- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
benım gobekte fena ya önde gıdıyo bıde benım zaten dogumlardan ka
ikilibtatamayi ozeldemi yapcan fiyati neymis ogrendinmi ?
Devlette yaptircam canm ben doktorum ayni zamanda kayinpederim özele gitmiyorum devlette görev yaptgi icin.Arkadslarmda devlette yaptrdi hep.Endise yapma ben oglen sanki hic hamile degil gbiydim enerjim süperdi ama halsizlik çöktü yine bir sekilde kendini hatirlatio :))
çok üzüldüm ama başka bir doktora git istersen. yani belki doktor görememiştir.kesenin şekli nasıl? oval mi, dağınık mı düzenli mi?
/QUOTE]
kesenin sekli oval duzgun yani
amin inşallahALlah korusun cnm inşallah olumsuz bir durum yoktur, kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim
Istanbulsa haklisin canm.Devlette sira bulmak zor olur falan dioalrda sen sanslisi. O bakimdan :) bide ben istanbuldayim daha beter sira yani
Benim 5+4 te böyleydi canımKızlar iyi akşamlar ultrasonda gebelik kesenizin şekli nasil yuvarlak mi yoksa uzun mu? Dikkat ettiniz mi
İkili test özellerde en fazla 50 lira tutuyormus fakat 3lü ve 4lü testler 100-200 tl arasi degisiyormus.Devlette sira bulmak zor olur falan dioalrda sen sanslisi. O bakimdan :) bide ben istanbuldayim daha beter sira yani
benımkı yamuk yumuk canımKızlar iyi akşamlar ultrasonda gebelik kesenizin şekli nasil yuvarlak mi yoksa uzun mu? Dikkat ettiniz mi
şişkınlık canım o bende oyleyım aynı durumdayız senınle bulantım var iştahım aslında yok ama bulantı oldukca bıseyler tıkıyorum agzıma hafıfletıyo dıye :s cok şişinim kendımı patlıcak gıbı hıssedıyorumBenim bulantim var ama istahimda epey açık hem bol vitamin hemde böyle yemek yiyince şimdiden 2 kilo aldım :/ sizde kilo durumları nasıl kızlar ya gobegim resmen şişti şimdiden benim .acaba gaz yada şişkinlik mi çünkü bu haftalarda göbek belli olmaz yaziyor her yerde.
Etlı kofteden bahsedıyorlar ama.çiğ et yememek lazım bakterı vs barındırabılecegı ıcın
Etlı kofteden bahsedıyorlar ama.çiğ et yememek lazım bakterı vs barındırabılecegı ıcın
oval uzun yerfistigi gibi :)) seninki ?Kızlar iyi akşamlar ultrasonda gebelik kesenizin şekli nasil yuvarlak mi yoksa uzun mu? Dikkat ettiniz mi
iyi fazla diilmisİkili test özellerde en fazla 50 lira tutuyormus fakat 3lü ve 4lü testler 100-200 tl arasi degisiyormus.
Benim bulantim var ama istahimda epey açık hem bol vitamin hemde böyle yemek yiyince şimdiden 2 kilo aldım :/ sizde kilo durumları nasıl kızlar ya gobegim resmen şişti şimdiden benim .acaba gaz yada şişkinlik mi çünkü bu haftalarda göbek belli olmaz yaziyor her yerde.
Benim bulantim var ama istahimda epey açık hem bol vitamin hemde böyle yemek yiyince şimdiden 2 kilo aldım :/ sizde kilo durumları nasıl kızlar ya gobegim resmen şişti şimdiden benim .acaba gaz yada şişkinlik mi çünkü bu haftalarda göbek belli olmaz yaziyor her yerde.
Gayet sekilli bence :) cok yakisikli diyesim geldi bi anBenim ki de böyle bi anormallik yok değil mi kızlar
valla daha 7 yken gıtmedım ama canım emrıyo gorundukten sonra keseye pek bakmıolar bu saatten sonra bebegın boyunu ölcuyolar dıye bılıomkızlar bişe sorcam sizlere 7+0 deyken kaç mm di keseniz?
haha benımkı kadar deıldırGayet sekilli bence :) cok yakisikli diyesim geldi bi anbenimki daha yamuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?