2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

foliğim canımmmm dualarım seninle arkadaşım
ve tüm dogum yapacak arkadaşlar sağlıkla hepiniz kucaklayın evlatlarınızı
hatuna bak yahu ikincinin planlarına başlamış bile hızlı çıktın ya kıgızzzzz

Allah nasip ederse be yavrum ona kavuşmanın zorluğunu yaşayan biliyo, Allah dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasreti çektirmesin kimseye.

Canim acaba senin suyun gelmis olabilir mi? Bazen fark etmeden sizinti seklinde geliyormus.

Allah nasip ederse be yavrum ona kavuşmanın zorluğunu yaşayan biliyo, Allah dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasreti çektirmesin kimseye.

amin canım benim inşallah Rabbim gönlünden geçtiği gibi nasip eder
neden olmasın ki hem inşallah olur,
valla bende peş peşe dogurmak isteyenlerdenim
ama hemen istenince anne olunamayacagını malesef deneyimlemek zorunda kaldım
yinede herşeyde vardır bi hayır diyorum foliğim
hergün bakıyorum sana durum güncellemsi yapıyorum kendimce :)
Kolay dogumların olsun inşallah canım

Amin kuzuum amin inşallah Allah razı olsun darısı başına!

Kizlarrrr ne olur yardim edin. Benim bir damla kan geldi doktorum acil e git kontrol etsinler dedi gittik ultrason nst birsey cikmadi . Sonra aradım bir damla daha gelmiş dedim. Sanırım nöbetçi doktoru fircaladi alttan nefen kontrol etmedin diye. Oda surati asik geldi. Kontrol etti ama önce icime birsey soktu sonra elini Afedersiniz hayvan gibi yapti .cok pisman oldum tekrar doktoru aramasam alttan o kadın kontrol etmeyecekti. Kanamam okur suyum gelir diye korktum bide cok acitti. Hayvan gibi davrandı. Haftaya kontrolde doktoruma söylemeliyim dimi bu durum u. Bide birsey olurmu alttan hamilelikte ilk kez etti sert sekilde kiz. Halbuki doktorumun alttan kontrolü haftayaydi. Kan devam etmedi ama acıyor hala

Sen doğurunca geceleri beklicez cnm hihihi
Evet doğurduktan sonra geceleri nöbet arkadaşları olarak sizi bekliyorum.

Canim acaba senin suyun gelmis olabilir mi? Bazen fark etmeden sizinti seklinde geliyormus.
Evet dediğin gibi olabiliyormuş.
Ben de akıntı bile yoktu canım. Fakat birkaç gün önce mantar enfeksiyonu oldum
Dün 4-5 defa çamaşır değiştirdim. Durmadan ıslandı. Ben mantardan diye düşündüm ama su sızıntısı da olabilir. Ama daha önceden yoktu. Perşembe günü doktorum suyun azaldığını söyledi. Ben cuma günü bu ıslaklığı yaşadım.

İçini ferah tut canım. Birşey olmaz. Canın biraz yanmış ama bebeğe bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Sen yine de doktoruna durumu açıkla.

Naptın denizcim kaçtın mı? :)

Aaaa ne oldu canım? Boşver hiç sıkma canını. Üzme kendini. Her ne olduysa geçip bitti diye düşün. Kendini hırpalama.

Teşekkürler canım.

Noldu kı tatlm?

Hayırdır denizcim ne oldu?

Hayırdır Denizcim ne oldu?

Hayirdir canim ne oldki
Kızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…