Gayet sekilli bence :) cok yakisikli diyesim geldi bi anbenimki daha yamuk
Kese değil de ultrasonda bebeğin boyu 11.45 mm yazıyor canimkızlar bişe sorcam sizlere 7+0 deyken kaç mm di keseniz?
ay hala goremdm ben bebegimi dun gittim doktora kese 18,1 mm ydivalla daha 7 yken gıtmedım ama canım emrıyo gorundukten sonra keseye pek bakmıolar bu saatten sonra bebegın boyunu ölcuyolar dıye bılıom
Su an değil de perşembeye kalp atışını duyarsn cnm 6+1 de falan duyan da oluyor :)Takvimde bebeği karnimizda gösteriyor ya gerçekten çıkmış midir karnimiza bnm ilk gebeligim de
Biri yuvarlak diğeri hafif uzun niyekiKızlar iyi akşamlar ultrasonda gebelik kesenizin şekli nasil yuvarlak mi yoksa uzun mu? Dikkat ettiniz mi
18 mm de nası goremedın doktorun bıse demedımı pekı :say hala goremdm ben bebegimi dun gittim doktora kese 18,1 mm ydi
Ben 9 .haftamdayim canm duydum zatenP
Su an değil de perşembeye kalp atışını duyarsn cnm 6+1 de falan duyan da oluyor :)
iki doktora gittim bişe demiyolar ayın 11 de randevum var kalp atısının duyulması gerekiyomus18 mm de nası goremedın doktorun bıse demedımı pekı :s
ınsallah duyarsında mınıgınıde gorursun canım gıttıgın zamaniki doktora gittim bişe demiyolar ayın 11 de randevum var kalp atısının duyulması gerekiyomus
ay inşallah yaa dua edinnınsallah duyarsında mınıgınıde gorursun canım gıttıgın zaman
Benm tam 7+0 da ikiside 9.4 mm diiki doktora gittim bişe demiyolar ayın 11 de randevum var kalp atısının duyulması gerekiyomus
bazı bebeklerın gec oluyo benım oncekı gebelıgımde 8 haftaya yakındı kalbı atmaya basladıgındaay inşallah yaa dua edinn
Ay inşallah benimkide duyulur hayırlısı bakalımbazı bebeklerın gec oluyo benım oncekı gebelıgımde 8 haftaya yakındı kalbı atmaya basladıgında
normal yani gec duyulması rahatladım biraz yazını okuyuncaBen oglumda 5+o da gormustum bebegi, 5+1 de de kalp atisini duymustuk. Erken yumurtlama olmustu. Gecen 5+0 da gittim dra sadece kese vardi. Dr mumkun degil o kadar erken dedi.7 de bile zor oluo bazisinin kalp atisi dedi.ama oglumda oleydi iste
ınsallah canım ıcını ferah tut sen dua et sadeceAy inşallah benimkide duyulur hayırlısı bakalım
Benim 1cmkızlar bişe sorcam sizlere 7+0 deyken kaç mm di keseniz?
kalp atısını duydun mu?Benim 1cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?