2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Birde okulu ihmal etme didikle sıkıştır ihmal etmesinler benim muhasebeci bugün ben hallettim arıyo b eni ayla hm problem yokmuş ben hallettim ondan dedim
Ewet ya gerizekalılar mesala geçen aile beyanı doldurdum verdim çocugu uzerime kaydettirmek için maaşa az da olsa yansıyacak eşim tesadüf eseri ilçe mebe gitmişti yine bi evrak için o günde maaşlar hazırlanıyormuş bizim gerizekalılar daha benim dilekçe ve aile beyanını ilçeye göndermemiş eşim hemen orda halletmiş orda dikkat etmese bu ay yararlanamayacaktık onların umrunda değil üç kuruş üç kuruştur sonuçta verilen bir hak.

Tamam canım çok sağ ol hafta sonu gecsin bi arayım orayıda

Gözünüz aydın

İnş aylacim ya, herkes aynı seyi soyluyo zaten, doğum bu kadar kötü olsa herkesin bir tane cocugu olurdu die.

Ay ayla ya :)) ailemizim neşesi oldun valla :)
Eşimde sayende çok yaşayacağım diyor sana sinirlendiğimde bile verdiğin cevaplarla beni güldürüyorsun diyor tek kötü yanım önce herşeyin olumsuz kötü yanını düşünüyor işte bir problem yaşasın hemen tlf açıyor neşesi yerine geliyor kocişimin arkadaşlarımda pıtırcık koydular adımı

Evet 42. Haftadaydım benim bebek de kanalda değildi nişanım gelmiş iki gün de lekelenmem olmuştu ama tık yoktu :)

Canm hıc açılman varmıydı sunı sanci almadan once yoksa sıfır açilma ile mi basladin suni sanci almaya?
1-2 cm ancak dedi Dr gece 1 den sabah 10a kdr hiç ilerleme olmamıştı

Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Amin cnm aminn ya cok guzel biai Rabbim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsim bakalim
Amin canım. İnşallah.

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. :) Maşallah efe kerem'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…