Medela tekli var gayet iyi bnceKıZlar ablam "pompa şimdi alma, gerekli olursa hemen aldirirsin" demişti Ama şimdi sizden okuduklariima göre, pompa baya baya gerekli snrm. Ben de almak istiyorum bu hafta.
Hangi marka model ve ne kadara aldiniz? Ben medela ile lansinoh arasında kaldim, bi de tekli mi ciftli mi almak lazim???
Tez zmanda bebeginle kavuşursunuz inşallah cnm Allah şifa versinKızlar dün hastaneden tabucu oldum ama bebeğim sarilik oldu sutum azbirde karnımdayken dıskısini yemis kuveze aldilar Bebeğimi çok.üzüldüm süt sagip hastaneye goturcem, bir kaç gün bebeğimdenn ayrı kalacam rabbim inş sağlıklıca tekrar kucağına almami nasip eder,doğum yapan arkadaşlara allah anali büyütsün diyorum
Ben A archi_84 e katılıyorum. Meme uçlarım iyileştiğinden beri ne krem ne kalkan kullanmıyorum. Sadece unibaby gögüs pedi koyuyorum sütyenin içine. Ve doğru emzirdiğin için artk hiç acı yara bir şey kalmadıCanım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de hem kalkan hem kelebek uç aldım. Doğurmadığım için hiçbir bilgim yok. Ama pekçok kişi çok memnundu. Demek ki sana yaramamış.
Neden suni sancı verdiler? Doğuma yönelik belirtilerin nelerdi?Hiç açılmam yoktu
Saat 4ten beri suni sancı veriliyor
Ama pek bi sancım olmadı
Birazdan açılma var mı diye bakcaklar
Kim bilir kaç gün sürecek
Evet hatırlıyorum. Bakalım eşin bu işe ne diyecek?Evet canm ya ne güzel baslarda cok iyiydim sizlere de moralman destek veriyordum, simdi ben stres oldum
He he :) bebek icin gün aşırı birlikte olun dedi dr, eşimin işleri yoğun, cok yorulduğu için ağlanıp duruyodu, bu hafta her gün dediğimde baya şok olacak :)) e bedavaya bebek yok, herkes bi işin ucunu tutacak :)
o galiba su gelip yumuşama, açılma olmayınca mı kullanılıyor. Yanı bana da kullanıcam demedi de neden ilişki önerdiğini söylerken söyledi.
Ya bir arkadaşımda bizim gibiydi, günü benimle aynı ... kireçlenme olduğu için plasentada cumaya (dün) randevu verdi doktoru suni sancı için. perşembe gecesi kendi sancısı gelmiş :) Gece 2 de hastaneye gitti ve kendi sancısıyla doğurdu :))))
Çok sürprizciler çooook :)
Aaaa ne oldu canım? Boşver hiç sıkma canını. Üzme kendini. Her ne olduysa geçip bitti diye düşün. Kendini hırpalama.Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
Teşekkürler canım.
:) bıktılar bizden :)Hahahaha geçen gün ben de sabah uykudan uyandırdımdedim sadece anne karnına girmek için değil çıkmak için de baba lazımmış
Mini modeli mi siwing modeli mi denizcm? Bi de fiyati nedir?Medela tekli var gayet iyi bnceaynen kesinlikle lazım bence de. Ben gögüs ucu sıkıntılarım geçti diye kullanmıyodum ama biriktirmek için kullanıcam ilerisi için
Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
Çıktık artık bakalım uççte biri bitti yolunAylacim sen evde görümcenle falan kalsaydn keske. Enez uzak tatlm.
:) bıktılar bizden :)
Hayırdır Denizcim ne oldu?Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
34-44Folikcigim kaç yaşındasın?
Evet doğru dünürcümSenn bebiş aşılama ile mi olmustu tatlm? Yanliş mi hatrlıyorum??
Eyvallah :))Şimdiden kolay gelsin folikcim. :)
Sabah aksam 10ar dk yeterliKız pınar valla senn hatrına onu da yapayım Kac dakıka tutayım tatlm :)
Sevinirim canım bende merak ettimAysecim ben pzt bi doktoruma bı sorayım bakalim bu konuda ne düsünüyo, sennle paylaşirim konustuklarımızı.
Tabi ki değil :)Ay ne yapalım bizim çektiklerimiz yanında onların ki dert miiii
Hayirdir canim ne oldkiMoralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
Tamamdir receteye uyacagim söz :)Sabah aksam 10ar dk yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?