- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Canim dun mine hanimdaydim bu sikayet nedeniyle 4 tane penisilin yazdi,yarin yine kan vericem.yarin sabah 12 ye jadar hastanedeymis.haftaya izinliymis gideceksen yarin git.bu arada ram zamaninda dogum yapmisiz.sifa hastaneleri kapatiliyormusKizlar sol gogusum çok sertleşti koltuk altima kadar vuruyo biraz sagdim ama hala sert neyapabilirim
Canım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukur
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Maşallah bebeğine.Şükür doğum oldu canım ikimizde iyiyiz ama henüz sutum gelmedi Surekli uyuyor 2 kere emzirebildim
Hayırlı olsun canım. Bebeklerimiz artıyor. Sağlıkla büyüt.Ben de 8 aralik sali gunu normal dogumla kizimi kucAgima aldim
Aa niye kapatiliyomus Pers.günü gel dedi banaCanim dun mine hanimdaydim bu sikayet nedeniyle 4 tane penisilin yazdi,yarin yine kan vericem.yarin sabah 12 ye jadar hastanedeymis.haftaya izinliymis gideceksen yarin git.bu arada ram zamaninda dogum yapmisiz.sifa hastaneleri kapatiliyormus
fethullah gulenle baglantisi var diye bisey uydurmus kapatiyorlarmisAa niye kapatiliyomus Pers.günü gel dedi bana
İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.Saol canım valla sizde haber verin mutlaka bende arada girip bakıyorum yorumlar baya biriktiği için kaçırabilirim. Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım hergğn dua ediyorum bugün olsun diye sendende güzel haberleri bekliyoruz umarım haftasonu hepimiz için hayırlı haberlerle gelir
Dün de benimki silinmişti.Ayyy hamilelik takvimim bile silinmiş çok moral bozucuu
Ayy nolduki cnm yeni goruyorum Rabbim sifasini verr insKızlar Gülay arkadaşımız( @DuruveAnnesi ) dün gece apar topar tekrar ameliyata alınmış hepinizden dualarınızı bekliyoruz tekrar bir sıkıntı yaşanmasın tez zamanda iyi olsun diyebende bu sabah öğrendim üzmemek için buraya da yazmamış
Hamile duaları ve biz yeni annelerin dualarıyla destek verelim
Ben birazdan igne yaptirmaya gidicem bakayim kapanmis miAa niye kapatiliyomus Pers.günü gel dedi bana
Eşimde sayende çok yaşayacağım diyor sana sinirlendiğimde bile verdiğin cevaplarla beni güldürüyorsun diyor tek kötü yanım önce herşeyin olumsuz kötü yanını düşünüyor işte bir problem yaşasın hemen tlf açıyor neşesi yerine geliyor kocişimin arkadaşlarımda pıtırcık koydular adımı
Teşekkür ederim. Dün baya kötüydüm. Destekleriniz sayesinde düzeldim. Bugün eski halime döndüm. Çok iyiyim.
Pazartesiyi bekliyorum.
Evet 42. Haftadaydım benim bebek de kanalda değildi nişanım gelmiş iki gün de lekelenmem olmuştu ama tık yoktu :)
1-2 cm ancak dedi Dr gece 1 den sabah 10a kdr hiç ilerleme olmamıştı
Gulaydan haber var mi kizlar surekli takipteyim ama arada kacirdiklarim olabilir
canım güzel haberlerini bekliyoruz o zamanYok leyloşum ya neden sinirleneyim, yarin 9:30 da randevu. Yine bekliycez der baska bişi demez dr. Bu kez zorlayacagim, doğmazsa nolacak, 41 ile 42 arasindaki fark ne ki 41 i bekliyoruz da 42 yi beklemiyoruz diycem. Bakalim ne diyecek?
çok doğru ve güzel yazmışsın umarım herşey yazdıkların gibi olur suul canım arkadaşım :)Elbet alışırsın canım, aman hayatta herşey öyle değil mi :) İlk zamanlar çok zor geliyor :) Ben çok gençken kasiyerlik yapmıştım, ilk zamanlar aklım çıkıyordu yanlış bir tuşa basacağım diye, kaldı ki makinalarla teknoloji ile aram iyidir :) ama bir gör beni sanki uzay mekiği kullanıyorum öyle bir dikkat, korku :) Sonra aradan geçen kısa bir sürenin sonunda o halini unutuyorsun bile, bazen marketlerde kasaya geldiğimde gençliğimi, kasiyerlik yapmaya başladığım ilk halimi hatırlarım sonra gülümserim, sonra bir süreliğine hayat daha kolay görünür.
Eh bir de emzirmek, annelik ne kadar zor olsa da içimizde var, yaradılışımızın temeli... elbet hepimiz bulacağız yolumuzu :)
oo süpermiş yaa olmazsa bende deneyeyim inan ağlama krizleri çok fena oluyorCanm bizde 23 günlüğüz gaz sancisina esra erolun tarfini yaptm yarim cay bardagi suya yarim cay kasigi kimyon ve küp sekerin 3/1 ini cezveye koyup kaynattim suzgecten gecirdim sogudgnda iki çay kasigi verdim patir patir cikardi bir gunduz bir aksam ver günde iki kere verilebiliyormus.Elma yagida aldirttm zeytinyagi ile karistrdim minik bir fisfis siseye koydum cildni tahris edebilir direk surmeyin dediler o yzden zeytinyağı ile karistrdm gobek ve ayaklarinin altina surup masaj yapiorum.
canım ya ben sana yorgunluktan yanlış yazmışım biz tam 23 günü bitirdik bugün ve çay la ilgili bu akşam içtim umarım işe yarar çok fena gazımız var maalesefMasallah nil bebege,ne kadar hizli geciyor zaman degil mi,bizde 9 gunluk olduk sanki dun dogum yaptim,bende hafiza falan hic kalmadi,saat kacta hangi mememi emzirdim,ilacimi ictim mi,hicbusey hatirlamiyorum.esim gelsin ona sorayim kaca kac yapacagimizi,esimede aktar soylemis.eylul annelerindede okumustum iyi geldigini
İç kanama olmuş apar topar tekrar ameliyata alınmış dün akşamAyy nolduki cnm yeni goruyorum Rabbim sifasini verr ins
canım ya ne güzel zaten hiç kimseyi karıştırmamak en güzeli biz sadece gündüzleriannelerden yardım aldık yemek falan yaptılar arada koşup karışmak istediler ama izin vermedimBenim uyku sorunum pek yok,geceleri kimseden yardim almiyorum ilk gunden beri.kv salonda,annem oturma odasinda biz yatak odamizda kapimiz kapali.gece saatimi ayarliyorum kalkip emzirip bakimlarini yapip yatiriyorum.esim uyanmiyor bile.kv benim yatma hayallari kuruyor.arada yatagimiza aliyorum oglumu koynis koynis yatiyoruz.sanki benim kokumu,sesimi bilmiyor gibime geliyor,seninki hemen tanimismiydi
kızlar Gülay mesaj yazmış şuan herkes den dua bekliyor lütfen dua edin gülayımıza
İç kanama olmuş apar topar tekrar ameliyata alınmış dün akşam( haber alırsam yine yazarım bol dua edelim biz üzülmeyelim diye foruma yazmamış daha doğurmayanlar var korkar fln diye @DuruveAnnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?