2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ha işte ben o parayı soruyorum ikinci cocuk benim 400 olması gerek 144 u aramam lazım o zaman
Birde sen öğretmendin dimi öyle hatırlıyorum ak partida altı ay ayda 100 lira vericekti onun içinde 156 beyaz masayı arayıp bilgi al istersen

Neyi söylüyosunuz kızlar, bnm de yapmam gereken şeyler var mı?
Canım benim çalışamaz raporum girilmemiş onun için uğraşırken bugün emzirme paranı hastane girişini yapıyor doğumdan sonra onuda yaptır hastanedeyken dediler

Birde sen öğretmendin dimi öyle hatırlıyorum ak partida altı ay ayda 100 lira vericekti onun içinde 156 beyaz masayı arayıp bilgi al istersen
Senden sonra 144 aradim okulunuza form ve kimlik fotokopisi vereceksiniz onlar halledecekler dedi bende direk okula gittim belgeleri verdim siz halledecekmişsiniz dedim çıktım hicbirşeyden haberleri yok sinir oldum.bu dediğin ayĺik 100 lira neyin nesi hiç duymamıştım onu memurlara mı veriliyor

Maşallah nediyim beklemeye devam

Cnm bnm guzel haberlerni aldkya cok sukur gozun aydn cnm

Evet canım iktidar ak parti olursa memurlara aylık 100 lira ay verilecek ve sonrasın da 600 mü 800 kreş yardımı yapılacak diye söz verdiler afişler bilbordlarda hep çıktı belediyenin beyaz masasını ara yada 156 bir sor istersen

Saol canım valla sizde haber verin mutlaka bende arada girip bakıyorum yorumlar baya biriktiği için kaçırabilirim. Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım hergğn dua ediyorum bugün olsun diye sendende güzel haberleri bekliyoruz umarım haftasonu hepimiz için hayırlı haberlerle gelir

Birde okulu ihmal etme didikle sıkıştır ihmal etmesinler benim muhasebeci bugün ben hallettim arıyo b eni ayla hm problem yokmuş ben hallettim ondan dedim

Böyle Atıp tutuyorum da kıyamam di mi ya :)
Evet meltem doğumda çektiklerimizden dolayı bir daha çocuk doğurmayacağım bi tane yeter bilmem ne söylenmiştim üç tane düşük ve kürtajlarından sonra yeter bu son bak dördüncüyü inşallah nasipse alıcam kucağıma onların kokusu yüzü herşeyi unutturuyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…