2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Medela tekli var gayet iyi bnceaynen kesinlikle lazım bence de. Ben gögüs ucu sıkıntılarım geçti diye kullanmıyodum ama biriktirmek için kullanıcam ilerisi için

Tez zmanda bebeginle kavuşursunuz inşallah cnm Allah şifa versin

Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff

Canım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de hem kalkan hem kelebek uç aldım. Doğurmadığım için hiçbir bilgim yok. Ama pekçok kişi çok memnundu. Demek ki sana yaramamış.
Ben A archi_84 e katılıyorum. Meme uçlarım iyileştiğinden beri ne krem ne kalkan kullanmıyorum. Sadece unibaby gögüs pedi koyuyorum sütyenin içine. Ve doğru emzirdiğin için artk hiç acı yara bir şey kalmadı

Hiç açılmam yoktu
Saat 4ten beri suni sancı veriliyor
Ama pek bi sancım olmadı
Birazdan açılma var mı diye bakcaklar
Kim bilir kaç gün sürecek
Neden suni sancı verdiler? Doğuma yönelik belirtilerin nelerdi?

Sana kolay bir doğum diliyorum. Bizi haberdar et canım.

Evet hatırlıyorum. Bakalım eşin bu işe ne diyecek?

Ayy inş canm ya, bizim de kendi sancimiz gelsin de bu ilaçlari suniyi konustuğumuzla kalalim.

Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
Aaaa ne oldu canım? Boşver hiç sıkma canını. Üzme kendini. Her ne olduysa geçip bitti diye düşün. Kendini hırpalama.

Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…