Yazan liv hospital da doğum yaptığını söylemiş bi arayıp öğrenmek lazim. Benim bi kürtajım oldu kalbi durduğu için bana da vajinal fitil vermişlerdi rahim ağzı açılsın diye ayni şey mi bende onu merak ediyorum araştırıcam birazCok güzel bi hıkaye canm, zorla da olsa normal doğum olmus, o rahime konulan ilacı ben de duydum ama ne etrafimda kımseye uygulandiğini gördüm ne de doktorum bahsetti. Acaba türkiyede uygulanmıyo mu?
Ayni ilaçmış cytotec ismi. Ben devlet hastanesinde olmuştum kürtajı orada varsa heryerde vardır heralde ama çok fena bir sancısı var belki doğumu kotu etkiler diye doktorun söylememiştir. Bu gobeklerle o sancı çekilmez bence :/Gözün aydin cnm, hıkayeni duymak isteriz tabi ki.
Aslında sen de öyleydin. Son zamanlarda sanırım biraz strese girdin. Geçecek o da merak etme.Ya sen ne kadar tatlisin ya, huzurluvemutlu sen be folikteki pozitif enerjiye bayılıyorum, bense sizin tam tersinizim.
Önce bebek bebek diye eşini bunalttıydın. Şimdi de doğum diye.Benm doktorum hiç o ilaçtan ya da fitilden bahsetmedi, kullanmiycak snrm. Ya bu son hafta her aksam deniycem eşimle, inş işe yarar.
Hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kızlar yazamadım çok şükür evdeyiz. Dün sabah 06:30 da geldi meleğim. Şu an biraz ağrım var sonra anlatcam herşeyi. Dualarınız için çok saolun çok işe yaradı emin olun...
Amin ins33 cnmSagol cnm bnm rabbim sizede nasip etsin kiza surde yani dogurmayan herkese ,)))
Gözün aydın canımKızlar yazamadım çok şükür evdeyiz. Dün sabah 06:30 da geldi meleğim. Şu an biraz ağrım var sonra anlatcam herşeyi. Dualarınız için çok saolun çok işe yaradı emin olun...
Yarın kv duruya mevlüt yapıyo ben hala mevlüt moduna giremedim odam darmadağın kendim darmadağnduyan gelmek istemiş bi de dıdısının dıdısına kadar toplancak herkes biZde kızı alıp kaçsam mı ya
Merhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
Acip bakmislar kanama damardan olmuş ve nedenini bilmiyorlar yani bize öyle
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Rabbim kimseyi zorda birakmasin insallah
hmm.. böyle beklemek ne zor dimiben pilatese oturmaya başladım, birazdan da baş başa son günümüz diye soğuk moğuk demicez yollara vurcaz kendimizi kocamla bu doğum sağ salim gerçekleşse ikinci için çalışmalara başlıcaz derhal, acelem ondan yani
Yazan liv hospital da doğum yaptığını söylemiş bi arayıp öğrenmek lazim. Benim bi kürtajım oldu kalbi durduğu için bana da vajinal fitil vermişlerdi rahim ağzı açılsın diye ayni şey mi bende onu merak ediyorum araştırıcam biraz
Aysecim ben pzt bi doktoruma bı sorayım bakalim bu konuda ne düsünüyo, sennle paylaşirim konustuklarımızı.Ayni ilaçmış cytotec ismi. Ben devlet hastanesinde olmuştum kürtajı orada varsa heryerde vardır heralde ama çok fena bir sancısı var belki doğumu kotu etkiler diye doktorun söylememiştir. Bu gobeklerle o sancı çekilmez bence :/
Gwcmiş olsun canm
Peki hiç açilman var mi? Benm dr acılma yoksa suni ile soğum olmasi cok Zor, ben tavsiye etmyrm dedi
Hayırlısı olsun ne güzel normal doğum deniyorlar. Burada tüp bebek olanlara sezaryen dışında bir olasılık sunmuyorlar.AlManyadayim canim.. tup oldugu icin tarih baya netti oyuzden beklemeyelim dedi. Patartesi karar verilecek. Bu baska doktordu. Burda kendi doktorun doguma girmiyor. Hastanede kim varsa o
süper ekibiz işte her telden var :) :)Ya sen ne kadar tatlisin ya, huzurluvemutlu sen be folikteki pozitif enerjiye bayılıyorum, bense sizin tam tersinizim.
Aslında sen de öyleydin. Son zamanlarda sanırım biraz strese girdin. Geçecek o da merak etme.
Önce bebek bebek diye eşini bunalttıydın. Şimdi de doğum diye.
Kızlar bu halimle eneze yola çıktık inşallah yollarda doğurmam eşim dikkatli kullanıyor gerçi kopeğimiz vardı annem bakıyordu golden çalınmıştı geri gelmiş eşimle kız dayanamadılar gidelim dediler benide yalnız bırakmadılar yavaş yavaş gidiyoruz inşallah bir sorun olmaz
İnşallah hemencecik açilman olur, 2 ıkınmada doğurursun canm. Bizleri habersiz birakma, güzel haberlerini bekliyoruzHiç açılmam yoktu
Saat 4ten beri suni sancı veriliyor
Ama pek bi sancım olmadı
Birazdan açılma var mı diye bakcaklar
Kim bilir kaç gün sürecek
o galiba su gelip yumuşama, açılma olmayınca mı kullanılıyor. Yanı bana da kullanıcam demedi de neden ilişki önerdiğini söylerken söyledi.Benm doktorum hiç o ilaçtan ya da fitilden bahsetmedi, kullanmiycak snrm. Ya bu son hafta her aksam deniycem eşimle, inş işe yarar.
Dr bana da verme dedi bende sordum ısrarla. verme deme nedenleri gerek yok sütten karşılıyo diyeymiş ama vermenin zararı yokmuş. Bence de ver cnm zaten sürekli verilmiyor ki yani.Artık sarılık olmaz canım ilk bir haftada sarılık oluyor bebişler birde su vermekle iyi yapıyorsun ben dr dinleyip vermemiştim aynı apartmanda beş kişi sırayla doğum yapmıştık onlar vermişti benim kızım suyu hala zorla içiyor bu sefer su vereceğim alışsın içmeye diğer bebişler biberon dolusu su içerlerdi benimki gr içmezdi birde yurt dışında bol su veriyorlar vücudu su yenilermiş
Hahahaha geçen gün ben de sabah uykudan uyandırdımEvet canm ya ne güzel baslarda cok iyiydim sizlere de moralman destek veriyordum, simdi ben stres oldum
He he :) bebek icin gün aşırı birlikte olun dedi dr, eşimin işleri yoğun, cok yorulduğu için ağlanıp duruyodu, bu hafta her gün dediğimde baya şok olacak :)) e bedavaya bebek yok, herkes bi işin ucunu tutacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?