2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım gobekte fena ya önde gıdıyo bıde benım zaten dogumlardan ka

Devlette sira bulmak zor olur falan dioalrda sen sanslisi. O bakimdan :) bide ben istanbuldayim daha beter sira yani

Kızlar iyi akşamlar ultrasonda gebelik kesenizin şekli nasil yuvarlak mi yoksa uzun mu? Dikkat ettiniz mi

Kızlar kesesini göremeyen arkadaşlar için yazıyorum alıntı yapamadım. Mutlaka doktora gitmeden önce bol şu içip sıkışıp gitsinler hemencecik görünür hiç başka bir şeye gerek olmaz.

Benim bulantim var ama istahimda epey açık hem bol vitamin hemde böyle yemek yiyince şimdiden 2 kilo aldım :/ sizde kilo durumları nasıl kızlar ya gobegim resmen şişti şimdiden benim .acaba gaz yada şişkinlik mi çünkü bu haftalarda göbek belli olmaz yaziyor her yerde.

şişkınlık canım o bende oyleyım aynı durumdayız senınle bulantım var iştahım aslında yok ama bulantı oldukca bıseyler tıkıyorum agzıma hafıfletıyo dıye :s cok şişinim kendımı patlıcak gıbı hıssedıyorum

Etlı kofteden bahsedıyorlar ama.çiğ et yememek lazım bakterı vs barındırabılecegı ıcın

Etlı kofteden bahsedıyorlar ama.çiğ et yememek lazım bakterı vs barındırabılecegı ıcın

Bulgur cok hizli bakteri ureten bir besin ve disardaki cig koftecilerde gunlerce bekliyor. Etli olmasa bile tehlikeli. Ben bulguru evde pisirdigimdede 2.gun yemiyorum.

Benim ki de böyle bi anormallik yok değil mi kızlar

Eklentiler

• 20150501_220342.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 73

Bende hergun tartiliyorum kilo alcam diye odun patlıyor ama cok dengesiz bir gun 2 kilo almis oluyorum sonra ertesi gun 1 kilo veriyorum sanirim siskinlik.oluyor

Gayet sekilli bence :) cok yakisikli diyesim geldi bi an benimki daha yamuk
haha benımkı kadar deıldır sanırım rahım ıcıyle alakalı bu sekıller baksana benımkıde bı acayıp :d once uzunlamasına sonra ters d harfıne benzıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…