Hayırdır canımı yaaMoralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
hmm.. böyle beklemek ne zor dimiben pilatese oturmaya başladım, birazdan da baş başa son günümüz diye soğuk moğuk demicez yollara vurcaz kendimizi kocamla bu doğum sağ salim gerçekleşse ikinci için çalışmalara başlıcaz derhal, acelem ondan yani
Allah nasip ederse be yavrumfoliğim canımmmm dualarım seninle arkadaşım
ve tüm dogum yapacak arkadaşlar sağlıkla hepiniz kucaklayın evlatlarınızı
hatuna bak yahu ikincinin planlarına başlamış bile hızlı çıktın ya kıgızzzzz
Sen doğurunca geceleri beklicez cnm hihihiOoooo kızlar gecenin 2 sinde ne yapıyorsunuz? Ne çok mesaj birikmiş. Bebek kaynana mevlüt muhabbetleri dönmüş. Bir kısmını okudum.
Aynen öyle. Mışıl mışıl uyuyordum. Siz iyi kaynatmışsınız.
Evet canım bu dediklerini biliyorum. Çok haklısın Türkiye'de maalesef öyle
Fakat benim doktorum normal doğumu destekleyen biri. Şimdiye kadar hiç sezaryen lafı etmedi. Günüm geçse bile bekleme taraftarıydı, sonra da suni sancı tercih ediyordu. Fakat suyumun azalması, günümün geçmesi, sancının ve açılmanın hiç olmaması olunca yine de 4 gün bekleyip sonra sezaryen dedi.
Kafa mı buluyon kızCvp yazin lutfen cildiracam
Allah nasip ederse be yavrumona kavuşmanın zorluğunu yaşayan biliyo, Allah dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasreti çektirmesin kimseye.
Amin kuzuum amin inşallah Allah razı olsunamin canım benim inşallah Rabbim gönlünden geçtiği gibi nasip eder
neden olmasın ki hem inşallah olur,
valla bende peş peşe dogurmak isteyenlerdenim
ama hemen istenince anne olunamayacagını malesef deneyimlemek zorunda kaldım
yinede herşeyde vardır bi hayır diyorum foliğim
hergün bakıyorum sana durum güncellemsi yapıyorum kendimce :)
Kolay dogumların olsun inşallah canım
Kapa kapa! Yeni bi vakaKafa mı buluyon kız
34-44
Evet doğru dünürcüm
Eyvallah :))
Couk diye diye neyle ugrasacagima sasirdim canim yaKafa mı buluyon kız
Evet doğurduktan sonra geceleri nöbet arkadaşları olarak sizi bekliyorum.Sen doğurunca geceleri beklicez cnm hihihi
Evet dediğin gibi olabiliyormuş.Canim acaba senin suyun gelmis olabilir mi? Bazen fark etmeden sizinti seklinde geliyormus.
İçini ferah tut canım. Birşey olmaz. Canın biraz yanmış ama bebeğe bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Sen yine de doktoruna durumu açıkla.Kizlarrrr ne olur yardim edin. Benim bir damla kan geldi doktorum acil e git kontrol etsinler dedi gittik ultrason nst birsey cikmadi . Sonra aradım bir damla daha gelmiş dedim. Sanırım nöbetçi doktoru fircaladi alttan nefen kontrol etmedin diye. Oda surati asik geldi. Kontrol etti ama önce icime birsey soktu sonra elini Afedersiniz hayvan gibi yapti .cok pisman oldum tekrar doktoru aramasam alttan o kadın kontrol etmeyecekti. Kanamam okur suyum gelir diye korktum bide cok acitti. Hayvan gibi davrandı. Haftaya kontrolde doktoruma söylemeliyim dimi bu durum u. Bide birsey olurmu alttan hamilelikte ilk kez etti sert sekilde kiz. Halbuki doktorumun alttan kontrolü haftayaydi. Kan devam etmedi ama acıyor hala
Naptın denizcim kaçtın mı? :)
Aaaa ne oldu canım? Boşver hiç sıkma canını. Üzme kendini. Her ne olduysa geçip bitti diye düşün. Kendini hırpalama.
Teşekkürler canım.
Noldu kı tatlm?
Hayırdır denizcim ne oldu?
Hayırdır Denizcim ne oldu?
Kızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.Hayirdir canim ne oldki
Maşaallah MaşaallahDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Maşallahhh güzellik maşallah 41 kereeeDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Oooo maşallah prensese.Dün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Kendini biraz rahatlat canım. Stres en büyük engel. Ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur. Sen testi tekrarladın mı?Couk diye diye neyle ugrasacagima sasirdim canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?