kan değeri bayağı düşmüş ama şimdi iyiymiş umarım sağlıkla güzel haberleriniz alırızİç kanama olmuş apar topar tekrar ameliyata alınmış dün akşam( haber alırsam yine yazarım bol dua edelim biz üzülmeyelim diye foruma yazmamış daha doğurmayanlar var korkar fln diye @DuruveAnnesi
Hayırlısı olsun canım ya. Az önce yorumlara baktım da su azalmasında sezaryen tercih ediliyor. Normal doğum imkansız değil ama riskli. Hiçbir doktor da bu riski almak istemiyormuş. Doktoruma da güveniyorum. Bakalım artık. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.Pazartesiye kadar inş kendi sancin gelir tatlm.
Allah yardımcısı olsun. En kısa zamanda umarım sağlığına kavuşur.kızlar Gülay mesaj yazmış şuan herkes den dua bekliyor lütfen dua edin gülayımıza
Teşekkürler canım amin inşallah :) Darısı bekleyen herkeseGözünüz aydın gizemcim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :)
Rabbim yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede şifa bulurkızlar Gülay mesaj yazmış şuan herkes den dua bekliyor lütfen dua edin gülayımıza
amin canım umarım biran önce kavuşurAllah yardımcısı olsun. En kısa zamanda umarım sağlığına kavuşur.
amininşallah aylacım hepimiz dua edelim gülayımızaRabbim yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede şifa bulur
canım ya doğum yapmışsın yeni gördüm sağlıkla gelmiş bebeğin gözün aydın umarım bekleyen herkes sağlıkla kavuşur kızınaTeşekkürler canım amin inşallah :) Darısı bekleyen herkese
bende duymuşrum bunu ve unutmuşum çok sağol aylacım hemen tüketmeye başlayayımKızlar özellikle soğum yapmış olanlar komşum geldi konuşurken bolbol tahin ye süt arttırır gazı alır dedi o gidince nette araştırdım ve anne sütünü arttırdığı gaz çıkarmayı kolaylaştırdığı yaraların iyileşmesini hızlandırdığı yazıyor sadece şeker hastaları dikkatli kullanmalıymış sizlerde bir nette araştırın
Başla canım bende hemen başladımbende duymuşrum bunu ve unutmuşum çok sağol aylacım hemen tüketmeye başlayayım
Amin canım senin bebiş doğar artık dolunayı beklemez en geç bir haftaya hayırlısıyla gelir inşallah2-3 gündür ben de bazılarınız gibi yeniaydan dolayı doğum olacağına iyice kendimi inandırmıştım. Ayın insanlar üzerindeki etkilerini biliyorum. Yani bu batıl bir inanç değil, gerçek bir durum.
Bir arkadaşım ayın insanlar üzerine etkilerini araştıran ve bu konuda oldukça bilgiye sahip birisi. Kendisine bu yeniay ve doğum olayını sordum. Moralinizi bozmak istemem ama maalesef yeniayın böyle bir etkisi yokmuş
Dolunayda doğumlar artıyormuş. Hatta bu konuda istatistik bilgiler mevcutmuş.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
canı sen niye pazartesiyi bekliyorsun moralin neden bozuk anlayamadım ben birşeyleri kaçırdım bebekden dolayı geçmişi okuyamıyorum artık sıkıntılı bir durum mu olduTeşekkür ederim. Dün baya kötüydüm. Destekleriniz sayesinde düzeldim. Bugün eski halime döndüm. Çok iyiyim.
Pazartesiyi bekliyorum.
benim birden suyum geldi maalesef öncesinde şeffaf akıntım oldu meğer nişanmış ama ben normal akıntı zannettim , ayak ve ayak bileği ağrım oldu doğum ağrısı vücudun değişik yerlerine vurabilirmiş ben suyum geldikten sonra anladım ne yazıkki ve bir ay erken doğum yaptımMerhaba hanımlar. Özellikle doğum yapmış olanlara sorum var. Doğumunuzun başladığını nasıl anladınız??
İnş leylacim ya, bu kez de kafamda sürekli "suyun azalmiş ya da kordon dolanmiş" gibi şeyler soyleyecek yarınki kontrolde die kafayı ona taktim, doğurana kadar sıyırmazsam iyidircanım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
benim birden suyum geldi maalesef öncesinde şeffaf akıntım oldu meğer nişanmış ama ben normal akıntı zannettim , ayak ve ayak bileği ağrım oldu doğum ağrısı vücudun değişik yerlerine vurabilirmiş ben suyum geldikten sonra anladım ne yazıkki ve bir ay erken doğum yaptım
Yani nediyim tm sütü vermişler aramaları gerekti hadi o akıllarına gelmedi ısıtılan süt tekrar dolaba konurmu dediğin gibi başımıza ne gelicek bilemeyiz hastalık olur bişey olur yada gerçekten süt ihtiyacımız olur hazırdakini tüketmemek lazım kv bişey desenmi bilemiyorum evinin ve şu lohusalık döneminde huzursuzluk olmasın tek belirtmen gereken ısıtılan sütün dolaba tekrar konulmaması biliyorum çok sinirlendin ama tatlı dille hallet güzelce anlat süt olayını kızmadan sakince gerçekten acil zamanlar için bu seferlik onların cahilliğine ver sen haklısın ama evinin huzuunu düşünKizlar cok fena sinirlerim tepemde ellerim titriyor sinirden.demin esimle ignemi yaptirmaya hastaneye gittik mesafe 1km kadar ve arabayla gittik geldik kisa surecek bisey yani.gorumcemler bizdeydi neyse kv ve annemde bizde tabi.gittik geldik 20dk surmustur en fazla.bu 20dk icinde bebegim cok aglamis bunlarda bana sormadan benim 2 gundur buzluga attigim sutten cikartip isitip icirmisler geri kalanini da geri buzluga koymuslar annem soyledi ama kotu bir niyetle degil.o buzluga geri koyduklari sutun sagliksiz oldugunu dusundugunden alip atayim icirmiyeyim diye soyledi.
Sanki donulmez yola gittim,bi arayip sorun ne zaman geliyosunuz cokmu surecek verelim mi diye.annem soylemese haberim olmayacak.bana soylemedi kv boyle oldu boyle yaptik diye gizli sakli is yapiyolar benden.buldum cope attim sutu posetiyle yarinda geri kalan sutleri karsi komsuya vericem.
Esim farketti suratimdan ne oldu dedi,soyledim.hemen anasini koruyacak ya verdilerse ne olmus öldü mü bebek dedi.vermeselerdi de ölmezdi dedim.donulmez yere mi gittim 5dklik yerdeyiz,konu benden gizli sakli sorulmadan verilmesi,yarin birgun olurum kalirim hastalanirim onun icin sakliyoru, ben o sutleri dedim.kesti sesini.cok sinirliyim.sizce yarin kvye nasil davranmali ne demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?