı varmış şükür cnm
Sağol canım :) limonlu soda içiyorum biraz iyi geliyor. Hatta bugün bi şey gördüm internette kadının biri doktora soruyor çok soda içiyorum bebeğim erir mi diyeeksı seyler deneseydın canım lımonta v.s belkı ıyı gelır :S Allah yardımcın olsun
Evet canımMelda gözün aydın :)) vajinal mi baktı
bebegım erırmımı kahkaha attımSağol canım :) limonlu soda içiyorum biraz iyi geliyor. Hatta bugün bi şey gördüm internette kadının biri doktora soruyor çok soda içiyorum bebeğim erir mi diye
yemek yemeyip aç gezsem superim hicbiseyim yok ama yiyince şişkinlik yapıyor işte ona uyuz oluyombebeğim iştahsız mi olcek acep
Allah sana da duymayı , kucağına almayı nasip etsin.allah hepimizin yüzüne Gülsün inşallah cnmmGeçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.. Çok şükür kalp atışını duymuşsun. Bende perşembe gidecem insaAllah şuan 5+5 çok şükür
Tmm canmHOŞGELDİN. SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH
çok üzüldüm ama başka bir doktora git istersen. yani belki doktor görememiştir.kesenin şekli nasıl? oval mi, dağınık mı düzenli mi?
maşallah gözün aydın
o çiğ etle yapılandan bahsetmiştir. diğer türlü olanlar ince bulgur ve bol baharatla yapılıyor. en fazla midemizi bozarız canım. hiç korkma..
yok canım olmadı hiç. doktor farketmeseydi gayet hoyratça davranacaktım ve belkide kanama başlayacaktı. istirahat ve vajinal jel verdi kanama olmasın diye. ama risk altındayım. kesemin yanında kan kesesi var.
allah razı olsun. benim henüz kanamadı ama doktorum kanamaz diye kesin konuşamam biz şimdiden önlemimizi alalım dedi.
17 mm de fazla büyük değil mi canımşmdi netten baktım 12.5 mm olmalıymış 8.haftada
şimdi ilacın üzerine baktım gece yatarken yazıyor. kafam çok karıştı doktorumu arayım sana da bilgi veririm
Takvimde bebeği karnimizda gösteriyor ya gerçekten çıkmış midir karnimiza bnm ilk gebeligim deAllah sana da duymayı , kucağına almayı nasip etsin.allah hepimizin yüzüne Gülsün inşallah cnmm
yok daha yukarda deıl oyleTakvimde bebeği karnimizda gösteriyor ya gerçekten çıkmış midir karnimiza bnm ilk gebeligim de
korkma canım bende 6+0 bıde 6+3te duydum ınsallah duyarsın sendeYa doktor pazartesi gel dedi kalp atışları için 6+3 oluyo pazartesi ben bi kaç gün daha ense yapsam gitmesem ödüm kopuyo duyamam die varya
ikilibtatamayi ozeldemi yapcan fiyati neymis ogrendinmi ?Bende öğürerek basladm güne bi duş aldm kendime geldim göbegim almis basini gitmis baya sismisim.16 Mayista ikili taramaya gün aldik bakalim hayirlisi.
valla sekerim bana doktor ole dedi ondan dedimbenım eşit hatta belım daha incedir bacaklar kalın sankı bıraz
Canim sordum. Doktorum yatarken dedi.. adam doçent Dr. Herhalde biliyordur ne bileyim.Tmm canm
Himm iyi öyle yaparzCanim sordum. Doktorum yatarken dedi.. adam doçent Dr. Herhalde biliyordur ne bileyim.Kararsız kaldim
Evet, dinledim. Ablam , görümcem, ve birçok arkadaşım doğum yapAn dinlediler ve sapasağlam bebekleri var . Niye zararlı olsun ki. Ultrasonla bakarken duyuluyo zaten.canım sende gercekten bebegının kalp atıslarnı dınleetılermı bızde dınletılmedı cnku zararlıdır dıe
Evet, dinledim. Ablam , görümcem, ve birçok arkadaşım doğum yapAn dinlediler ve sapasağlam bebekleri var . Niye zararlı olsun ki. Ultrasonla bakarken duyuluyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?