2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar sol gogusum çok sertleşti koltuk altima kadar vuruyo biraz sagdim ama hala sert neyapabilirim
Canim dun mine hanimdaydim bu sikayet nedeniyle 4 tane penisilin yazdi,yarin yine kan vericem.yarin sabah 12 ye jadar hastanedeymis.haftaya izinliymis gideceksen yarin git.bu arada ram zamaninda dogum yapmisiz.sifa hastaneleri kapatiliyormus

Canım sabah 8.40 da oglum doğdu 3190 kg 47 cm olarak ikimizde iyiyiz sukur

Şükür doğum oldu canım ikimizde iyiyiz ama henüz sutum gelmedi Surekli uyuyor 2 kere emzirebildim
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Maşallah bebeğine.
Sağlıkla büyüt bebeğini.

Ben de 8 aralik sali gunu normal dogumla kizimi kucAgima aldim
Hayırlı olsun canım. Bebeklerimiz artıyor. Sağlıkla büyüt.

Canim dun mine hanimdaydim bu sikayet nedeniyle 4 tane penisilin yazdi,yarin yine kan vericem.yarin sabah 12 ye jadar hastanedeymis.haftaya izinliymis gideceksen yarin git.bu arada ram zamaninda dogum yapmisiz.sifa hastaneleri kapatiliyormus
Aa niye kapatiliyomus Pers.günü gel dedi bana

İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Ayyy hamilelik takvimim bile silinmiş çok moral bozucuu
Dün de benimki silinmişti.

Ayy nolduki cnm yeni goruyorum Rabbim sifasini verr ins

Allah neseni, eşinle muhabbetinizi bozmasin tatlm :)

Yok leyloşum ya neden sinirleneyim, yarin 9:30 da randevu. Yine bekliycez der baska bişi demez dr. Bu kez zorlayacagim, doğmazsa nolacak, 41 ile 42 arasindaki fark ne ki 41 i bekliyoruz da 42 yi beklemiyoruz diycem. Bakalim ne diyecek?
canım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

çok doğru ve güzel yazmışsın umarım herşey yazdıkların gibi olur suul canım arkadaşım :)

oo süpermiş yaa olmazsa bende deneyeyim inan ağlama krizleri çok fena oluyor

canım ya ben sana yorgunluktan yanlış yazmışım biz tam 23 günü bitirdik bugün ve çay la ilgili bu akşam içtim umarım işe yarar çok fena gazımız var maalesef

canım ya ne güzel zaten hiç kimseyi karıştırmamak en güzeli biz sadece gündüzleriannelerden yardım aldık yemek falan yaptılar arada koşup karışmak istediler ama izin vermedim
benim bebeğim de beni daha yeni ayırt etmeye başladı gibi sana özel bir durum değil bu sesimizden tanıyprlar ama gözleri daha net görmüyor görüş mesafeleri en fazla 40 cm diye biliyorum sen emzir ve kalbinin üstünde uyut bolca kv senin yatağına ı gelmek istiyor yani ne diyeyim be pınar işinde zormuş kuzum yaa off resmen herşeyin içinde kadın tam kaynanaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…