Ay bunu bnde merak ediyrmmKızlar Bebekleriniz ne kadar arayla ve kaç dk emiyor
Evet canım ordan nerden almamız gerekiyorsa adres veriyorlarHa işte ben o parayı soruyorum ikinci cocuk benim 400 olması gerek 144 u aramam lazım o zaman
Birde sen öğretmendin dimi öyle hatırlıyorum ak partida altı ay ayda 100 lira vericekti onun içinde 156 beyaz masayı arayıp bilgi al istersenHa işte ben o parayı soruyorum ikinci cocuk benim 400 olması gerek 144 u aramam lazım o zaman
Bende ozaman yaptim doğumu :)Ben de 8 aralik sali gunu normal dogumla kizimi kucAgima aldim
Şaplakmı atıcan öpücükmü kondurcan bakalım kokusunumu çekicen içineYarin ilk iş haZirliyorum cantami, yine de normal doğmazsa, hani bebek ılk doğunca dr kıcına saplak atiyo ya, o şaplağı ben aticam hem de okkali bi şekilde :))
Bizede ip ucu versen bariAhahahaaa tamam söylerim sana da :))
AmiinnnÇok tesekkurler darisi sana inşallah
Evet canım zaten o olay aklıma geldi ay diyorum 140 144 müydü sonra demesin bu kız teröristmi nereleri aratıyoYa da terör ihbar hattını arayabilirsin onlar da veriyolar süt parasını Di mi aylacm :))
Yok zaten şu an birşey yazmıyorum :) bebek gelsin yeni proje başlayınca söylerim:)Bizede ip ucu versen bari
Canım benim çalışamaz raporum girilmemiş onun için uğraşırken bugün emzirme paranı hastane girişini yapıyor doğumdan sonra onuda yaptır hastanedeyken dedilerNeyi söylüyosunuz kızlar, bnm de yapmam gereken şeyler var mı?
Senden sonra 144 aradim okulunuza form ve kimlik fotokopisi vereceksiniz onlar halledecekler dedi bende direk okula gittim belgeleri verdim siz halledecekmişsiniz dedim çıktım hicbirşeyden haberleri yok sinir oldum.bu dediğin ayĺik 100 lira neyin nesi hiç duymamıştım onu memurlara mı veriliyorBirde sen öğretmendin dimi öyle hatırlıyorum ak partida altı ay ayda 100 lira vericekti onun içinde 156 beyaz masayı arayıp bilgi al istersen
Maşallah nediyim beklemeye devamKızlar bu arada dr'dan çıktık, bebek iyi, 3380 gram. Suyu iyi, keyfi yerinde. Yürüyüş yap ve 5 taneyi geçmesin hurma ye dedi. "Haftaya kadar doğum haberini bekliyorum, olmazsa 21 Aralık pazartesi gel, o zamana kadar doğum dışında başka bi rahatsızlığın şüphen olursa yine gelebilirsin" dedi. Hepsi bu
Cnm bnm guzel haberlerni aldkya cok sukur gozun aydn cnmKizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim ciktitemizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim
Böyle Atıp tutuyorum da kıyamam di mi ya :)Şaplakmı atıcan öpücükmü kondurcan bakalım kokusunumu çekicen içine
Evet canım iktidar ak parti olursa memurlara aylık 100 lira ay verilecek ve sonrasın da 600 mü 800 kreş yardımı yapılacak diye söz verdiler afişler bilbordlarda hep çıktı belediyenin beyaz masasını ara yada 156 bir sor istersenSenden sonra 144 aradim okulunuza form ve kimlik fotokopisi vereceksiniz onlar halledecekler dedi bende direk okula gittim belgeleri verdim siz halledecekmişsiniz dedim çıktım hicbirşeyden haberleri yok sinir oldum.bu dediğin ayĺik 100 lira neyin nesi hiç duymamıştım onu memurlara mı veriliyor
Saol canım valla sizde haber verin mutlaka bende arada girip bakıyorum yorumlar baya biriktiği için kaçırabilirim. Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım hergğn dua ediyorum bugün olsun diye sendende güzel haberleri bekliyoruz umarım haftasonu hepimiz için hayırlı haberlerle gelirEvet canım çok haklısın. Herşey yolunda çok şükür. Aramızda 1 gün var seninle. Bana da doktorum önceden 41 in sonuna kadar bekleriz, önce suni sancı deneriz, olmazsa sezaryen demişti. Fakat 40'ın dolduğu gün yani dün, pazartesiye kadar bekleyip olmazsa direk sezaryen deyince şok etkisi yaşadım. Ne açılma, ne sancı, ne nişan var
Ayrıca suyu da azalmış. Öyle olunca da riske atmak istemediğini belirtti. Aslında haklı ama beklemediğim için moralim bozuldu. Iyi ki varsınız. Moralim düzeldi. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Normal sezaryen farketmez artık
cooperm canım durumundan haberdar et bizi. Yorumlar çok birikiyor. Bazen hepsini okuyamıyorum. Beni etiketlersen ya da alıntı yaparsan çok sevinirim. İnşallah doktor kontrolünden güzel haberlerle gelirsin.
Ayyy hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle ve bütün doğum yapan ve yapacak olan hamilelerle.
Herkesin farklı oluyormuş canım. 48 saat içinde diye duydum ama belli olmaz sanırım. Kontrolden gelince haber ver canım.
Birde okulu ihmal etme didikle sıkıştır ihmal etmesinler benim muhasebeci bugün ben hallettim arıyo b eni ayla hm problem yokmuş ben hallettim ondan dedimSenden sonra 144 aradim okulunuza form ve kimlik fotokopisi vereceksiniz onlar halledecekler dedi bende direk okula gittim belgeleri verdim siz halledecekmişsiniz dedim çıktım hicbirşeyden haberleri yok sinir oldum.bu dediğin ayĺik 100 lira neyin nesi hiç duymamıştım onu memurlara mı veriliyor
Evet meltem doğumda çektiklerimizden dolayı bir daha çocuk doğurmayacağım bi tane yeter bilmem ne söylenmiştim üç tane düşük ve kürtajlarından sonra yeter bu son bak dördüncüyü inşallah nasipse alıcam kucağıma onların kokusu yüzü herşeyi unutturuyor bizeBöyle Atıp tutuyorum da kıyamam di mi ya :)
Ay ayla ya :)) ailemizim neşesi oldun valla :)Evet canım zaten o olay aklıma geldi ay diyorum 140 144 müydü sonra demesin bu kız teröristmi nereleri aratıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?