2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aaa ne kadar ilginç.
Sen nerede yaşıyordun? Beklenen doğum günün pazartesi miydi? Doktorun 42 nin sonuna kadar beklemeyecek mi?

Aaaa çok sevindim canım. Senin günün 11 aralıktı değil mi? Sana kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bizi haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorum.

Insallah da ediorum vala bu kk daki tum hamilelere.. azonce huzurluvemutlu ya yazdim gormussundur belki. Doktor rahin agzini acti parmagiyla hatta nisani getirtti. Nekadar dogru bilmjyorum ama ilk defa boyle bisey duydum

Ben de hiç oyle bişey duymamiştim valla, sana once rahım ağzina ilaç sürecekler galiba acılma olsun die, benm bildiğim o ilac sürme olayı türkiyede yok.

Hadi gözün aydin tatlm ya, bi avazda doğur inş.
Kac günlüksün tam olarak? Bi de ilk bebek mi?

Kız uterus yağı ney ne işe yarıyor merak ettim

Hayırlısıyla doğurursun inşallah

Aaa ne kadar ilginç.
Sen nerede yaşıyordun? Beklenen doğum günün pazartesi miydi? Doktorun 42 nin sonuna kadar beklemeyecek mi?
AlManyadayim canim.. tup oldugu icin tarih baya netti oyuzden beklemeyelim dedi. Patartesi karar verilecek. Bu baska doktordu. Burda kendi doktorun doguma girmiyor. Hastanede kim varsa o

Ben de hiç oyle bişey duymamiştim valla, sana once rahım ağzina ilaç sürecekler galiba acılma olsun die, benm bildiğim o ilac sürme olayı türkiyede yok.
Bizde de açılma olsun diye rahim ağzına fitil gibi birşey koyuyorlar galiba... Hatta spermin içinde de o maddeden var dedi benim Dr o yüzden ilişki önerdi

Şükur iyisin canim,cok merak ettik seni,Allah sifa versin

Ay
Hadi gözün aydin tatlm ya, bi avazda doğur inş.
Kac günlüksün tam olarak? Bi de ilk bebek mi?
Cnm çok saol ilk bebek 40+1 olmuştuk bugün geceden sancılarım başladı daha sıklaşmasını bekliyorum hala 40snden fazla sürmüyo biraz daha artsada öyle hastaneye giderrim diorum. Ayrıca sanırım nişan denen şeyde geldi kahverengimsi kıvamda bişi sancılar devam ederken geldi bi anda.

Bizde bugün 9. Günümüzdeyiz .. Kızımı uyutup alışveriş merkezine attım kendimi.. Üzerimdeki bütün yorgunluğu atıp yeni enerji ile geldim evime:)) Kızımı da özledim tabi
Bende nasil istiyirum disari cikmayi ahhhhh ahhjjherkes dikislerini usutursun vs diyor havada soguk bugun 10.gunumuz 10 gun sonra kimse beni tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…