2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Amin canımın içi, aminnn

korkma ya sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun zaten gelmeye karar verdiğinde anlarsın bence

Tatlim ben uzaktan bakan birisi olarak, kötü bi niyet görmedim, bebek ağlamiş onlar da süt vermişler. Dediğin gibi sormalari lazımdı ama yine de cok büyütecek bişi yok gibi geldi bana.

canım ya haklısın ama bence bir şey deme sen sütlerin doluluk göstergelerine kalemle çizgi koy yada bant yapıştır kullanıldığını anlarsın bu şekilde ama inan kızacak bir şey yok sadece sana sormadan yapmışlar bu kötü olmuş sorsaydılar keşke ama eğer kv bir şey söylersen eşin için değeri çok daha fazla artar sadece soğuk kanlı ol ve aşıya bile olsa bebeğini yanında götür ben öyle yapıyorum kimseye bırakmıyorum güvenmediğimi açıkça belli ettim ki herkes korksun ve kafasına göre iş yapmasınlar diye yoksa kızımı önüne gelen mıncıklar

Yaaa kim nerden ogreniyosa daha acik yazsin nesi varki gulayin,canim benim yaaa Allahim yawrularina bagislasin

Denize ve leyloşa face den mesaj atıyo sanrm , amin canm ya, bi an once toparlansin da kuzularıyla ilgilensin Ben de cok korktum ama face girip durumuyla ilgili yazabildiğimne göre iyi şu anda snrm

Canım haklısın ama bu kadar büyütüp kendini yıpratma. Lohusalığın etkisiyle biraz hassas zamanlar geçiyorsun. Üzülüp hem kendini hem bebeğini olumsuz etkileme. Ama içinde kalmasın bence. Kötü niyetle yapmadıkları belli. Uygun bir dille durumu açıkla. Gerginliğe gerek yok canım. Eşinle de aranı bozma.

Amin canım senin bebiş doğar artık dolunayı beklemez en geç bir haftaya hayırlısıyla gelir inşallah
Yok beklemez. Zaten pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryenle alacak doktorum.

canı sen niye pazartesiyi bekliyorsun moralin neden bozuk anlayamadım ben birşeyleri kaçırdım bebekden dolayı geçmişi okuyamıyorum artık sıkıntılı bir durum mu oldu
Evet canım ya...
Dün beklenen doğum tarihimdi. Doğum olmayınca doktor kontrolüne gittim. Hiçbir doğum belirtisi yok. Ne sancı, ne açılma, ne de nişan. Ayrıca bebeğimin suyu azalmış.
Doktorum riskli olduğunu ve bekleme taraftarı olmadığını söyledi. Daha önceden 41.haftanın sonuna kadar bekleyip yine doğmazsa suni sancı vermeyi düşünüyordu.

Şimdi ise riske atmak istemediğini belirtti. Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.

Moralim çok bozuldu. Ağladım.

Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık.

Meltem lütfen kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun.

meltem canım bak sen yine kaygılanmaya başladın ahh canım ya bırak bebek karnında huzurlu demekki daha büyümeye ihtiyacı var ki yola çıkıp gelmek istemiyor sen rahat ol ve olumlu düşün ve bolca uyu yapacağın şeyler artık bunlar dr dan sonra banada durumunla ilgili mesaj yaz bu arada sizin ay dönümü olmadı galiba

sen rahat ol bebeğin geleceği zamanı bilir bence :)

Doğru diyorsun.. İnsan bıkıyor işte. Bir süre sonra hamilelikten de bıkıyorsun. Sonra kızıyorum kendime rahat mı battı diyorum. Çıkmasın dursun daha orada. Çıkınca uykusuzluk, ağrılar, yorgunluk, bıkkınlık ve yine uykusuzluk.. :) Sonra gene hamilelikten bıkkınlık başlıyor. Sanırım bana rahat batıyor. :)

evet ya takvimin bitmiş yeni gördüm üzülme sen dr na güven ne yapılacağını onlar daha iyi bilir şartlandırma kendini

bence de sana rahat batmış bol bol uyu bence dinle enerjiye ihtiyacın olacak sonrasında bebekler çok aç ve uzun yoldan geliyor uzun uzun dinlen

Canım senin ilk doğumun nasıl oldu? Sezaryen mi? Benim günüm doldu. Şimdiye kadar hamilelikle ilgili en ufak bir sorun yaşamadım. Şimdi günüm dolmasına rağmen ne sancım ne açıklığım var, ne de nişanım geldi. Ama bebeğimin suyu azalmış. Doktorum 41.haftanın sonuna kadar bekleyecekti ama suyum azalınca vazgeçti. Pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryenle alacak.

Firsat kolluyo zaten,o kucuk beyniyle benimle yatak odasinda yatma plani yapiyor,bugune kadar oyle bisey teklif ederse ayip olur hayir diyemem diyordum bugunden sonra ayip mayip dinlemem.yarin hastaneye gidecektim onada gitmiycem yanliz birakniycam

Firsat kolluyo zaten,o kucuk beyniyle benimle yatak odasinda yatma plani yapiyor,bugune kadar oyle bisey teklif ederse ayip olur hayir diyemem diyordum bugunden sonra ayip mayip dinlemem.yarin hastaneye gidecektim onada gitmiycem yanliz birakniycam
Ne işi var senin yatak odanda canım omu emzirecek böyle bir teklifte bulunursa açık açık o zaman konuş senmi emzireceksin diye hastanenede git bebeğinide al yanında sıkıca sar sarmala bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…