- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Azicik azicik koydum canim iclerine cozulen atiliyor ziyan olmasin diye.dun hastanede sol gogsumden bayagi cikti onu boldum bi onlar var oyle cok bisey yok.memem patlayacakmis neredeyse.2 saat boyunca sagdim ici topak topak olmustu.sindi birinden makina buldum yine oyle olursa kendim evde sagicamkaç poşet attn pınar şimdiye kadra bend ah hiç atmadım yaa
Cnm sen kaçırdın ara sıra grdiğinden yazdık kaç kez. Dün iç kanamadan dolayı apar topar tekrar ameliyata alınmış şimdi daha iyi ama salıya kdr tutcaklar kan torbalarıyla yatıyoYaaa kim nerden ogreniyosa daha acik yazsin nesi varki gulayin,canim benim yaaa Allahim yawrularina bagislasin
Yaaa sorma canim. hayir yani arayip hemen gelin deseler gitmemiz en fazla 5dk.sanki saatlik yola gittik kendi baslarina is ceviriyolar ben sakliyim o sutleri komsunun buzlugunada akli basina bi gelsinKesinlikle haklısın tepkinde 20 dk oyalayamadılar mı evin içinde gezdirseler iki pışpış yapsalar tatlı tatlı konuşsalar bterdi 20 dk zaten yuhh
bende ne sanıyordum bliyormusun o poşetler ağzına kadar dolmalı off diyordum nasıl dolacak bendoldursam bebek aç kalır neyse öğrendiğim iyi oldu bu arada rezene çayını sordunmu eşine ne kadar içmeliymişizAzicik azicik koydum canim iclerine cozulen atiliyor ziyan olmasin diye.dun hastanede sol gogsumden bayagi cikti onu boldum bi onlar var oyle cok bisey yok.memem patlayacakmis neredeyse.2 saat boyunca sagdim ici topak topak olmustu.sindi birinden makina buldum yine oyle olursa kendim evde sagicam
banada yazmış ve daha bugün gördüm ya face uğun girdim umarım Gülay güzel haberler verir va mesajı önceden görmedim diye kırılmaz banaCnm sen kaçırdın ara sıra grdiğinden yazdık kaç kez. Dün iç kanamadan dolayı apar topar tekrar ameliyata alınmış şimdi daha iyi ama salıya kdr tutcaklar kan torbalarıyla yatıyo( burda üzülmeyelim doğurmayanlar var diye yazmamış ben haber alınca buraya yazdm dua edelim bol bol diye. Bu haliyle ble bzi düşünmüş ya (
Yok canim unuttum valla uyuyo simdide yarin hatirlat bana unutursam.zamanla bebegin ihtiyacina gore artacak sutlerimiz insallah,6 aydan sonra ek besinlere gecince sagip atarsin bol bol ise baslayinca iyi olurbende ne sanıyordum bliyormusun o poşetler ağzına kadar dolmalı off diyordum nasıl dolacak bendoldursam bebek aç kalır neyse öğrendiğim iyi oldu bu arada rezene çayını sordunmu eşine ne kadar içmeliymişiz
Ayy inşallah aminnnn kalanlar kulübü olarak hep beraber toplu doğum haftası olsun bu hafta bitmedenHadi bakalim, inş güzel haberler alirsin bdahaki kontrole canm, ya da daha iyisi inş bdahakıne kontrole değil doğuma gidersin :)
EvetMaşallah nediyim beklemeye devam
Sagol bilg verdigin icin canim,dualarimiz gulayla,en kisa zamanda toparliycak insallahCnm sen kaçırdın ara sıra grdiğinden yazdık kaç kez. Dün iç kanamadan dolayı apar topar tekrar ameliyata alınmış şimdi daha iyi ama salıya kdr tutcaklar kan torbalarıyla yatıyo( burda üzülmeyelim doğurmayanlar var diye yazmamış ben haber alınca buraya yazdm dua edelim bol bol diye. Bu haliyle ble bzi düşünmüş ya (
tamam pınarcım hatırlatırım peki sen içmeye başladın mı ve kaç bardak içiyorsun birde bunu tadı ne kötü ya kokusuda rakı gibiYok canim unuttum valla uyuyo simdide yarin hatirlat bana unutursam.zamanla bebegin ihtiyacina gore artacak sutlerimiz insallah,6 aydan sonra ek besinlere gecince sagip atarsin bol bol ise baslayinca iyi olur
yok denizcim kimyon vermem zaten bende içmem benim çok alerjik bir bünyrem var zaten kızımda öyle gibi teninde dokunduğum yer saatlerce kıpkırmızı kalıyor maalesefLeylacım sana alıntı yapcaktm kaçırdm msjı kimyon verme hemen nil bebiş bi de çok mnik daha dr a sor(( biri de olumsuz yazmış bebege verilmesiyle ilgili. Sen kendin iç şimdilik rezene çayı kimyon çayı yemege kat fln. Korktum ben yani
Ben ilk gunler 2-3bardak ictim bide tahin helvasi ve boza iciyordum 1er bardak.simdi kestim hepsini goguslerim hasta olunca.hepsi cok geldi sanirim memelerim bosalmayinca icinde topaklandi.ben normalde hic sevmem bitki caylarini ama bunun tadi fena degil icine azda seker atinca guzel oluyor.rakiya benzeyen anason cayi oda iyiym8s ama uyku yapiyormustamam pınarcım hatırlatırım peki sen içmeye başladın mı ve kaç bardak içiyorsun birde bunu tadı ne kötü ya kokusuda rakı gibi
benim rezene çayı öyle yani eşim almış rakı gibi ıykk iğrenç geldi tadı bende ilk haftalarda titrem krizi geçirdim birde beniki banyoda duş alırken oldu meme uçlarımdan elektrik varmış gibi oldu eşim beni banyodn kucağına alrak çıkarttı evde doluydu herkes nasıl korktu titreme üşüme kriziyle başladı benimkiBen ilk gunler 2-3bardak ictim bide tahin helvasi ve boza iciyordum 1er bardak.simdi kestim hepsini goguslerim hasta olunca.hepsi cok geldi sanirim memelerim bosalmayinca icinde topaklandi.ben normalde hic sevmem bitki caylarini ama bunun tadi fena degil icine azda seker atinca guzel oluyor.rakiya benzeyen anason cayi oda iyiym8s ama uyku yapiyormus
Benide karnımdaki uyutmuyor çok hareketli bu gece o oynadıkça rahmime kadar sanki bıçak kesiği atılıyor canım yanıyor bide eski sezeryan dikiş yerim ağrıyor doğumdan sonra kimbilir nasıl ağrıyacakBenim kuzu uyuyor ama bende sinirden uyku muyku kalmadi
Bende usuttum sandim,esim farketti atesimi olctu yukselmis,ineklerde de oluyor hep duyuyodum ve cok ciddi bir hastalik.doktorumda dedi bir hastami gecenlrrde 1 hafta hastanede yatirmak zorunda kaldim diye.cok dikkat etmek lazimbenim rezene çayı öyle yani eşim almış rakı gibi ıykk iğrenç geldi tadı bende ilk haftalarda titrem krizi geçirdim birde beniki banyoda duş alırken oldu meme uçlarımdan elektrik varmış gibi oldu eşim beni banyodn kucağına alrak çıkarttı evde doluydu herkes nasıl korktu titreme üşüme kriziyle başladı benimki
Ay denicen sandim aklıma taktım alıntı da yapmamışım ondan yaZdm cnmm korktum bende. Ya herkes kırk tane şey söylüyo kv daha ilk günler soda damlatalım dedi ağZına sakınn sakın dedim.yok limon damlatalım yok öbürü rezene diyo biri kimyon diyo. İstemiyorum arkadaşşş.mnicik midesi var ne sodası ne başka şeyiyok denizcim kimyon vermem zaten bende içmem benim çok alerjik bir bünyrem var zaten kızımda öyle gibi teninde dokunduğum yer saatlerce kıpkırmızı kalıyor maalesef
pınarcım çok üşünme bence ayıp etBenim kuzu uyuyor ama bende sinirden uyku muyku kalmadi
sıcak havluyla komres yaptım ben iyi geldi mastit olmaktan korktum açıkçası off başa bela bir hastalıkBende usuttum sandim,esim farketti atesimi olctu yukselmis,ineklerde de oluyor hep duyuyodum ve cok ciddi bir hastalik.doktorumda dedi bir hastami gecenlrrde 1 hafta hastanede yatirmak zorunda kaldim diye.cok dikkat etmek lazim
Humana aldın mı sen cnm o fena değil tadı ben başladım bugün. Zaten komposto çorba protein de alıyorum yeterli gelir bencebenim rezene çayı öyle yani eşim almış rakı gibi ıykk iğrenç geldi tadı bende ilk haftalarda titrem krizi geçirdim birde beniki banyoda duş alırken oldu meme uçlarımdan elektrik varmış gibi oldu eşim beni banyodn kucağına alrak çıkarttı evde doluydu herkes nasıl korktu titreme üşüme kriziyle başladı benimki
canım akadaşım düşünceli arakadaşım benim çok sağolAy denicen sandim aklıma taktım alıntı da yapmamışım ondan yaZdm cnmm korktum bende. Ya herkes kırk tane şey söylüyo kv daha ilk günler soda damlatalım dedi ağZına sakınn sakın dedim.yok limon damlatalım yok öbürü rezene diyo biri kimyon diyo. İstemiyorum arkadaşşş.mnicik midesi var ne sodası ne başka şeyitabi bu bnm ttercihim kmse yanlış anlamasın
Ben ara sıra su veriyorum çay kaşığının ucuyla o da gerek yok diyolar sütümüzden karşılıyomuş su ihtiyacını ama zararı da yok ağzı kokmasın diye bizde adetmiş arada ve özellikle banyodan sonra su verilir hatta su verince pamukçuklarda kayboldu ağzı kuruyodu beyaz beyaz oluyodu geçti hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?