He valla, gözümü kararttım, ikiz olsa diye çok şey ettik kısmet olmadı. Hemen arayı açmadan, olaya soğumadan nasip ederse Allah niyetimiz var valla. Yaş da geçince zor olur hiç istemem sonra.Delisin sen :) bu kadar heyecan stres üzerine hemen ikinciye mi başliycan kız :))
Bahsettigin şey bu sanırım.AlManyadayim canim.. tup oldugu icin tarih baya netti oyuzden beklemeyelim dedi. Patartesi karar verilecek. Bu baska doktordu. Burda kendi doktorun doguma girmiyor. Hastanede kim varsa o
Sagol cnm bnm rabbim sizede nasip etsin kiza surde yani dogurmayan herkese ,)))Cnm bnm guzel haberlerni aldkya cok sukur gozun aydn cnm
Rabbim herkese saglikla almayi nasip etain inanilmasi guc ama mukemmel bir duygu cmmNe guzel.. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok guzel anlatmissin
. Darisi bize artik :)
En güzeli evde beklemek zaten. İyice sıklaşınca gidersin. Güzel haberlerini bekliyoruz.Aynen cnm son günüm 11iydi bakalım hala evdeyim sancıların sıklaşmasını bekliyorum çok tşk ederim.
Folikcigim kaç yaşındasın?He valla, gözümü kararttım, ikiz olsa diye çok şey ettik kısmet olmadı. Hemen arayı açmadan, olaya soğumadan nasip ederse Allah niyetimiz var valla. Yaş da geçince zor olur hiç istemem sonra.
Ya sen ne kadar tatlisin ya, huzurluvemutlu sen be folikteki pozitif enerjiye bayılıyorum, bense sizin tam tersinizim.Yaşamayacaksın inşallah. 41'i de geçmez umarım, ohooo bir hafta var daha . Bu hafta hepimiz doğuracağız inşallah
Dogru diyorlar da arabayla gidince sorun yok şu 40 muhabbeti de bi bitse..Bende nasil istiyirum disari cikmayi ahhhhh ahhjjherkes dikislerini usutursun vs diyor havada soguk bugun 10.gunumuz 10 gun sonra kimse beni tutamaz
Bizde de açılma olsun diye rahim ağzına fitil gibi birşey koyuyorlar galiba... Hatta spermin içinde de o maddeden var dedi benim Dr o yüzden ilişki önerdi
Sorunsuz geçecek merak etme.. Enerjisi en yükseklerden biri sensin aslındaYa sen ne kadar tatlisin ya, huzurluvemutlu sen be folikteki pozitif enerjiye bayılıyorum, bense sizin tam tersinizim.
:) değil ama annesi gibi inat işte :)Cnm bi tarafi lazmi senin kizin
Ay
Cnm çok saol ilk bebek 40+1 olmuştuk bugün geceden sancılarım başladı daha sıklaşmasını bekliyorum hala 40snden fazla sürmüyo biraz daha artsada öyle hastaneye giderrim diorum. Ayrıca sanırım nişan denen şeyde geldi kahverengimsi kıvamda bişi sancılar devam ederken geldi bi anda.
Herseyi yaptin bi alttan isik tutmadin demi meltem,sen inanma daha bana
Senn bebiş aşılama ile mi olmustu tatlm? Yanliş mi hatrlıyorum??He valla, gözümü kararttım, ikiz olsa diye çok şey ettik kısmet olmadı. Hemen arayı açmadan, olaya soğumadan nasip ederse Allah niyetimiz var valla. Yaş da geçince zor olur hiç istemem sonra.
Zeynom pozitiflikten eser kalmadiSorunsuz geçecek merak etme.. Enerjisi en yükseklerden biri sensin aslında
Evet beklemek zoe haklısın .. Ama sonunda kavuşacaksın mucizene:))Zeynom pozitiflikten eser kalmadiçok kotü hissediyorum kendimi, sürekli de buraya yazıp yazıp ınsanlari demoralize etmek istemiyorum aslnda
Gözün aydin cnm, hıkayeni duymak isteriz tabi ki.Kızlar yazamadım çok şükür evdeyiz. Dün sabah 06:30 da geldi meleğim. Şu an biraz ağrım var sonra anlatcam herşeyi. Dualarınız için çok saolun çok işe yaradı emin olun...
İnş zeynom amiiinnnEvet beklemek zoe haklısın .. Ama sonunda kavuşacaksın mucizene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?