Aaa ne kadar ilginç.Hic sanci cikmadi ama ilginctir ki doktor artik baya olmus dedi. Parmagiyla rahim agzini acti ve oraya yumurtabeyazi biseyi surdu turkcesini bilmiyorum. Pazartesi saat onda gel dedi kontrol yapacaklar. Suni verecekler eger kendiliginden gelmezse ve duruma gore desi.
Uterus yagi verdi banyo yap icine dok banyonun dedi veya karnina sür dedi. Kac saattir anca ciktim.
Aaaa çok sevindim canım. Senin günün 11 aralıktı değil mi? Sana kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bizi haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorum.Kızlar sabah sancılarım başladı ilk başta yalancı doğum sancısıdır diye düşündüm ama 10dkda bir düzenli gelip gitmeye başladılar şuanda 7-8dk bir 30sn süren ağrılar oluyor çok heyecanlıyım sanırım doğuma gidicem dualarınızı eksik etmeyin.
Badecim teyzesinin guzeli anneye yardimci olurmusun fistik
Insallah da ediorum vala bu kk daki tum hamilelere.. azoncehuzurluvemutlu ya yazdim gormussundur belki. Doktor rahin agzini acti parmagiyla hatta nisani getirtti. Nekadar dogru bilmjyorum ama ilk defa boyle bisey duydum
Hadi gözün aydin tatlm ya, bi avazda doğur inş.Kızlar sabah sancılarım başladı ilk başta yalancı doğum sancısıdır diye düşündüm ama 10dkda bir düzenli gelip gitmeye başladılar şuanda 7-8dk bir 30sn süren ağrılar oluyor çok heyecanlıyım sanırım doğuma gidicem dualarınızı eksik etmeyin.
Kız uterus yağı ney ne işe yarıyor merak ettimHic sanci cikmadi ama ilginctir ki doktor artik baya olmus dedi. Parmagiyla rahim agzini acti ve oraya yumurtabeyazi biseyi surdu turkcesini bilmiyorum. Pazartesi saat onda gel dedi kontrol yapacaklar. Suni verecekler eger kendiliginden gelmezse ve duruma gore desi.
Uterus yagi verdi banyo yap icine dok banyonun dedi veya karnina sür dedi. Kac saattir anca ciktim.
Hayırlısıyla doğurursun inşallahKızlar sabah sancılarım başladı ilk başta yalancı doğum sancısıdır diye düşündüm ama 10dkda bir düzenli gelip gitmeye başladılar şuanda 7-8dk bir 30sn süren ağrılar oluyor çok heyecanlıyım sanırım doğuma gidicem dualarınızı eksik etmeyin.
Yaşamayacaksın inşallah. 41'i de geçmez umarım, ohooo bir hafta var daha . Bu hafta hepimiz doğuracağız inşallahİnş beklerken bi sıkıntı yasamam zeynom
AlManyadayim canim.. tup oldugu icin tarih baya netti oyuzden beklemeyelim dedi. Patartesi karar verilecek. Bu baska doktordu. Burda kendi doktorun doguma girmiyor. Hastanede kim varsa oAaa ne kadar ilginç.
Sen nerede yaşıyordun? Beklenen doğum günün pazartesi miydi? Doktorun 42 nin sonuna kadar beklemeyecek mi?
Bizde de açılma olsun diye rahim ağzına fitil gibi birşey koyuyorlar galiba... Hatta spermin içinde de o maddeden var dedi benim Dr o yüzden ilişki önerdiBen de hiç oyle bişey duymamiştim valla, sana once rahım ağzina ilaç sürecekler galiba acılma olsun die, benm bildiğim o ilac sürme olayı türkiyede yok.
Olabilri oyle bisey yapti yani ben de biraktim sormadim fazla beklemekten bikmistin hastanedeBen de hiç oyle bişey duymamiştim valla, sana once rahım ağzina ilaç sürecekler galiba acılma olsun die, benm bildiğim o ilac sürme olayı türkiyede yok.
Valla bilmyiorum bir siringa icinde verdi dr. Eger google dogru soyluyorsa dolyatagi yagi boyle bisey haha turkce degilmis uterus bilemedim simdi turkcesiniKız uterus yağı ney ne işe yarıyor merak ettim
Cnm bi tarafi lazmi senin kizinHa ha cok tatlisin canm ya, ama benm sıpa inatçidir, laftan anlamiyo.
Aynen cnm son günüm 11iydi bakalım hala evdeyim sancıların sıklaşmasını bekliyorum çok tşk ederim.Aaaa çok sevindim canım. Senin günün 11 aralıktı değil mi? Sana kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bizi haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorum.
Şükur iyisin canim,cok merak ettik seni,Allah sifa versinMerhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
Acip bakmislar kanama damardan olmuş ve nedenini bilmiyorlar yani bize öyle
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Rabbim kimseyi zorda birakmasin insallah
Cnm çok saol ilk bebek 40+1 olmuştuk bugün geceden sancılarım başladı daha sıklaşmasını bekliyorum hala 40snden fazla sürmüyo biraz daha artsada öyle hastaneye giderrim diorum. Ayrıca sanırım nişan denen şeyde geldi kahverengimsi kıvamda bişi sancılar devam ederken geldi bi anda.Hadi gözün aydin tatlm ya, bi avazda doğur inş.
Kac günlüksün tam olarak? Bi de ilk bebek mi?
Bende nasil istiyirum disari cikmayi ahhhhh ahhjjBizde bugün 9. Günümüzdeyiz .. Kızımı uyutup alışveriş merkezine attım kendimi.. Üzerimdeki bütün yorgunluğu atıp yeni enerji ile geldim evime:)) Kızımı da özledim tabi
Herseyi yaptin bi alttan isik tutmadin demi meltem,sen inanma daha bana:) ben de doktora zıplayayım da asagi insin demiştim gecen hafta, sakın zıplama damar catlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?