sagol canım yaa :)ınsallah canım ıcını ferah tut sen dua et sadece
doktorlar baş popo mesafesını ölcerler canım ama suan ayakları daha tam bellı olmadıgı ıcın butun ölçuyolar kuyruk ıcerı gırıp ayaları ortaya cıkınca baş popo ölculcek sadece yerım onların poposunu benKızlar doktorların bebek boyu için yaptığı ölçümler baştan -popoya mi? Yoksa baştan ayak ucuna kdar mi? Benim bebeğ ayaktan başa kadar olcmus ve 17 mm yazıyor. 7+2 de. Sizin ölçümunuz ne şekilde?
Yuvarlak canım. Oğlumdada fasulye gibiydi.Kızlar iyi akşamlar ultrasonda gebelik kesenizin şekli nasil yuvarlak mi yoksa uzun mu? Dikkat ettiniz mi
bende bitek hapimi icerken iciyorum yarim bardak onun disinda tik yok canim aslinda iyi degil ama su kokular bulantilar bi gecsin büsürü icecemHamileliğin bukadar zor olduğunu bilmiodum kızlar su dahi icemiyorum((
Oglumda tıpkı fasulye gibiydi kese. Bunda yuvarlak sanırım. Bilemedim sence? Kese olayı ben de tutmuştu o zamanlar. Bizim grupta da çok tutmustuBir yerde okumustum kese yuvarlak olursa kiz fasulya fistik gibi oval olursa erkek diye :)) sizde duydunuzmu
Ewt pazartesi duymuştum allaha şükür iyisi senkalp atısını duydun mu?
ana ılk duydum benımkı ney gı baksana bıBir yerde okumustum kese yuvarlak olursa kiz fasulya fistik gibi oval olursa erkek diye :)) sizde duydunuzmu
yok canim bak benimki nasilken nasil olmus atiym sanaBenim ki de böyle bi anormallik yok değil mi kızlar
bakalim bizdede tutcakmi ozaman seninki kiz benimki erkek olcak :)))) bu durumda haberleselim :)Oglumda tıpkı fasulye gibiydi kese. Bunda yuvarlak sanırım. Bilemedim sence? Kese olayı ben de tutmuştu o zamanlar. Bizim grupta da çok tutmustu
Ovalimsi sanirsam bana ogle geldi yuvarlak diil yani kiz ogluslar gelio sanki he :)ana ılk duydum benımkı ney gı baksana bı
6+4 haftada kalp atisi okusmaya basluyor cnmKizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
saglıklı olsunda dur gı aklıma geldı kızımdakı keselerıme bakım bıde hepsı duruyoOvalimsi sanirsam bana ogle geldi yuvarlak diil yani kiz ogluslar gelio sanki he :)
Hadi bak bakem tutmusmu bu tez :)saglıklı olsunda dur gı aklıma geldı kızımdakı keselerıme bakım bıde hepsı duruyo
Evet cnm yarn doktorum alttan bakacak bende merak ediyorum noldu diye umarim hise yoktur dua ediyorum kanamam durdu progestan iciyorum zaten6 haftada kalp atisi okusmaya basluyor cnm
baktımOvalimsi sanirsam bana ogle geldi yuvarlak diil yani kiz ogluslar gelio sanki he :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?