- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Nereye mesaj yazmiş, nasilmiş su anda? Ameliyati bitmiş mi?kızlar Gülay mesaj yazmış şuan herkes den dua bekliyor lütfen dua edin gülayımıza
Hayırlısı olsun canım ya. Az önce yorumlara baktım da su azalmasında sezaryen tercih ediliyor. Normal doğum imkansız değil ama riskli. Hiçbir doktor da bu riski almak istemiyormuş. Doktoruma da güveniyorum. Bakalım artık. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
korkma ya sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun zaten gelmeye karar verdiğinde anlarsın benceÇok geçmiş olsun canım.Sağlıklı olsunlarda. Ben de ilk kızımı 1 buçuk ay erken doğurmak zorunda kaldım. Suyum azalmış ve açıklığım varmış. Ama ne sancım oldu ne br şey. Bunda son zamanlardayız artık. Korktuğumdan soruyorum.
Yaaa kim nerden ogreniyosa daha acik yazsin nesi varki gulayin,canim benim yaaa Allahim yawrularina bagislasinNereye mesaj yazmiş, nasilmiş su anda? Ameliyati bitmiş mi?
korkma ya sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun zaten gelmeye karar verdiğinde anlarsın bence
Kizlar cok fena sinirlerim tepemde ellerim titriyor sinirden.demin esimle ignemi yaptirmaya hastaneye gittik mesafe 1km kadar ve arabayla gittik geldik kisa surecek bisey yani.gorumcemler bizdeydi neyse kv ve annemde bizde tabi.gittik geldik 20dk surmustur en fazla.bu 20dk icinde bebegim cok aglamis bunlarda bana sormadan benim 2 gundur buzluga attigim sutten cikartip isitip icirmisler geri kalanini da geri buzluga koymuslar annem soyledi ama kotu bir niyetle degil.o buzluga geri koyduklari sutun sagliksiz oldugunu dusundugunden alip atayim icirmiyeyim diye soyledi.
Sanki donulmez yola gittim,bi arayip sorun ne zaman geliyosunuz cokmu surecek verelim mi diye.annem soylemese haberim olmayacak.bana soylemedi kv boyle oldu boyle yaptik diye gizli sakli is yapiyolar benden.buldum cope attim sutu posetiyle yarinda geri kalan sutleri karsi komsuya vericem.
Esim farketti suratimdan ne oldu dedi,soyledim.hemen anasini koruyacak ya verdilerse ne olmus öldü mü bebek dedi.vermeselerdi de ölmezdi dedim.donulmez yere mi gittim 5dklik yerdeyiz,konu benden gizli sakli sorulmadan verilmesi,yarin birgun olurum kalirim hastalanirim onun icin sakliyoru, ben o sutleri dedim.kesti sesini.cok sinirliyim.sizce yarin kvye nasil davranmali ne demeliyim
canım ya haklısın ama bence bir şey deme sen sütlerin doluluk göstergelerine kalemle çizgi koy yada bant yapıştır kullanıldığını anlarsın bu şekilde ama inan kızacak bir şey yok sadece sana sormadan yapmışlar bu kötü olmuş sorsaydılar keşke ama eğer kv bir şey söylersen eşin için değeri çok daha fazla artar sadece soğuk kanlı ol ve aşıya bile olsa bebeğini yanında götür ben öyle yapıyorum kimseye bırakmıyorum güvenmediğimi açıkça belli ettim ki herkes korksun ve kafasına göre iş yapmasınlar diye yoksa kızımı önüne gelen mıncıklarKizlar cok fena sinirlerim tepemde ellerim titriyor sinirden.demin esimle ignemi yaptirmaya hastaneye gittik mesafe 1km kadar ve arabayla gittik geldik kisa surecek bisey yani.gorumcemler bizdeydi neyse kv ve annemde bizde tabi.gittik geldik 20dk surmustur en fazla.bu 20dk icinde bebegim cok aglamis bunlarda bana sormadan benim 2 gundur buzluga attigim sutten cikartip isitip icirmisler geri kalanini da geri buzluga koymuslar annem soyledi ama kotu bir niyetle degil.o buzluga geri koyduklari sutun sagliksiz oldugunu dusundugunden alip atayim icirmiyeyim diye soyledi.
Sanki donulmez yola gittim,bi arayip sorun ne zaman geliyosunuz cokmu surecek verelim mi diye.annem soylemese haberim olmayacak.bana soylemedi kv boyle oldu boyle yaptik diye gizli sakli is yapiyolar benden.buldum cope attim sutu posetiyle yarinda geri kalan sutleri karsi komsuya vericem.
Esim farketti suratimdan ne oldu dedi,soyledim.hemen anasini koruyacak ya verdilerse ne olmus öldü mü bebek dedi.vermeselerdi de ölmezdi dedim.donulmez yere mi gittim 5dklik yerdeyiz,konu benden gizli sakli sorulmadan verilmesi,yarin birgun olurum kalirim hastalanirim onun icin sakliyoru, ben o sutleri dedim.kesti sesini.cok sinirliyim.sizce yarin kvye nasil davranmali ne demeliyim
Yaaa kim nerden ogreniyosa daha acik yazsin nesi varki gulayin,canim benim yaaa Allahim yawrularina bagislasin
sen rahat ol bebeğin geleceği zamanı bilir bence :)Herkes öyle diyor da.. Hah kesin doğurucam şuram ağrıdı buram toplandı şuramda kasılma var diyorum fos çıkıyor.
face den mesaj yazmış meltemcim çıkmış ve iyiymiş kandeğeri çok düşmüş öyle anlaşılmışNereye mesaj yazmiş, nasilmiş su anda? Ameliyati bitmiş mi?
Canım haklısın ama bu kadar büyütüp kendini yıpratma. Lohusalığın etkisiyle biraz hassas zamanlar geçiyorsun. Üzülüp hem kendini hem bebeğini olumsuz etkileme. Ama içinde kalmasın bence. Kötü niyetle yapmadıkları belli. Uygun bir dille durumu açıkla. Gerginliğe gerek yok canım. Eşinle de aranı bozma.Kizlar cok fena sinirlerim tepemde ellerim titriyor sinirden.demin esimle ignemi yaptirmaya hastaneye gittik mesafe 1km kadar ve arabayla gittik geldik kisa surecek bisey yani.gorumcemler bizdeydi neyse kv ve annemde bizde tabi.gittik geldik 20dk surmustur en fazla.bu 20dk icinde bebegim cok aglamis bunlarda bana sormadan benim 2 gundur buzluga attigim sutten cikartip isitip icirmisler geri kalanini da geri buzluga koymuslar annem soyledi ama kotu bir niyetle degil.o buzluga geri koyduklari sutun sagliksiz oldugunu dusundugunden alip atayim icirmiyeyim diye soyledi.
Yok beklemez. Zaten pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryenle alacak doktorum.Amin canım senin bebiş doğar artık dolunayı beklemez en geç bir haftaya hayırlısıyla gelir inşallah
Evet canım ya...canı sen niye pazartesiyi bekliyorsun moralin neden bozuk anlayamadım ben birşeyleri kaçırdım bebekden dolayı geçmişi okuyamıyorum artık sıkıntılı bir durum mu oldu
Meltem lütfen kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun.İnş leylacim ya, bu kez de kafamda sürekli "suyun azalmiş ya da kordon dolanmiş" gibi şeyler soyleyecek yarınki kontrolde die kafayı ona taktim, doğurana kadar sıyırmazsam iyidir
Yarın sabah inş güZel haberler duyarım dr dan.
face den mesaj yazmış meltemcim çıkmış ve iyiymiş kandeğeri çok düşmüş öyle anlaşılmış
meltem canım bak sen yine kaygılanmaya başladın ahh canım ya bırak bebek karnında huzurlu demekki daha büyümeye ihtiyacı var ki yola çıkıp gelmek istemiyor sen rahat ol ve olumlu düşün ve bolca uyu yapacağın şeyler artık bunlar dr dan sonra banada durumunla ilgili mesaj yaz bu arada sizin ay dönümü olmadı galibaİnş leylacim ya, bu kez de kafamda sürekli "suyun azalmiş ya da kordon dolanmiş" gibi şeyler soyleyecek yarınki kontrolde die kafayı ona taktim, doğurana kadar sıyırmazsam iyidir
Yarın sabah inş güZel haberler duyarım dr dan.
sen rahat ol bebeğin geleceği zamanı bilir bence :)
evet ya takvimin bitmiş yeni gördüm üzülme sen dr na güven ne yapılacağını onlar daha iyi bilir şartlandırma kendiniCanım haklısın ama bu kadar büyütüp kendini yıpratma. Lohusalığın etkisiyle biraz hassas zamanlar geçiyorsun. Üzülüp hem kendini hem bebeğini olumsuz etkileme. Ama içinde kalmasın bence. Kötü niyetle yapmadıkları belli. Uygun bir dille durumu açıkla. Gerginliğe gerek yok canım. Eşinle de aranı bozma.
Yok beklemez. Zaten pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryenle alacak doktorum.
Evet canım ya...
Dün beklenen doğum tarihimdi. Doğum olmayınca doktor kontrolüne gittim. Hiçbir doğum belirtisi yok. Ne sancı, ne açılma, ne de nişan. Ayrıca bebeğimin suyu azalmış.
Doktorum riskli olduğunu ve bekleme taraftarı olmadığını söyledi. Daha önceden 41.haftanın sonuna kadar bekleyip yine doğmazsa suni sancı vermeyi düşünüyordu.
Şimdi ise riske atmak istemediğini belirtti. Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.
Moralim çok bozuldu. Ağladım.
Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık.
Meltem lütfen kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun.
bence de sana rahat batmışDoğru diyorsun.. İnsan bıkıyor işte. Bir süre sonra hamilelikten de bıkıyorsun. Sonra kızıyorum kendime rahat mı battı diyorum. Çıkmasın dursun daha orada. Çıkınca uykusuzluk, ağrılar, yorgunluk, bıkkınlık ve yine uykusuzluk.. :) Sonra gene hamilelikten bıkkınlık başlıyor. Sanırım bana rahat batıyor. :)
kızlar şimdi alıntı yapayım gülayın yazdıklarını kendiniz okuyun rahat edinİnş bı an once tamamen toparlanır canm gülom benm ya
Canım senin ilk doğumun nasıl oldu? Sezaryen mi? Benim günüm doldu. Şimdiye kadar hamilelikle ilgili en ufak bir sorun yaşamadım. Şimdi günüm dolmasına rağmen ne sancım ne açıklığım var, ne de nişanım geldi. Ama bebeğimin suyu azalmış. Doktorum 41.haftanın sonuna kadar bekleyecekti ama suyum azalınca vazgeçti. Pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryenle alacak.Çok geçmiş olsun canım.Sağlıklı olsunlarda. Ben de ilk kızımı 1 buçuk ay erken doğurmak zorunda kaldım. Suyum azalmış ve açıklığım varmış. Ama ne sancım oldu ne br şey. Bunda son zamanlardayız artık. Korktuğumdan soruyorum.
Firsat kolluyo zaten,o kucuk beyniyle benimle yatak odasinda yatma plani yapiyor,bugune kadar oyle bisey teklif ederse ayip olur hayir diyemem diyordum bugunden sonra ayip mayip dinlemem.yarin hastaneye gidecektim onada gitmiycem yanliz birakniycamcanım ya haklısın ama bence bir şey deme sen sütlerin doluluk göstergelerine kalemle çizgi koy yada bant yapıştır kullanıldığını anlarsın bu şekilde ama inan kızacak bir şey yok sadece sana sormadan yapmışlar bu kötü olmuş sorsaydılar keşke ama eğer kv bir şey söylersen eşin için değeri çok daha fazla artar sadece soğuk kanlı ol ve aşıya bile olsa bebeğini yanında götür ben öyle yapıyorum kimseye bırakmıyorum güvenmediğimi açıkça belli ettim ki herkes korksun ve kafasına göre iş yapmasınlar diye yoksa kızımı önüne gelen mıncıklar
Ne işi var senin yatak odanda canım omu emzirecek böyle bir teklifte bulunursa açık açık o zaman konuş senmi emzireceksin diye hastanenede git bebeğinide al yanında sıkıca sar sarmala bişeycik olmazFirsat kolluyo zaten,o kucuk beyniyle benimle yatak odasinda yatma plani yapiyor,bugune kadar oyle bisey teklif ederse ayip olur hayir diyemem diyordum bugunden sonra ayip mayip dinlemem.yarin hastaneye gidecektim onada gitmiycem yanliz birakniycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?