Ewet ya gerizekalılar mesala geçen aile beyanı doldurdum verdim çocugu uzerime kaydettirmek için maaşa az da olsa yansıyacak eşim tesadüf eseri ilçe mebe gitmişti yine bi evrak için o günde maaşlar hazırlanıyormuş bizim gerizekalılar daha benim dilekçe ve aile beyanını ilçeye göndermemiş eşim hemen orda halletmiş orda dikkat etmese bu ay yararlanamayacaktık onların umrunda değil üç kuruş üç kuruştur sonuçta verilen bir hak.Birde okulu ihmal etme didikle sıkıştır ihmal etmesinler benim muhasebeci bugün ben hallettim arıyo b eni ayla hm problem yokmuş ben hallettim ondan dedim
Tamam canım çok sağ ol hafta sonu gecsin bi arayım orayıdaEvet canım iktidar ak parti olursa memurlara aylık 100 lira ay verilecek ve sonrasın da 600 mü 800 kreş yardımı yapılacak diye söz verdiler afişler bilbordlarda hep çıktı belediyenin beyaz masasını ara yada 156 bir sor istersen
Gözünüz aydınKizlar bende bebegimi kucagima aldim 5 aralik gunu yeni girme sansim oldu. Cok aci cektim normal dogum ile basladi 11 saat sancidan sonra bebegimi kaybediyordum kalp atislari dusuyordu acil sezeryana alindim. Bebegim cok sukur kucagimda ve bizimle .. Ameliyat sonrasi cok agri cektim hala agrilarim var genel anestezi oldu dikisim yok estetikle yapistirma oldu cok sizliyor. Sezeryan ile dogum yapan arkadaslar ayaga kalkti mi agrilari gecti mi merak ediyorum. Neler yapiyorsunuz sutunuz var mi tecrubelerimizi paylasalim <3
Evet meltem doğumda çektiklerimizden dolayı bir daha çocuk doğurmayacağım bi tane yeter bilmem ne söylenmiştim üç tane düşük ve kürtajlarından sonra yeter bu son bak dördüncüyü inşallah nasipse alıcam kucağıma onların kokusu yüzü herşeyi unutturuyor bize
Maşallah gözünüz aydınCanım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukur
Eşimde sayende çok yaşayacağım diyor sana sinirlendiğimde bile verdiğin cevaplarla beni güldürüyorsun diyor tek kötü yanım önce herşeyin olumsuz kötü yanını düşünüyor işte bir problem yaşasın hemen tlf açıyor neşesi yerine geliyor kocişimin arkadaşlarımda pıtırcık koydular adımıAy ayla ya :)) ailemizim neşesi oldun valla :)
Cnm şimdi sürsek faydası yok mu. Hastahaneye gittik gidicez az kaldı, hem de o telaşta unutulur evde sürsemKuru soğan canım
Teşekkür ederim. Dün baya kötüydüm. Destekleriniz sayesinde düzeldim. Bugün eski halime döndüm. Çok iyiyim.Walla bravo hala huzurlu ve mutlusun :)
Evet 42. Haftadaydım benim bebek de kanalda değildi nişanım gelmiş iki gün de lekelenmem olmuştu ama tık yoktu :)Canm keske sancim gelse, bi gelse ben suniden falan korkmuyorum, keske deneseydim dememek için deneyecegim Ama ne sancim var ne bişey, üstelik bebek de kanalda degil. Cok umutsumuzum, yine yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum normal doğum olsun die
Demek sen 42. Haftanda doğum yaptin oyle mi?
1-2 cm ancak dedi Dr gece 1 den sabah 10a kdr hiç ilerleme olmamıştıCanm hıc açılman varmıydı sunı sanci almadan once yoksa sıfır açilma ile mi basladin suni sanci almaya?
En az 20 dk sağ iyice boşalt gögsünüKizlar sol gogusum çok sertleşti koltuk altima kadar vuruyo biraz sagdim ama hala sert neyapabilirim
Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kizlar bende bebegimi kucagima aldim 5 aralik gunu yeni girme sansim oldu. Cok aci cektim normal dogum ile basladi 11 saat sancidan sonra bebegimi kaybediyordum kalp atislari dusuyordu acil sezeryana alindim. Bebegim cok sukur kucagimda ve bizimle .. Ameliyat sonrasi cok agri cektim hala agrilarim var genel anestezi oldu dikisim yok estetikle yapistirma oldu cok sizliyor. Sezeryan ile dogum yapan arkadaslar ayaga kalkti mi agrilari gecti mi merak ediyorum. Neler yapiyorsunuz sutunuz var mi tecrubelerimizi paylasalim <3
Amin canım. İnşallah.Amin cnm aminn ya cok guzel biai Rabbim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsim bakalim
Kizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Banada dua edin kizlar pazartesi tum gun musade altinda tuttular bugunde yatirdi doktorum serum nst bagli. Kalp atislari yuksek diye. Dusmezse doguma alirim dedi. Dua edin iyi olsun yavrum sag salim kavusalim
Kızlar geldik dr dan bu aksam yada yarın dogum olur diye tahmin ediyorum dedi kendi sancimi bekliyorum@DuruveAnnesi cok gecmis olsun Allah daha beterinden saklasın
Arkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
Kizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim ciktitemizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim
Canım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukur
Ben de 8 aralik sali gunu normal dogumla kizimi kucAgima aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?