- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Ay tüm pozitif doğum hikayecileri kendilerini işe Yada Yürüyüşe vermiş oluyo ya :) ondan dolayı yaptım ama yemedi :) tık yokAyyy ilahiMinidefnem
Çok güldüm. Allah da seni güldürsün.
Bence hazırlıkları bekliyorlar. Benim herşeyim hazır. Fakat hastane çantasının fermuarını kapatmadım. Sanırım kapatmamı bekliyor.
Canım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukurNormali bu kadar isteyince stres okuyo işte insanda
Neyse sen hala forumdasin, ne zaman ameliyat?
Gözün aydın, allah bağışlasınCanım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukur
Sanırım doğum olmuştur canım. Mesajını yeni okudum. Gözün aydın. Umarım sen de bebeğin de iyisinizdir. Bol bol sütün olsun.
Teşekkürler canım. Sana da kolay ağrısız doğum diliyorum.
Çok tesekkurler darisi sana inşallahGözün aydın, allah bağışlasın
Ilk doğum mu cnm gözüm Aydın,Ben de 8 aralik sali gunu normal dogumla kizimi kucAgima aldim
Denemeden bilemeyiz ki
Allah büyük
Sağol, şu anda bişey söylemek faydasızmış, bir dahaki görüşmemizin belirleyici olacağını düşünüyor. Doğum başlarsa ztn konuşmaya gerek yok, başlamamış olursa da 21 aralıkta konuşuruz dedi.
Amaca giden yolda her şey mübahtır!
Benm de oyle ya, arkadaslarim aramaya basladi. Bi de ben inşaat muhendisiyim, arkadaslarim erkek :))Haha ya valla o degil de arayip duruyorlar. Ben haber vercem diyorum ama sorup sorup duryorlar sirf onlar icin dogurasim var
ben ben ben :)Kızlar bişi sorcampoposu ağrıyan var mi benim gibi bildiğiniz kaba etim tutulmuş gibi ağrıyo.
Oyy masallah kuzuşa :) sağlıkla sıhhatle büyüsün miniş :)Canım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukur
Gözün aydın canm, normal doğum hıkayeni duymak isteriz Normal isteyenler için bi moral olur.Ben de 8 aralik sali gunu normal dogumla kizimi kucAgima aldim
Ne guzel.. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok guzel anlatmissinKizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim ciktitemizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim
Haha seninki de iyiymis.. onlari bile merak ettirdin yani ::)Benm de oyle ya, arkadaslarim aramaya basladi. Bi de ben inşaat muhendisiyim, arkadaslarim erkek :))
Haha seninki de iyiymis.. onlari bile merak ettirdin yani ::)
Ben de inanirim ama iste kader kismet bebeklerin dogum tarihleri belli biz bosuna stres yapiyoruz sanirim :/ haftasonu bakalim biseler olacak miBence de yedikleriniz içtiklerimiz herşey etkiler. Önce bizi, sonra bebeğimizi.
Her doktorun uygulaması farklı işte.
Daha gün bitmedi. Ama ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bana da yaramadı ki ben böyle şeylere çok inanırım.
Canım çok güzel anlatmışsın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Maşallah.
Hah ha ha. Aynen. :)
Yaa neden acaba bu da doğum Sancısı Başlangıcı olabilir diye kvben ben ben :)
ee artık günlerimiz yaklaştı ağırlıktan dolayı oluyordur canım bir de kemikler hazırlanıyorYaa neden acaba bu da doğum Sancısı Başlangıcı olabilir diye kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?